Търся уроци - жестомимична азбука-

• 1 481
  • 4
  •   1
Отговори
  • зад кестените
Предварително се извинявам ако пиша на не подходящото място,ако е така нека бъде  преместена  кадето трябва Praynig  Имам следната  молба, трябва ми  жестомимична  азбука, прерових всичко предло жено от Гугал но ми е недостатъчно.Та ако някой може нека даде линк за азбуката , клипче и ли по подробна информация относно въпроса.Благодаря на отзовалете се предварително.

# 1
     Защо не провериш в СГБ? Аз от там преди години си купих речника. В него има и азбуката - дактил и двуръчната. Другият вариант е от Цецо Кунчев, можеш да го намериш или в училището за глухи в Павлово или в СГБ. Ако обаче държиш да е от интернет - не мога да ти помогна.
     Идейка: Ако не си от София, свържи се със СГБ по нета и си дай заявка.

# 2
  • зад кестените
    Защо не провериш в СГБ? Аз от там преди години си купих речника. В него има и азбуката - дактил и двуръчната. Другият вариант е от Цецо Кунчев, можеш да го намериш или в училището за глухи в Павлово или в СГБ. Ако обаче държиш да е от интернет - не мога да ти помогна.
     Идейка: Ако не си от София, свържи се със СГБ по нета и си дай заявка.
HugМного благодаря за добрата идея не се бях сещала да се обърна  към СГБ, там наистина ще получа най точна информация по въпроса.

# 3
     newsm10  Ама моля, моля! Ако не знаеш към кого да се обърнеш в СГБ, можеш да потърсиш и Мария Михайлова, пък може и Миряна Мошева.
       newsm47 Чакам да се похвалиш!

# 4
    Забравих да ти кажа, че в СГБ провеждат курсове по МЖР. Ако искаш уроци, това е мястото. Успех! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт