Къде във Варна - 9

• 63 631
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Къде се намира магазина за обувки на Паоло Ботичели във Варна?

Площад "Независимост" тел : 0893627944

И в Grand mall.

# 616
  • ВАРНА
Киса
Цитат
Кога последно ги гледа в Елитис?
Поне месец  има.

# 617

Още един съвет може и не нужен ,но все пак е идея.
В улицата над кукления театър малко над оптика Леонардо преди дни видях едно малко магазинче за дрехи нещата ми харесаха и влязах имаше изрисувани дънки поли и разни други джуджавки.Мацката бешие мн.любезна и ми обясни,че тя ги рисува и ако искам мога да си занеса моя дреха и да работи направо върху нея.Така ,че ако държиш на роклето можеш вместо да си купуваш ти бой да и го занесеш да го изрисува.

Това на Драгоман ли е?Почти всеки ден минавам оттам, но не се сещам за кой магазин става въпрос, а и на мен ми е любопитно?

# 618
  • Варна

В улицата над кукления театър малко над оптика Леонардо преди дни видях едно малко магазинче за дрехи нещата ми харесаха и влязах имаше изрисувани дънки поли и разни други джуджавки.Мацката бешие мн.любезна и ми обясни,че тя ги рисува и ако искам мога да си занеса моя дреха и да работи направо върху нея.Така ,че ако държиш на роклето можеш вместо да си купуваш ти бой да и го занесеш да го изрисува.

Това на Драгоман ли е?Почти всеки ден минавам оттам, но не се сещам за кой магазин става въпрос, а и на мен ми е любопитно?
Сигурно става въпрос за магазинчето под химическото чистене?!

# 619
  • Варна

Сигурно става въпрос за магазинчето под химическото чистене?!

Да мисля,че под него идва.Съжелявам,но никога не съм се сещала да погледна как се казва Embarassed.Съседната зная,че е  Шейново,но тази......?

# 620
Още утре отивам, много ме запалихте с тези рисувани дрехи!

# 621
Чудя се в коя тема да ида да питам - харесах сандали в Бершка, имат 30% намаление - от 99лв на 69лв. Ето ги

http://www.getdress.net/wp-content/uploads/2010/04/201004190852445244_new.jpg

Предвид модела им (високия ток и не само), няма да ги нося еждневно....., та от вчера ги мисля - струват ли си тия пари или не? Тъй като не съм запозната с качеството на марката, намаленията им и изобщо. Пък много ми легнаха на сърце.

# 622
Чудя се в коя тема да ида да питам - харесах сандали в Бершка, имат 30% намаление - от 99лв на 69лв. Ето ги

http://www.getdress.net/wp-content/uploads/2010/04/201004190852445244_new.jpg

Предвид модела им (високия ток и не само), няма да ги нося еждневно....., та от вчера ги мисля - струват ли си тия пари или не? Тъй като не съм запозната с качеството на марката, намаленията им и изобщо. Пък много ми легнаха на сърце.

Извинявам се за невежеството, но какво е Бершка?И къде?
Аз преди няколко седмици си купих подобни, за много по-висока цена и при положение, че имам лекарска препоръка да не нося ток, по-висок от 4см.Но имах повод, кумувах на сватба.ще ги нося по изключение, точно заради тока, но се радвам, че си ги купих,защото са качествени и елегантни/ на друга фирма са/

Ако са качествени- купувай, цената е много добра !

# 623
  • Варна

Извинявам се за невежеството, но какво е Бершка?И къде?

Магазин от типа на Зара, Страдивариус и т.н. в Гранд Мол  Peace

Пина, щом ги мислиш - купувай ги. Аз поне така правя. Случвало ми се е да не купя нещо веднага и после да го мисля с дни, когато се реша, че го искам и отида да го купя - или го няма, или номерация няма и т.н.  Laughing

# 624
Да, не издържах на напрежението, мислих ги, дори докато спах..........  Embarassed  Купих ги! Ето:
http://farm5.static.flickr.com/4102/4737834669_cc69c8e46b.jpg

Колкото са качествени - толкова. Бездруго няма да ги нося често, все ще ме изкарат 10 до 20 обувания.

# 625
Да, не издържах на напрежението, мислих ги, дори докато спах..........  Embarassed  Купих ги! Ето:

Колкото са качествени - толкова. Бездруго няма да ги нося често, все ще ме изкарат 10 до 20 обувания.

Честито, прекрасни са!

# 626

Не издържа,а? hahaha
Честито и дано  са много здрави ,както и ти ! Hug

# 627
  • Варна
Честито,а и да не са качествени  са супер ефектни и си заслужават жертвата и спокойния сън Mr. Green.

# 628
  • TX

Ще издържат даже и повече обувания, много са красиви  Laughing добре си ги взела

# 629
Пуснах нова тема "На пазар във Варна", като идеята ми беше там да обсъждаме всичко свързано с мода и от ъде можем да си купуваме хубави дрехи, чанти, обувки, бижута във Варна. Но явно темата не се хареса Simple Smile Та да питам тук в такъв случай. Искам да ми препоръчате магазин за хубаво бельо. Имам бельо от Skiny, страхтно е и качествено, но са много обиновени моделите, искам нещо по-ефектно и раздвижено. Изключвам и магазина на Prestige срещу ВИНСА, ако не с елъжа май така се казваше. Там не си намерих подходящо, нямаше номера. Чакам предложения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт