Градско лято 2010

• 38 227
  • 251
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Попаднах на този линк: http://www.bgshkolo.com/index.php?news_id=13

Проверих в училището. Оказа се, че заниманията се провеждат на територията на детски център "Заедно", както и телефон за контакт е техния:
http://za-edno.com/%d0%be%d1%82%d0%bd%d0%be%d1%81%d0%bd%d0%be/

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 10:59 от Prizma

# 211
  • София
Ето още едно интересно предложение (училище по роботика): http://bgmindstorms.wordpress.com/courses/

# 212
моля, препоръчайте ми вариант за "лятно училище" в София...

omaj@abv.bg

Благодаря на всички предварително!  Simple Smile

# 213
  • София
Някой има ли отзиви за градския летен лагер на Марина спорт?

# 214
Синът ми  за втора година е  на лятна занималня в Медиа, много му харесва. Прочетох негативните мнения в по-предните постове, ние проблеми до сега не сме имали. Най-много се учудих за детето, което е било оставено навън да чака, защото  майката закъсняла 10 минути.
В момента занималнята е до18 часа, като обикновено аз закъснявам с повече от 10 минути, дори не са ми направили забележка, а какво остава да оставят детето навън. Освен моето гледам, че има поне още 5-6 деца след 6 часа. Може би зависи от филиала? Нашият е  на бул.Витоша.
Повечето от децата, които са тази година са били и миналата. Програмата им е разнообразна - имат детска йога, през юни имаше плуване - юли май няма да има, рисуват, моделират с глина, оцветяват камъни  Simple Smile, учат малко английски, но по-скоро под формата на игра. Най-любими са петъците, където задължително са извън София.
Не е евтино наистина, но пък има намаление в цените  от миналата година.
За мен беше най-важно, че са от 8,30 до 18 часа, защото повечето от другите школи и занимални са до 16-17 часа, което при двама работещи по цял ден родители не е вариант.

# 215

Пресни отзиви - не. Но дъщеря ми ходи няколко години по ред на градските им лагери и беше доволна. Аз също. Събираха се ежедневно в 8,30 пред стадиона и в зависимост от времето /тогава имаше период и с дъждове/ поемаха на някъде. Когато бяха в София ги водеха в Борисовата градина да карат колела и ролери, в Коколандия, а при дъжд играеха боулинг и се занимаваха в офиса им, където имаха тематични занимания стил разучаване на минерали, опазване на околната среда и т.н.  Иначе ходиха на походи в планината - учиха ги как да се ориентират в природата, как да опъват палатки, как да кладат огън (всеки си носеше месо и си правеха шишчета), водиха ги в Белчин баня на басейн и т.н. Май и по манастири ги водеха (близки до София), но не съм съвсем сигурна дали беше от този лагер.
Имам приятели, които са ползвали зимните им лагери и те също бяха доволни. Като цяло ги препоръчвам. Отговорни хора са, а фирмата е с опит.

# 216
  • Germany
Аз да се включа с отзиви за Атмосфера спорт. Баткото ходи с тях от понеделник и такъв възторг и ентусиазъм, като сега, не е имало никога, към нищо. Днес имаше мускулна треска, но категорично отказа да си остане вкъщи Simple Smile. Много съм доволна, защото е по цял ден навън и му е супер забавно. Утре може би ще го натисна да си остане да си почине, защото момчетата ме предупредиха, че ако се преумори после няма да иска да ходи. АМи това е накратко, ако някой иска повече подробности да пита.

# 217
Цоп да ви чета.
Къде в Дружба има плуване и свободни места Peace

# 218
Записала съм сина ми за другата седмица - 12-16 юни.
Така, че ще дам скоро "прясно" инфо...

# 219
Аз да се включа с отзиви за Атмосфера спорт. Баткото ходи с тях от понеделник и такъв възторг и ентусиазъм, като сега, не е имало никога, към нищо. Днес имаше мускулна треска, но категорично отказа да си остане вкъщи Simple Smile. Много съм доволна, защото е по цял ден навън и му е супер забавно. Утре може би ще го натисна да си остане да си почине, защото момчетата ме предупредиха, че ако се преумори после няма да иска да ходи. АМи това е накратко, ако някой иска повече подробности да пита.

Дааа, наистина са велики в "Атмосмосфера"! Рядко се срещат толкова всеотдайни хора, които така запленяват децата!

# 220
Аз вече мога да дам отзиви за лятната школа на Ариел театър. Тръгнахме почти без никакви впечатления и очаквания. Сега се връщаме от представлението по повод приключването на 4 -седмичния курс. Много много приятно съм изненадана.  Grinning
Дъщеря ми ходеше всеки ден с огромно желание. Заниманията са разпределени така, че всеки ден децата учат различни неща - понеделник - актьорско майсторство, сряда - музика, четвъртък -рисуване..... Заниманията са от 9 до 13 часа. Нашата група беше около 15 деца. След 4 седмици имат представление и търг, на който излагат картините, които са правили. Картините могат да се закупят, като за всяка закупена картина, детето получава процент от цената  Simple Smile Нашето представление мина страхотно - пипнато беше всичко. Децата получиха дипломи за завършен курс.....Препоръчвам с чисто сърце! Peace

# 221
Някой има ли идея къде в Плевен може да се занимава бъдещ второкласник, защото вече няма кой да я гледа и се чудя какво ще правя до септември. Страх ме е да я оставям сама, защото работя на другия край на града и ако се наложи не мога да отреагирам бързо.

# 222
Благодаря ви chevroleta, Мони и 1 наистина трябва да се хвалят и препоръчват хората, които умеят и най-вече имат желание да напарвят децата щастливи! Peace

# 223
Привет,    bouquet Искам да попитам дали някое дете е ходило миналата година на лагер(доколкото разбрах и миналата година е имало такъв), организиран от тази фондация? http://www.artofliving.bg/bg/news/35-news.html Ще съм благодарна, ако някой сподели Heart Eyes

Малко късно се включвам с коментара, но чак сега видях запитването. Конкретно за детския лагер нямам  наблюдения, но преди 1-2 год. изкарах курс "Изкуството да живееш" част 1 и съм много доволен. Миналата година, леля ми прати братовчеда на техен курс в Полша и тази година мислеха да се възползват от услугите им отново. Препоръчвам Ви ги горещо Simple Smile

# 224
  • София
Включвам се отново, за да похваля Тук-Таме.
Вече почти месец синът ми им е редовен посетител и мога само, и много, да ги похваля.
Много се радвам, че ги има!

Общи условия

Активация на акаунт