Фетална ехокардиография - защо, кога, къде?

• 346 173
  • 844
  •   1
Отговори
# 270
 iv.elina, да, дай ми координати, много ще съм ти благодарна!

Всъщност той преглежда ли неродени деца (фетуси), мога ли да отида при него за такава консултация или е само за родени?

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 18:43 от pina

# 271
  • Варна
Д-р Шивачев,той е най-добрия дет. кардиолог за Варна.
Няма да се уморя да повтарям, че той сгреши диагнозата на вече роденото ми дете. "Благодарение" на неговата некомпетентност синът ми е ангелче  Cry.
pina, не си губи времето тук, най-добре в София  Peace

# 272
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз пък няма да се уморя да го боготворя.Аз лично съм ходила при него,когато бях в 6 месец.Лично съм доволна.В последствие се наложи да отидем,но всичко е ОК.Благодарение на този човек на приятелката ми детенцето е живо и здраво.Всеки сам да си прави изводите.Работи в МЦ Надежда,личния му номер е 0888786711,дори и да не ти вдигне,връща обаждането.Страхотен професионалист.

# 273
Аз днес вече бях на преглед при него и съм много по-спокойна, макар че и преди това разбрах, че не е за притеснение положението. iv.elina, благодаря за насоката, иначе нямах никаква идея къде да се дяна - буквално.

# 274
Здравейте,
Моля, ако някой знае телефона на д-р Евтимова, да ми го прати на лични - тя ми го даде, за да се чуем и уточним за часа, но аз го загубих някъде... В темата откривам някакъв от 2004, но не знам същия ли е.
Благодаря предварително.

# 275
Здравейте, препоръчайте ми къде и при кой лекар да отида на Фетална ехокардиография в Плевен. Ходих на Фетална морфология и лекарката ми каза, че е хубаво да отида на ехокардиографията. Благодаря предварително!
 Hug

# 276
Здравейте, препоръчайте ми къде и при кой лекар да отида на Фетална ехокардиография в Плевен. Ходих на Фетална морфология и лекарката ми каза, че е хубаво да отида на ехокардиографията. Благодаря предварително!
 Hug
за феталната ехокардиография се прави само в софия аз ще ходя в националният кардиологичен център но има на други места .къде си прави феталната морфология?

# 277
 Hug
за феталната ехокардиография се прави само в софия аз ще ходя в националният кардиологичен център но има на други места .къде си прави феталната морфология?

ФМ я правих във Фемина, сега се чудя дали там да направя и ехокардиографията  Rolling Eyes

# 278
  • София
ФМ я правих във Фемина, сега се чудя дали там да направя и ехокардиографията  Rolling Eyes
И двете правих там и съм доволна.

# 279
И двете правих там и съм доволна.

Аз си записах час при д-р Евтимова, някакви впечатления?  Hug

# 280
Цитат
Много приятна и внимателна жена. Бях при нея миналия месец. С близнаци съм и бях записала 2 поредни часа от по 30 мин.; имаше малко закъснение с графика, но когато влязох при нея ми отдели цели 90, вместо записаните 60мин.

# 281
Цитат
Много приятна и внимателна жена. Бях при нея миналия месец. С близнаци съм и бях записала 2 поредни часа от по 30 мин.; имаше малко закъснение с графика, но когато влязох при нея ми отдели цели 90, вместо записаните 60мин.

Еее много се радвам, дано и при нас да е така. Благодаря ти  Hug

# 282
  • София
При Атанасов бях аз. И той е много внимателен, обяснява, отдели ми много време.

# 283
Radostka1983, за фетална ехокардиография - доц. Томова, специализирала е това

# 284
Radostka1983, за фетална ехокардиография - доц. Томова, специализирала е това
за нея незная аз се записах при ВЕЛКОВСКИ той е много добър първото ми дете е с порок на сърцето и ходим там и съм много доволна .и цената там е 60лв.

Общи условия

Активация на акаунт