Градско лято 2010

• 38 217
  • 251
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Люлин, поглеждайки публикациите й ми се струва, че става дума за реклама.

# 61
Не е лошо да добавим и Националния дворец на децата. Все още не са написали каква ще е програмата и цените , но се очаква.

# 62
Цитат
аз ще запиша дъщеря ми за летни курсове по английски език в ЕЦ Интелект - София. Надявам се да сме доволни

Извини ме за въпроса, но как го взе това твърдо решение, аз им звъня два пъти вече и още изобщо не са наясно за летните курсове?
уча там по програмата с ваучерите и затова реших да запиша и детето там
Цитат
Люлин, поглеждайки публикациите й ми се струва, че става дума за реклама.
ако искаш заповядай когато имам часове да се убедиш, че наистина уча, а когато някой е доволен от нещо е нормално и да му направи някаква реклама. Нали това до някъде е смисъла на този форум

# 63
Надявам се Мариела да е наистина курсист там, а не част от екипа, защото не бих дала детето на хора, които не използват главни букви, точки и запетайки, било то и във форум.

Пробвах с един езиков център, които ми пишеха по скайпа на латиница, беше голям провал опитът ни с тях.
Така или иначе, не разбрах дали със сигурност ще има курс, дати, цени, часове. За мен това е въпроса.

# 64
Записвам се и аз. Много благодаря на всички за информацията   bouquet

# 65
  • София
Mariella13, може и да не съм права, но когато има новорегистриран потребител с еднотипни мнения, съмненията се прокрадват доста бързо и закономерно.  Peace
Освен това програмата с ваучерите е твърде от скоро за да говорим за реални резултати /напр. взети сертификати, реализация с езика и др. подобни критерии/ или още повече да сме категорични в качеството на преподаване - лично мнение.
Успех ти желая!

# 66
  • София
ако искаш заповядай когато имам часове да се убедиш, че наистина уча, а когато някой е доволен от нещо е нормално и да му направи някаква реклама. Нали това до някъде е смисъла на този форум
Не, смисъла на този форум не е такъв. Запознайте се с правилата.

# 67
[Ако ми позволите да отбележа, че цените на летния езиков курс на АВО 3 са от 2008 г., в момента са други по-високи Peace

А,къде са тези Аво 3?
Аз се обадих във филиала, който се намира на ъгъла на Евлоги Гиоргиев и Граф Игнатиев - тел. 98 98 440. Поинтересувах се за м. Юни - 1 седмица/ 89 лв., за целия месец - 319 лв. Занятията са до обяд, в цената са включени материалите. Има и целодневни, но те са само в сградата на Дондуков.
Благодаря за информацията за Зоопарка  bouquet

# 68
Девойки, някой има ли представа някъде в Борово да има добра езикова школа?

# 69
Само искам да посъветвам майките, които искат да запишат децата си в Британика, че не съм много доволна.Смятам, че за толкова пари можеше да се постараят повече.

# 70
Само искам да посъветвам майките, които искат да запишат децата си в Британика, че не съм много доволна.Смятам, че за толкова пари можеше да се постараят повече.

И аз съм чувала не много добри неща за тях. Скъпо, пък не толкова добро...

# 71

Здрасти и от мен. Не съм сигурна каква точно школа търсиш Дебура, но в Борово живее сестра ми с мъжа й решиха миналата година да запишат малкия ми прекрасен племенник на немски, някъде където е близо до тях. Откриха че има детска школа Интелект. Останаха много доволни от заниманията. Цената беше много адекватна. Беше доста ползотворно, защото на леля зайчето вече чете спокойно на немски Wink)) Мисля, че трябва да се обадиш и да питаш, знам от сестра ми че са много любезни и ще ти обърнат внимание. Сега аз ще уча италиански и съм си харесала две три места, но ми се иска още малко да поразуча. Някой да съдейства ако чуе нещо Simple Smile))

Поздрави,

Кака Клара   bouquet

# 72

Благодаря, Клара. Имат ли сайт?

# 73

Да си призная не им знам точно сайта, но май като напишеш в гугъл Интелект излизат на първо място. Надявам се и ти да останеш доволна както и ние Simple Smile

Поздрави,

Кака Клара   bouquet

# 74
како Клара Simple Smile Този твой племенник на колко годинки е, аз също си търся курс за един палавник.

Общи условия

Активация на акаунт