Къде във Варна - 9

• 63 633
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Бои за дрехи има в Слънчоглед на Шипка. Мисля, че е 3-4 лв шишенцето. Някъде из Кохлозния също съм чувала, че има, но не знам къде точно.

# 601
  • Варна
Момичета имам една черна памучна рокля на която се появи едно като изсветляло петно, та къде мога да намеря боя за дрехи или да дам да я боядисат newsm78.Пробвах с препарати, но не излиза, а много ми е удобна и искам да си я нося.

Още един съвет може и не нужен ,но все пак е идея.
В улицата над кукления театър малко над оптика Леонардо преди дни видях едно малко магазинче за дрехи нещата ми харесаха и влязах имаше изрисувани дънки поли и разни други джуджавки.Мацката бешие мн.любезна и ми обясни,че тя ги рисува и ако искам мога да си занеса моя дреха и да работи направо върху нея.Така ,че ако държиш на роклето можеш вместо да си купуваш ти бой да и го занесеш да го изрисува.

# 602
Не съвсем по темата,но да попитам някой скоро ходил ли е в магазина на Колев и Колев на ц-ра,дали има намаления?

# 603
  • Варна
...Сега може да са пуснали на повече неща, по принцип редовно има нещо намалено, но далаверата е на големите...

А тези големи кога са?

# 604
Има намаления, разгледай сайта.

# 605
  • Варна

Още един съвет може и не нужен ,но все пак е идея.
В улицата над кукления театър малко над оптика Леонардо преди дни видях едно малко магазинче за дрехи нещата ми харесаха и влязах имаше изрисувани дънки поли и разни други джуджавки.Мацката бешие мн.любезна и ми обясни,че тя ги рисува и ако искам мога да си занеса моя дреха и да работи направо върху нея.Така ,че ако държиш на роклето можеш вместо да си купуваш ти бой да и го занесеш да го изрисува.

Страхотна идея!   bouquet
Имам едни провалени дънки с едно петно на коляното, за което още ме е яд!
Ще се възползвам  Peace

# 606
desuri съвета ти е уникален, не бях се сещала за този вариант. В момента нямам нищо за поправка,но ако се случи ще последвам съвета ти, благодаря Peace

# 607
  • Варна
Супер е това с рисуването, все съм си мислила да си взема боички и да пробвам в/у някоя дрешка.
Определено ще се посети магазинчето Simple Smile

# 608
Много благодаря за всички предложения  bouquet, страхотни сте.
Кога точно са големите намаления в Манго не мога да ти кажа, но миналата май беше ноември/-70%/.

# 609
  • Варна
desuri съвета ти е уникален, не бях се сещала за този вариант. В момента нямам нищо за поправка,но ако се случи ще последвам съвета ти, благодаря Peace

LaughingАз също нямам,но толкова ми харесаха,че от както я посетих се чудя коя дрехя дя опропастя,а сега май и вас вкарах в беля Mr. Green Hug

# 610
  • Варна
Къде мога намеря джобно ножче с няколко функции?

Нещо такова: http://souvenirs.tihivel.com/components/com_productbook/img_pict … res/med_82426.jpg

И да не е нещо супер скъпо - от сайта където взех снимката са до 10 лв.   Simple Smile

# 611
  • ВАРНА
В Елитис има.На втори етаж са при джунджурийките.

# 612
Къде се намира магазина за обувки на Паоло Ботичели във Варна?

# 613
  • Варна
В Елитис има.На втори етаж са при джунджурийките.

Кога последно ги гледа в Елитис? Бях там преди 2 дни, оглеждах се - дори исках или фенерче, но ножчета не видях...  newsm78

# 614
Къде се намира магазина за обувки на Паоло Ботичели във Варна?

Площад "Независимост" тел : 0893627944

Общи условия

Активация на акаунт