Септември' 09 ТЕМА 24

• 19 998
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
  • Габрово
кришка, честито на рожденниците ти, особено на Марто:D
Аз честно ви казвам съм благословенна по отношение на кърменето.
Толкова стрес и ядове около мен и пак имам кърма без да прибягвам до чайове и специални храни.
И понеже бате нали си беше наумил да кърмя Рая само до 6 мес. и то пък тя се оказа върло сукалче и при положение, че почти нищо друго не яде той се примири с положението Grinning

# 661
  • София; Дружбето
Честито wish Grinning Сега остава и да му хареса
Валката, то и аз имах, ама пустия вирус явно ми изтощи много организма и той реши да се защитава Crazy

# 662
  • София
wish ха честито...
valkata78 еми ще се примири...къде ще ходи..
Моя пък бате и с Кати беше категоричен, че трябва да се кърми...и понеже с КАти имах повече проблеми..дори понякога ме дразнеше, че толкова държи да кърмя...то не, че аз не държах...ама като ми кажеше..."емиии то е по-добре да кърмиш.../като чели...аз не го знам и неискам/

# 663

Може ли някой да ми изпрати паролата за албума. Не запомних кой я раздаваше/май Ванина ама .../

И аз я чакам от снощи , ама понеже пиша рядко, никой не знае дали не съм от рая...
Нещо не ми се получи с цитата  Laughing

# 664
  • София; Дружбето
Пишете, пишете, да не ви задраскам Mr. Green Joy
Ванина, Габи също още няма зъби. Аз и не държа да му разтът още, че като почнат да хапят хич не е приятно Crazy

# 665
Честито пиемане, Уиш  Peace

Кришка , ЧРД на твоите любими, целувка на Марто от мен  Laughing

Мойте майчински винаги на 2ро число ги пускат, а социалните не мога да им хвана края  Tired
И моето така, чакам с нетърпение 1.06, щот е вторник и горещо се надявам тогава да ми ги преведат, а не на 3-ти  Wink

та детски има ли?

# 666
  • До хладилника, който обичам
Пишете, пишете, да не ви задраскам Mr. Green Joy
Ти пък, нали срещу подкупи щеше да се раздава?!
Уиш, честита градина Simple Smile

Ще пускате ли децата (малките) на ясла? Аз мисля да прескоча яслата тоя път. Каква ще я къдря до 3 години не знам, но знам, че ясла не ща...

# 667
Ще пускате ли децата (малките) на ясла? Аз мисля да прескоча яслата тоя път. Каква ще я къдря до 3 години не знам, но знам, че ясла не ща...
Мисля да не, като се надявам ,че мама ще се пенсионира тази зима. Имаше някакви програми-дето взимаха пари бабите, но май вече ги няма.....

# 668
И аз мисля да не давам Борис на ясла. С Пламен не се получи... Все пак ако успея да си намеря работа и предложението е такова, че да не мога да му устоя ... може би ще си помисля да го дам на ясла, ако разбира се, някоя баба не се навие да го гледа?!

Моите планове са едни, ама то какво ще стане. Хем ми се искаше да поработя малко предо поредната бременност, хем пък няма време да се мотам. Много "хем" и много "ако"! Simple Smile

Оф точно днес, съм в такава еуфория! Simple Smile

Цвета, хайде, че нямам търпение да видя "творбата" де! Simple Smile

# 669
Уиш честита градина, дано му хареса на дребоса  Crazy
Аз детски нямам още....
Бу мерси  Party На ясла малката не са я приели от септември, но аз и неисках тогава да я давам.... ако измисля нещо към януари, февруари, няма да е лошо, че с тея заеми...
Цвета, хайде, че нямам търпение да видя "творбата" де! Simple Smile
....еми пишете пишете та да свърши тази тема....  Laughing

# 670
  • София; Дружбето
То творбата е лесна - дилит. Само не помня кой искаше да бъде отписан и действам по вътрешно чувство Joy

