Правили ли сте секс...

• 15 862
  • 141
  •   1
Отговори
# 105
Праскам по симпатия,а когато не съм привлекателен праскам с пари.Схемата работи и а на мен ми е хубаво...сладурани ще има вечно;-)
И аз така! Whistling Laughing

# 106
Аз практикувам и двете.Праскам по симпатия,а когато не съм привлекателен праскам с пари.Схемата рабори и а на мен ми е хубаво...сладурани ще има вечно;-)
И сладури.  Flutter

# 107
Е, освен, ако социалният статус не ти докарва оргазъм...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ох, аз, като ги видя тези ми ти коли, апартаменти, мобифони-телефони, ВерсачИ и Хармани, направо се мятам на черешата.  Crazy

# 108
С различен статус-да.
С първия не бих си легнала отново.

# 109
С различен статус-да.
и аз така  Peace Mr. Green

# 110
С различен статус-да.
и аз така  Peace Mr. Green
ако изглеждаше така като преди, определено не,
но преди седмица ми прати нови негови снимки, съученик ми беше и се имаме,
доста се е разхубавил да не кажа, че е страхотен пич,
и ако не бях женена, и любопитството ми е голяма, ами май да.  Peace
Въпреки, че не си спомням много добре първия секс, даже стана ли не стана ли,
всичко ми е мътно, и беше скучно, доста разочарована останах.

# 111
Е, ако трябва да сме обективни славата на Клеопатра се носи и до днес

На Екатерина Велика - също  Peace
Ей я:

Би ли я .... оправил  Thinking

Имай в предвид че ако не е харесвала картините на художника ... сещай се  Twisted Evil

# 112

И им е давала мноооого подаръци, но малко от любовниците и са имали право на дума в държавните и дела. Ето ви еманципация  Laughing

# 113
Социалния статус мога да преодолея, но интелектуалния - не.  Правила съм секс с простаци и винаги ми е излизало през носа.

# 114

Би ли я .... оправил  Thinking

нейната слава явно се крепи повече на заплащане от нейна страна, така че не ме съблазнява
а на картината на каква възраст е

# 115
нейната слава явно се крепи повече на заплащане от нейна страна, така че не ме съблазнява

Напълно възможно е да компенсира неатрактивния си външен вид с умения в сексуално отношение.. А и нали преди няколко страници стана ясно, че богаташите са перверзни... Кой знае какви ги е вършела  Wink

# 116

Така като гледам е в разцвета си! Laughing Laughing Laughing

# 117
Напълно възможно е да компенсира неатрактивния си външен вид с умения в сексуално отношение.. А и нали преди няколко страници стана ясно, че богаташите са перверзни... Кой знае какви ги е вършела  Wink

о, моля ви, аз съм романтична натура с крехка душевност, не искам и да знам какви какви ги е вършела, че ще ме откаже от секса

# 118
о, моля ви, аз съм романтична натура с крехка душевност, не искам и да знам какви какви ги е вършела, че ще ме откаже от секса

Наистина ли себе си имаш предвид? Защото аз имам някакви други подозрения..  newsm56

# 119
  • Galaxy 13197853088
ако се уповести историята и митовете ... нечия духовност ще бъде безпощадно унищожена .....

Общи условия

Активация на акаунт