Къде във Варна - 9

• 63 722
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
И аз да питам: Имаме "дървена" годишнина от сватбата и искам да взема някакъв дървен сувенир, нпр. малка скулптурка. Къде да търся такива неща?

# 196
днес бях в Хиполенд, нямаше никакъв избор. Точно 3 триколки имаше като за нас. Тази я нямапе, а и има ли къде да си слага краката, че още не умеем да вътим педали  Confused
http://www.bebe-best.com/product_info_products_id-15563.html

# 197
И аз да питам: Имаме "дървена" годишнина от сватбата и искам да взема някакъв дървен сувенир, нпр. малка скулптурка. Къде да търся такива неща?

В Елитис на 2-ят етаж има колкото си искаш и от ляво и от дясно магазина. Вчера гледах има всякакви неща.

# 198
  • София
днес бях в Хиполенд, нямаше никакъв избор. Точно 3 триколки имаше като за нас. Тази я нямапе, а и има ли къде да си слага краката, че още не умеем да вътим педали  Confused
http://www.bebe-best.com/product_info_products_id-15563.html
  bouquet

# 199
момичета, някой знае ли къде мога да намеря хубави детски обеци - златни или сребърни? Thinking става дума за съвсем мънички, като за 2 годишно детенце..

# 200
момичета, някой знае ли къде мога да намеря хубави детски обеци - златни или сребърни? Thinking става дума за съвсем мънички, като за 2 годишно детенце..

скоро купих за подарък от златарския магазин срещу ВИНС-а  Peace даже и отстъпка ни направиха  bouquet имат доста модели Joy

# 201
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте аз имам сладкарски въпрос-знае ли някой от къде мога да си намеря фолио за шоколадов борд

# 202
Здравейте   bouquet

Къде мога да изкарам КУРС ЗА ПЪРВА ПОМОЩ

# 203
  • Варна
В БЧК провери ли?  newsm78

# 204
Да, даже се записах! Благодаря  Hug

# 205

скоро купих за подарък от златарския магазин срещу ВИНС-а  Peace даже и отстъпка ни направиха  bouquet имат доста модели Joy

Благодаря, ще отида да ги видя!   bouquet

# 206
  • София
момичета,

къде мога да намеря семпли и красиви фуркети за коса?

# 207
  • Варна
Къде продават мъжки чанти на Армани?

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 00:33 от vivi_d

# 208
Така,имам проблем и искам да го споделя и тук.Вчера намерих три малки котета изхвърлени,които се бяха наврели под една кола.Много трудно ги извадих от там и понеже улицата беше много натоварена ги прибрах.Обаче нямам възможност да ги гледам и се обръщам за помощ,някой ако има такава възможност да ми пише на ЛС,защото иначе трябва да ги пусна някъде(и аз незнам къде все още),но ще отидат на улицата.!Моля,Ви!
Ако мога малко по-късно ще кача снимки.
Лошото е, че не съм от Варна и моите роднини са далеко,а наистина нямам възможност да ги гледам.Затова апелирах за помощ тук,за някой с къща и двор.Знам ли...А между другото съм пуснала  обява и в Без дом,но никакъв интерес 
 Това са копи на мненията ми от другите теми.
Ако може някой да помогне  Praynig

# 209
момичета,

къде мога да намеря семпли и красиви фуркети за коса?
В Мол Варна   магазин "Вива"? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт