Промоции на книги!

• 91 826
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Нели отказаните книги са : ТАЙНАТА НА ХРИСТОФОР КОЛУМБ. Тамплиерският флот и откриването на Америка (за половинката  Mr. Green) и 50 нощи в сиво, и сега ги гледах в сайта и са си достъпни за покупка.

Мери писах им вече, но те били пуснали поръчката към куриер.
 Явно им е натоварено и на тях днес. Няма значение важното е, че дори и по една все пак ще си подарим книги за днешния празник.  bg

# 706
  • Benelux / Varna
Аз сега се сетих, че мога да препоръчам и Da capo, много ми хареса книжката.
Аз май се спрях засега на книгите на Клавел: Цар плъх, Шогун и на Делчев: Трънски разкази

# 707
  • на североизток от Рая
 И аз направих поръчка, скромна бях, три книги си поръчах.  Simple Smile Но пък съм много, много доволна.

Ето кои книги си избрах:

В Хеликон са изчерпани първата и третата книги, дано тук да имам късмет. Робърт де Ниро ми е  голяма слабост, а за Пасков нямам думи. Открих го наскоро и не можах да се въздържа от поръчката на Баладата за Георг Хених.

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 18:25 от neli mar4

# 708
  • Плевен
И аз току-що се включих. Много укъснях днес. Поръчах тези:
Гравьор на сънища
Живот назаем
Спас не може да коли
Глинописецът
Дано да ги има всички. Досега съм се включвала във всяка промоция на Сиела. Не е имало липси.

# 709
  • София
Моят избор от промоцията на "Сиела": "Караниците около четенето" на Александър Хаджикьосев, "Щурият глобус" на Илия Троянов и " "Кръгът на боговете" на Й. М. А. Бисхьовел. Simple Smile

И аз получих съобщение, че едната от книгите ("Кръгът на боговете") е изчерпана. Радвам се, че поне "Караниците около четенето", на която най-много държа, ще ми бъде изпратена. Simple Smile Със сигурност покрай такива промоции е им много натоварено и е трудно да се правят допълнителни корекции в поръчките.  Peace

# 710
след дълго избиране си поръчах Аз преди теб и Гравьор на сънища...

# 711
Аз поръчах три книжки. Дано не ме изненадат с неприятно съобщение, че някоя от тях е изчерпана. Надявам се утре да са при мен.

# 712
Уф, може ли тук да помрънкам за промоцията на Сиела?
Поръчах си 4 книги, вчера получих по имейла, че едната книга е "напълно изчерпана". Добре, няма проблем, доста се споменаваше тук, сигурно е търсена. И съответно нов имейл с обновена информация и по-ниска стойност за 3те останали книги.
Снощи минах през една книжарница и си я намерих там и си я взех на коричната цена, интересно ми беше и исках да я прочета.
Тази сутрин получавам смс от Спиди, че ще ми досавят пратка на по-висока цена от очакваната Close и накрая какво се оказа, че "напълно изчерпаната" книга я има в моя пакет и аз сега се сдобих с 2 еднакви книги...

# 713
Оо, колко некоректно, трябвало е да те осведомят, че все пак книгата е налична и ще я получиш с другите..
Не се ядосвай, пусни я за размяна Peace

# 714
  • София
blue_dream, наистина много неприятно се е получило. Не можеш ли да върнеш (замениш) книгата, която снощи си си купила? Или в Сиела да помолиш за връщане (замяна), аз съм го правила без проблем. Другият вариант е да пуснеш в темата за размени дублиращата се книга - тук доста хора споделиха, че не са могли да получат някои заглавия.

# 715
# 716
аз само да кажа, че едната ми книжка дойде без никаква отстъпка, както си е коричната цена...поне да беше в някаква промоция , а то ни 10 ни 50 %

# 717
аз само да кажа, че едната ми книжка дойде без никаква отстъпка, както си е коричната цена...поне да беше в някаква промоция , а то ни 10 ни 50 %
"Аз преди теб" не е издание на Сиела. Само техните издания бяха намалени Simple Smile.

# 718
и аз така предположих, както и да...

# 719
  • София
Тази сутрин получавам смс от Спиди, че ще ми досавят пратка на по-висока цена от очакваната Close и накрая какво се оказа, че "напълно изчерпаната" книга я има в моя пакет и аз сега се сдобих с 2 еднакви книги...

Неприятно. Трябваше да ти позвънят от издателството и да те попитат дали все още искаш "изчерпаната" книга. Коя е книгата, впрочем? Wink

Аз току-що си получих моите книжки. newsm44 Особено се радвам на "Караниците около четенето", която иначе е 20 лв. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт