Къде във Варна - 9

• 63 665
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
ОТ КЪДЕ ДА СИ КУПЯ ФОРМИ ЗА МЪФИНИ? И КОЛКО СТРУВАТ?
БЛАГОДАРЯ!

# 586
Метро , Карфур, Кауфланд има форми за мъфини - фигурки само, или тава. Аз си бях купила от Метро форма- тава за мъфини ( мисля, че е за 12  парчета ) за около 8-9лв.

# 587
Има дори и в Техномаркет и Технополис, а даже и в Биг шопа, между 13 и 40 лева в зависимост от формата и размерите.

# 588
Мерси за бързите отговори  bouquet

# 589
Квадратни и кръгли немски и белгийски качественни чадъри на 39 и 49 лв. Имат и UV защита. В магазин Quality kids fashion срещу морската и Винса. Има сиво, тъмно синьо, черно, лилаво, бежово, кафяво.Чадърите наистина са много хубави Peace

# 590
  • Варна
Някой знае ли от къде мога да си намеря непредена вълна? И къде е сега животинския пазар? Благодаря!

# 591
Къде мога да намеря слънчеви очила Солано?

# 592
Солано има в оптиката зад Операта и в тази на Градска болница.

# 593
Някой знае ли от къде мога да си намеря непредена вълна? И къде е сега животинския пазар? Благодаря!
в някое село... предполагам

# 594
  • Варна
Солано има в оптиката зад Операта и в тази на Градска болница.
И в оптиката в Кауфланд, както и тази в Гранд мол, на нивото на Карфур.

# 595
Благодаря! Simple Smile

# 596
Моите Солано са от една оптика до градинката зад паркинга на ТИМ, Медицинския университет.

# 597
Момичета имам една черна памучна рокля на която се появи едно като изсветляло петно, та къде мога да намеря боя за дрехи или да дам да я боядисат newsm78.Пробвах с препарати, но не излиза, а много ми е удобна и искам да си я нося.

# 598
  • Варна
В химическо чистене пробва ли дали няма да излезе? Питай на място. Ако не вече да ти я пребоядисат.

Аз пък да питам. В Манго имало 50 %-ни намаления...май. Не съм слизала скоро. Вярно ли е? И докога са? Никога ен съм пазарувала там.

# 599
В химическо чистене пробва ли дали няма да излезе? Питай на място. Ако не вече да ти я пребоядисат.

Аз пък да питам. В Манго имало 50 %-ни намаления...май. Не съм слизала скоро. Вярно ли е? И докога са? Никога ен съм пазарувала там.
Ще опитам и на химическо.
Аз имам доста неща от Манго и съм доволна като качество, имам един потник от Испания и вече е на три години, а е почти като нов/нося го редовно/.Ходих преди две седмици и имаше намаления на доста неща/потници, тениски, пуловери и много готини тренчове, но аз имам, та ги пропуснах/.Сега може да са пуснали на повече неща, по принцип редовно има нещо намалено, но далаверата е на големите.Зимното ми яке е от там след двуседмично обикаляне на Варна там открих това което търся Heart Eyes.Ако се носиш спортно елегантно ще ти харесат нещата Peace

Общи условия

Активация на акаунт