Градско лято 2010

• 38 206
  • 251
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте!

Една приятелка ми каза за ето тази занималня. Тя е артаджийка и беше ходила там по работа да рисува. Има много добри впечатления за мястото. Може на някой да му допадне като вариант.

http://md-2001.com/index.php?option=com_content&task=view&am … =30&Itemid=77

Четох, че лятната занималня е за деца от 5 до 12 годишна възраст, което мен не ме устройва, защото Криси ще е на 4 това лято, нашата градина лятото има сборни групи юни и юли, а пък август въобще не работи и затова започнах да се оглеждам за някакви алтернативи, но вероятно ще си се гледаме вкъщи това лято с децата.
 Открих и ето този сайт, мястото ми го препоръча една мама от квартала -

http://www.napredak.info/

В сайта има секция - детско лято 2010.

# 46
 Lennyh, благодаря ти! Hug Надявам се наистина да чуя отзиви за Ариел от посетили школата.
Тъй или иначе реших да заведа дъщеря ми. Там позволяват и да си плащаш ден за ден, или седмица за седмица, така че ще пробваме и ако ни хареса, ще останем, пък после ако има интерес, ще разказвам!

# 47
Да кажа за Лъвчетата на Спартак - много й хареса на щерката миналата година.Само храната е малко суха - пици,хот-дог, ако променят кухнята цена няма да имат.Затова ще ги пропуснем това лято - предпочитам да пращам домашна храна и плодове.
Дай повечко инфо моля те,  Praynig това на басейна Спартак ли е? Какви са заниманията, цените, условията?
На самия басейн Спартак до оградената детска площадка вътре има обособен кът за децата.Сутрин играят тенис или футбол,а следобяд плуват.5 дни от пон до петък -125лв.Дъщеря ми беше много доволна - дори и от храната, защото недолюбва манджите, но всеки ден пици и хот-дог не ми допада.Но знам ли може да се пуснем и там за една седмица.

# 48
Звучи добре, нека помоля модераторите да добавят и този линк Лято с лъвчетата , chevroleta ще чакаме отзиви и от вас за Ариел.
Аз това лято съм си у дома и предпочитам да ги водя напред назад за един ден, но евентуално за догодина събирам пак информация.

# 49
  • София
Звучи добре, нека помоля модераторите да добавят и този линк Лято с лъвчетата
Готово. Само промених линка - http://www.dfclavchetata-bg.com/program.php - Предстоящи събития уч. 2009/2010

Предният линк водеше към галерия (Лятна детска спортна градина - 2009 г.; Лято 2009 | София)

# 50
Предният линк водеше към галерия (Лятна детска спортна градина - 2009 г.; Лято 2009 | София)[/quote]

Страхотно не бях се сетила да погледна в  сайта за  галерия, а дъщеря ми е на много от снимките.Благодаря!
Записахме се за зоо училището - първата седмица ! Май ще пиша първа отзиви ! Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 08:56 от bsj

# 51
  • София
Кое е това зоо училище? Извиняваите, но нещо не го намерих в линковете от първия пост  Embarassed

# 52
# 53
  • дядовата ръкавичка
точно щях да питам същото за "Атмосфера Спорт"
( Ей такова нещо търсех за мойто дете - хем да  е в София , хем да е навън Simple Smile )

Писала съм и  в други теми за Атмосфера спорт. Децата ми вече две поредни лета изкарват с тях по един месец  Laughing, смятам и това лято да е така. Програмата е много разнообразна, всеки ден е различен - планински преход, колоездене, басейн, катерене, гребане, пикник. Инструкторите са изключително симпатични, имат чудесен подход към децата.

# 54
  • София

Благодаря, вече се обадих  Hug. Сега се чудя, тъй като синът ми е почти на 10 дали да го запиша в групата от 7-10 или в тази на по-големите от 10-14  Thinking.

# 55

Благодаря, вече се обадих  Hug. Сега се чудя, тъй като синът ми е почти на 10 дали да го запиша в групата от 7-10 или в тази на по-големите от 10-14  Thinking.
Няма какво да се чудиш Simple Smile В сайта пише, че групите до 10 г. са през м. юни, а от 11 - м. юли. Аз също се заинтригувах, би ли споделила какво ти казаха, може и ЛС Peace
Ако ми позволите да отбележа, че цените на летния езиков курс на АВО 3 са от 2008 г., в момента са други по-високи Peace

# 56
  • София
През юни - две седмици - първата от 31.05, другата от след 20 юни (не запомних точно, тъй като детето ще бъде на лагер на море края на юни, та много не се заслушах). Юли месец всяка седмица групи, аз честно казано от разговора не разбрах, че юли е само за по-големите   newsm78, но стана ясно, че мога да го запиша както при по-големите, така и при по-малките. Цена 50лв, като може да се запишеш само за една седмица, тъй като има много желаещи. Храната не влиза в цената, препоръчват да си носят сандвичи децата.

# 57
[Ако ми позволите да отбележа, че цените на летния езиков курс на АВО 3 са от 2008 г., в момента са други по-високи Peace

А,къде са тези Аво 3?

# 58
аз ще запиша дъщеря ми за летни курсове по английски език в ЕЦ Интелект - София. Надявам се да сме доволни

# 59
аз ще запиша дъщеря ми за летни курсове по английски език в ЕЦ Интелект - София. Надявам се да сме доволни

Извини ме за въпроса, но как го взе това твърдо решение, аз им звъня два пъти вече и още изобщо не са наясно за летните курсове?

Общи условия

Активация на акаунт