Градско лято 2010

• 38 207
  • 251
  •   1
Отговори
# 30
Записвам се, много полезно

# 31
И от мен - благодарности за темата.

# 32
Lennyh,   bouquet

Връщам се да чета!

# 33
Има ли някой ползвал услугите на тази занималня http://uroci.eu/ да сподели впечатления.

# 34
Някой има ли впечатления от театралната школа Ариел? Иска ми се да запиша дъщеря ми там от юни, защото ни  е под носа и защото пердполагам, че ще й е доста забавно. Като цяло имам добри впечатления от тях, но не са преки, та затова ми се иска да чуя мнения от първо лице,  Praynig.

# 35
Някой има ли отзиви за градския лагер на атмосфера спорт? Харесва ми това,че имат бонуси при дългосрочно посещение.

# 36
  • София
Някой има ли отзиви за градския лагер на атмосфера спорт? Харесва ми това,че имат бонуси при дългосрочно посещение.

точно щях да питам същото за "Атмосфера Спорт"
( Ей такова нещо търсех за мойто дете - хем да  е в София , хем да е навън Simple Smile )

# 37
Забравих да похваля "Планинария" и "Мачирски спорт". Предлагат дневни походи до Витоша, първите имат обучение- връзване на възли, една вечер в палатка, спускане в пещера /голяма радост и кал/, оцеляване в планината, разказват им за животните, растенията в местностите, през които минават. Всеки ден са с различен маршрут. Сутрин ги водим, към 16,30 ги връщат уморени и доволни. Децата си носят храна и вода. "Мачирски" са по-подходящи за по-малки /5-9 години/, имат по-леки преходи, спускат се с въже над река /обезопасени са/.

# 38
  • София
Разглеждах сайта на детски клуб "Островът на съкровищата" и видях, че също имат лятна занималня: http://www.sakrovishte.com/zanimalmnia

# 39
chevroleta за театър Ариел беше ме насочила Янита, открий я и и пиши на ЛС - в темата за 8-мокласниците може би ще я откриеш или за 1-ви клас  Mr. Green

papi6 благодарим ти за отзивите за двете планински развлечения - струва ми се много полезно за децата.

bsj , Елл имам отзиви от моя позната за Атмосфера спорт много е доволна, страхотен подход имали към децата и ставало голям купон, като добавиш и това че са сред природата по цял ден поне на мен ми се видя полезно и много приятно за децата  Peace

Vivi благодаря за новото предложение ще помоля отново модератор да ги включи в първия пост Лято в Острова на съкровищата

# 40
Сега се връщаме от РД в Острова на съкровищата и видях занималнята - много добре изглежда - много чисто и свежо.
Браво!

# 41
  • София
Добавих го.  Simple Smile

# 42
Благодаря за инфото- в понеделник ще се запишем.И за зоо у-щето дано се класираме също.Записахме се и за Ранчо конникът за юли.Отзиви .....в края на лятото.
Да кажа за Лъвчетата на Спартак - много й хареса на щерката миналата година.Само храната е малко суха - пици,хот-дог, ако променят кухнята цена няма да имат.Затова ще ги пропуснем това лято - предпочитам да пращам домашна храна и плодове.

# 43
Да кажа за Лъвчетата на Спартак - много й хареса на щерката миналата година.Само храната е малко суха - пици,хот-дог, ако променят кухнята цена няма да имат.Затова ще ги пропуснем това лято - предпочитам да пращам домашна храна и плодове.
Дай повечко инфо моля те,  Praynig това на басейна Спартак ли е? Какви са заниманията, цените, условията?

# 44
http://www.dfclavchetata-bg.com/gallery_200909SummerKidSports.php
нямам лични впечатления, но знам, че техните треньори, занимават много дечица по футбол, в детските градини

Общи условия

Активация на акаунт