Къде във Варна - 9

• 63 605
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Знаете ли дали къде се продават едновремешните сокоизстисквачки "Малина" newsm78  bouquet

Къде се премести бараката за чанти, която беше на спирката на бул.8-ми Приморски полк в посока центъра?

# 631
Пуснах нова тема "На пазар във Варна", като идеята ми беше там да обсъждаме всичко свързано с мода и от ъде можем да си купуваме хубави дрехи, чанти, обувки, бижута във Варна. Но явно темата не се хареса Simple Smile Та да питам тук в такъв случай. Искам да ми препоръчате магазин за хубаво бельо. Имам бельо от Skiny, страхтно е и качествено, но са много обиновени моделите, искам нещо по-ефектно и раздвижено. Изключвам и магазина на Prestige срещу ВИНСА, ако не с елъжа май така се казваше. Там не си намерих подходящо, нямаше номера. Чакам предложения Simple Smile
Това ми е една от любимите марки бельоhttp://www.sielei.it/#/it/collections магазина им е някъде с/у бинго Мустанг, но не съм много сигурна защото аз си го вземам чрез една приятелка от склада им, много е качествено и ми излиза без пари Heart Eyes.В Севън секъндс последно имаше няколко хубави модела, пък и не бяха много скъпи.Триумф на ''Княз Борис'', но не са моята марка, не ми пасват, харесвам и на Финес като качество, но освен на ''Владислав" в едно малко магазинче и на Колхозния в тър.център нямам идея къде има.За Скини и моето мнение е такова, но качеството си е предимство при тях Peace

# 632
Много благодаря за информацията, ще се възползвам и ще поогледам Simple Smile Дано намеря това магазинче срещу Бинго Мустанг  Hug А можеш ли да ми обясниш по-подробно къде се намират тези две магазинчета на Финес? Благодаря предварително Simple Smile

# 633
  • Варна
Пуснах нова тема "На пазар във Варна", като идеята ми беше там да обсъждаме всичко свързано с мода и от ъде можем да си купуваме хубави дрехи, чанти, обувки, бижута във Варна. Но явно темата не се хареса Simple Smile Та да питам тук в такъв случай. Искам да ми препоръчате магазин за хубаво бельо. Имам бельо от Skiny, страхтно е и качествено, но са много обиновени моделите, искам нещо по-ефектно и раздвижено. Изключвам и магазина на Prestige срещу ВИНСА, ако не с елъжа май така се казваше. Там не си намерих подходящо, нямаше номера. Чакам предложения Simple Smile
Това ми е една от любимите марки бельоhttp://www.sielei.it/#/it/collections магазина им е някъде с/у бинго Мустанг, но не съм много сигурна защото аз си го вземам чрез една приятелка от склада им, много е качествено и ми излиза без пари Heart Eyes.В Севън секъндс последно имаше няколко хубави модела, пък и не бяха много скъпи.Триумф на ''Княз Борис'', но не са моята марка, не ми пасват, харесвам и на Финес като качество, но освен на ''Владислав" в едно малко магазинче и на Колхозния в тър.център нямам идея къде има.За Скини и моето мнение е такова, но качеството си е предимство при тях Peace

Или направо ни запознай с твоята приятелка Mr. GreenДа се вредим и ние за без пари Hug

# 634

Или направо ни запознай с твоята приятелка Mr. GreenДа се вредим и ние за без пари Hug
Хаха да! Умно казано и аз си го помислих, ама не посмях да го кажа  Laughing Ако има начин и аз съм навита разбира се, пък на нас може и малко по-скъпо, пак ще сме доволни Simple Smile Ама преди всичо искам да знам магазина на Финес Simple Smile Който го знае да казва Simple Smile

# 635
Много благодаря за комплиментите за обувките!  Simple Smile

# 636
Спешно ми трябва магазин( дрогерия), в който да продават билки и етерични масла.

# 637
Спешно ми трябва магазин( дрогерия), в който да продават билки и етерични масла.

Аптеката, която е в уличката м-у  площада и адвокатската градинка, още в началото е.Уличката, на ъгъла на която е магазинът за бельо на Скини.
В тази аптека има богат избор на билки, мисля и етерични масла, както и различни билкови препарати/ако искаш, кажи какво ти трябва, ще проверя дали го има/

# 638
Темата е страшно полезно ,но и от мен малко извън нея.
Малкият вчера ми разля нескафето.Баща му го гледа чудно .Сега имам огромно петно на бежовия почти чисто нов мокет.
Няма как да го махна защото  го сложих за игра на малкия да не му е дупето директно на паркета.
Изчистих го веднага и изглеждаше само като мокро.Като изсъхна стана страшно.Стана по -тъмно.Снощи го минах с концентрат Вениш и пак нищо.Най -вероятно го пресякох и едва ли ще излезе вече,но да питам ако някой има опит тук Hug

# 639
Имаше някъде из нета съвети за махане на петна с разни бабини деветини, ама къде точно не знам, потърси - нещо за някаква кислородна вода ми се върти.

# 640
Много благодаря за информацията, ще се възползвам и ще поогледам Simple Smile Дано намеря това магазинче срещу Бинго Мустанг  Hug А можеш ли да ми обясниш по-подробно къде се намират тези две магазинчета на Финес? Благодаря предварително Simple Smile
Сега ще се опитам да ти обесня- от Централна поща нагоре вървиш минаваш Бурлекса и още нагоре, пада се няколко магазина преди светофара.Магазинчето е малко, май има обувки до него и е преди Вижъна.Другото е  във втория търговски център/дано не те лъжа Blush/тези които са покрай новия път, но него скоро не съм го посещавала.
Това за запознаването е добра идея и ако нямаше посредник с най-голямо удоволствие Hug

# 641
  • Варна
Знаете ли книжарница, в която се продават книгите на Егмонт България? В ToyTown има малко, другаде да сте срещали?
И още един книжен въпрос: Синът ми ме врънка за приказка с риби, море, тем подобни (без Немо). Ако ви е попадало такова нещо, помагайте, че в чудо съм се видяла.

# 642
Виж Хеликон имат нет магазин, там какво се продава и ще се ориентираш и за наличностите в магазина, в Абв-книжарници също може да имаш успех...........

# 643
  • Варна
Има ли някой с  впечатления (добри, лоши... ) от мебелна къща "Никора" - намира се в сградата на Пикадили Запад?  Thinking

# 644
  • Deutschland/HE
Знаете ли книжарница, в която се продават книгите на Егмонт България? В ToyTown има малко, другаде да сте срещали?
И още един книжен въпрос: Синът ми ме врънка за приказка с риби, море, тем подобни (без Немо). Ако ви е попадало такова нещо, помагайте, че в чудо съм се видяла.

има в Пингвините
www.pe-bg.com

Общи условия

Активация на акаунт