# 671
Добро утро, пак сте седяли до късно, ама вече не мога ви хвана дирите. Twisted Evil

Аз много благодаря за кафето, типично като за края на месеца, свърши кафето, млякото, добре че имам някакви умрели пакетчета 3 в 1 че с тях замествам кофеиновата нужда.
Снощи мойта любима майка ми хвърли една идея, да ходя да си правя изследвания ( честно сериозна съм в това отношение) и сутринта първа пушка в лабораторията да ми източат кръвчицата, веднага излезе хемоглобина екстра е, ама аз много месо ям  Crazy

Като чета за храненето на децата, само аз ли съм полудяла имах си доволно кърма, ама ми писна и на обяд и следобяд и изобщо когато се сети само на кърма. Много бързо го прекарах на пюре, обяд и следобяд и сутрин и вечер + по нощите кърма. Ама по съвет на педката вкарах и закуска - твърда храна, т.е. кърма, след час закуска, обяд и следобяд, сега трябва да продължа и с вечеря някаква.
По повода цяла нощ не успях да си прибера бибероните, самозадоволява си нуждите, когато се сети и както се сети.
За капак мъжо беше на абсолвентска и се прибра в 2 часа, колкото да разстрои крехкия сън на чавето.

За Евровизия сефте стоя да гледам нещо по нощите, ми изядох се от яд, Миро си ми хареса, някои от класираните песни тоже, но попаднаха и такива чудесии, не ми е в стила музика, но Украйна и Холандия, а и Израел просто нямаха място там, ама хората са силни, много даже явно.

Бу, много се радвам за приятелката ти, разнежих се нещо от тази инфо. Днес докато чаках за изследванията и дойде една девойка, само дето не го изсипа а чакалнята, ама и се накефих толкова спокойна беше, мъжо и обикаляше около нея и той привидно спокоен. Нее не съм и завидяла като си представя какво я чака после, що яде, що не, що спи, що не, а памперса колко пъти  ooooh!

Уиш радвам се за градината, определено предвид ситуацията във вашия град си е повод за празник.
А иначе смятам да го давам на ясла- да, определено ефекта беше голям, вярно е че много ходи и много боледува, но пък после в градината, не се събаряше от всеки вирус.

Кришка честито на порасналите ти мъже   bouquet

# 672
Добър ден ! Ей    ooooh!  ooooh!  ooooh! добре, че не съм от ничий отбор, че щях да се чувствам зле.
В крайна сметка хора различни, но прекалените неща са грозни.

Ние ядем 5 пъти на ден, като от скоро само вечерята е мляко, а другите хранения са заместени изцяло. Девойката вече е опитала от всичко и EmiR, не се бъзикам за кюфтенцата с бира, да не казвам, че като види чашата с ракия на баща си лудва тотално, но това и е разрешено само за венците, ааааааааааа зъби още няма ))))
Ще пращам на ясла от септември - започвам рабога, а и съм на мнение, че яслите са повече полезни от колкото вредни.

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 10:44 от shammi

# 673
Кришка, честити рожденици! Живи и здрави   bouquet
Добре че Боряна заспа по никое време, та ви изчетох та в този ред на мисли: може ли паролата, плийз?
Аз да питам - излязъл ми е един гаден херпес на устата. Та може ли да го предам на Боряна?
Бу, много готино  Simple Smile
Аз на ясла няма да пращам  Naughty Имам баби без работа  Whistling Ние имаме две заместени изцяло хранения - обяд и следобедна закуска. Ще изчакам другата седмица консултацията и ще предложа и сутрешна такава. А нощите кърмения май ги има само за приспиване, защото ми се буди по всяко време, и суче малко, респективно кърмата е намаляла, та иска и двата биберона  Crazy Но пък явно и е достатъчна щом изкарва до обяд на кърма и малко плодово пюре  Thinking
Щях да казвам, че и ние сме беззъби още  ooooh!

# 674
  • София
Аз на ясла мисля да го пращам, ама частна. Държавните нещо не ми вдъхват доверие - много деца, малко грижа. Пък и едва ли ще се класира като не съм го записала още. На работа мисля след нова година да се връщам пък да видим дали ще стане.

Уиш, честито за детската градина Party
Валка, и аз сглупих снощи с тия пусти звездички, до 1 часа съм цъкала и сега едвам гледам...

За Евровизия не се учудвам, че не се класирахме напред. Турската песен много ми хареса и май за тях ще викам на финала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт