Правили ли сте секс...

• 15 916
  • 141
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Е, то си има такава професия....

# 31
  • Galaxy 13197853088
даммм с една чистокръвна аристократка.
и представи си не и е вертикална а хоризонтална, друга разлика няма.

# 32
  • София
Е, вие съвсем опростено- да, не.
Добре че тук-там някой да анализира.
Чакам с нетърпение някой да сподели дали ромската кръв в толкова гореща, колкото твърдят легендите.

# 33
Правила съм всякакъв секс..... Flutter

# 34
Не, нито с различен социален статус, нито с различен расов признак. Някак ме привличат общо взето един тип мъже и за това. Не е съзнателно избягването.

# 35

и как беше?

# 36

и как беше?
За кой точно питаш? Whistling Laughing

# 37
Ааааааа...сакън!Винаги преди секс попълваме Декларация №7,изчисляваме доходи от хонорари,наеми...приходи,разходи,осигуровки...накрая теглим чертата и смятаме данъка.Сега,ако плаща данък с десетина лв.по-нисък от моя,да речем ,че бих си затворила очите,но над 50 лв?!Нееее,това е под достойнството ми!

# 38
Не, горе долу харесвам един тип мъже и те са добре сложени с атлетични тела симпатяги.
Някой правил ли е наистина секс с циганин че и аз съм чувала легенди колко са горещи да сподели. Grinning

# 39
Ааааааа...сакън!Винаги преди секс попълваме Декларация №7,изчисляваме доходи от хонорари,наеми...приходи,разходи,осигуровки...накрая теглим чертата и смятаме данъка.Сега,ако плаща данък с десетина лв.по-нисък от моя,да речем ,че бих си затворила очите,но над 50 лв?!Нееее,това е под достойнството ми!
hahaha To от много сметки ще те заболи глава и ще ти се отще.
Че и за статуса няма да се сетиш даже.  Mr. Green

# 40
Правила съм, когато бях млада и зелена.
Сега не бих.
За да ме привлича един мъж, трябва да е поне на моето ниво.
Иначе, след приключението, остава горчив вкус в устата.

# 41
  • Бургас
В БГ понятието социален статус е доста относително, но  на въпроса -да. все пак си лягам с мъжа, не със статуса му. Laughing

# 42
  • София
Аз под "социален статус" разбирам същото, което и авторката. Предполагам, че могат да се направят и други интерпретациии.
На въпроса - да, правила съм секс съз заможен мъж (по-скоро момче, защото бяхме млади-зелени), но какво от това?!

# 43
И сега въпроса е: Правят ли богатите по-хубав секс? Whistling Laughing Laughing Laughing

# 44
То на богатите не им е до секс,много работа,много нещо.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт