Правили ли сте секс...

• 15 884
  • 141
  •   1
Отговори
# 60
ако парите ходят при пробивните и отворени хора, то може би те правят и по-интересен секс. но това е много условно твърдение. просто се опитвам някакси да подметна, че сексът едва ли се влияе от състоянието. сексът по-скоро се влияе от ограничено от скупули съзнание, простичко притеснение, нарцистично опиянение, възбуда от другия .. такива работи. статуса и парите са извинение. всички са равни без гащи. ама мн често го забравяме.

# 61
Два пъти с един и същ човек, когато сме били с различен статус. Първо аз бях ученичка т.е. без никакъв статус, а после пък на мене ми вървеше повече, отколкото на него. И двата пъти си беше ок...

За протокола- хубавец си беше, но се стараеше, независимо от социалното положение  Laughing

# 62
Аз имам един въпрос и ще ми е интересно да разбера вие какво мислите.
Бихте ли спали отново с първия си?
Скоро се замислих над това ,как бих реагирала и честно казано осъзнах,че за онова време за мен той е бил добър любовник,но кой знае как бих гледала на него със сегашния си опит,дали ще има разочарование или пак ще бъде готино? Peace Flutter Thinking

# 63
Не,не и не!Дали е бил добър любовник,нямам кой знае какви спомени...пък и каква база за сравнение съм имала тогава,за да си направя необходимите изводи...Към днешна дата база имам,спомени нямам.Гледам да си чистя мозъчното кошчи за отпадъци периодично,за да не се налага преинсталиране Laughing

# 64
Мен ме притесняват изключително подобни различия. Да кажем че за секс не е нужно да си влюбен, а да се влюбя в мъж в по-нисък социален статус е абсурдно. Но все пак имам някакво его и достойнство, и колкото и да е красив и сексуален, ако е простак селяндур, никакво сексуално желание не бих могла да имам към такъв.
Липсата на образование на един мъж му е изписана на челото и това е нещото което най-лесно може да ме отврати.

# 65
  • Plovdiv->Toronto
Привличането, феромоните и алкохола не питат за статус и не се интересуват от парите.
Ако прекалено много мислене се включва значи привличането не е било достатъчно. Не се гордея, но е имало случаи когато не съм знаела нищо за статуса на възлюбления  Sunglasses, но е било невероятно. Всяка истинска лейди е била щастлива и с принцове и с градинари  Flutter.

# 66
 newsm78 е 'ати въпроса!!!!Правила съм секс,като преди това са подписвали декларации доказващи недвижимото им имущество Wink....
 Shocked Shocked Shocked Shocked.... беден,богат,бял,черен,усмихнат и да е спортист  Crazy Crazy Crazy...друг не би ме развихрил!!!
А милото - това е за друга тема Mr. Green

# 67

Бих, от любопитство.
А и е готин  Laughing

# 68
Зaщо социaлния стaтус дa е определящ newsm78 Щом дaден 4овек те привли4a....прaвиш.
Зa спaнето с първия-зa него съм омъженa

# 69

Не. Отдавна не си падам по такъв тип мъже, а и сега сме с различен социален статус /пък и е състудент на любовника ми/... Whistling

# 70

Неееее.. Категорична съм.

Правила съм секс,като преди това са подписвали декларации доказващи недвижимото им имущество Wink....
Марийче, намини, моля те, и към моята тема, че този въпрос с имуществото ме вълнува и мен  Laughing

# 71
Привличането, феромоните и алкохола не питат за статус и не се интересуват от парите.
Ако прекалено много мислене се включва значи привличането не е било достатъчно. Не се гордея, но е имало случаи когато не съм знаела нищо за статуса на възлюбления  Sunglasses, но е било невероятно. Всяка истинска лейди е била щастлива и с принцове и с градинари  Flutter.

Стига обаче градинарите да не са прости защото само с отварянето на устата ще убие всякакво желание.

# 72
  • Plovdiv->Toronto
Не, те винаги са студенти от друга държава. За всеки случай им казвай "Шшшшт"  Whistling" преди да влезете в спалнята, за да не се разбере дали са прости или не  Joy ...

# 73
Всъщност от моя скромен опит също мога да кажа,че красивите мъже са свикнали да получават наготово всичко в секса и не са особено добри любовници.Просто не се стараят,все чакат да им се наслаждаваш ти ! Laughing
Не обаче и когато жената с която са, е по-красива от самите тях  Wink
Красавците обикновено не се женят за красиви жени. Peace
Не искат никой да ги засенчва...

Имайки предвид факта,че милионерите в Бг специално са все мафиоти,не ,не съм си имала никаква работа с такива...нито сексуална,нито друга.    Mr. Green

Предпочитам малко по -беден,но качествен...  мъж!    Laughing   

# 74

Бих, от любопитство.
А и е готин  Laughing

И моя е готин  Mr. Green ......а и социалния му статус е на много високо ниво!Ама до сега съм си го идеализирала по някакъв начин и се чудя какво ще стане,ама понеже се познавам,няма да се чудя дълго  Joy

Общи условия

Активация на акаунт