Градско лято 2010

• 38 233
  • 251
  •   1
Отговори
# 105
Току що се натъкнах на това: http://www.zonaroditeli.com/klubove/ . Не открих да е добавен вече линка.

Детски клубове и занимални сортирани по райони в София.

# 106
полезна информация давате и да ви следя  bouquet

# 107
  • София
Току що се натъкнах на това: http://www.zonaroditeli.com/klubove/ . Не открих да е добавен вече линка.
Детски клубове и занимални сортирани по райони в София.
Не съм особено очарована от информацията. За нашият район само за един от кварталите на търсене за "Занимални" резултатът е 5 клуба, далеч не всички за района. Такова нещо като занималня за деца извънградинска възраст няма. А центърът, който може да се използва като занималня, и има куп дейности в него, го няма.
В останалите
Цитат
Няма намерени клубове и занимални отговарящи на зададените критерии.

# 108
picaso   Hug бях попаднала на една рекламна брошура за йога за деца в спортен център "Дема". Това е в Младост 1 на сп.блок 43 - на вас не ви е далеч, ще гледам да намеря информация, че и моят син ме врънка за йога. Разгледах сайта на Малееви, но за жалост няма актуално инфо за това лято, дано го обновят или ако има някой живеещ наблизо да поразпита и да пише.
Niniel благодаря за информацията, а децата занимават ли ги с нещо друго освен със тенис и ОФП, защото за мен спорта е много важен, но пък цял ден само на кортовете ... и нищо друго ... знам ли да не им писне  newsm78
prokibar   Peace интересно инфо - благодарим!
АнМари, ти нали наглеждаш темата  Embarassed че се налага да се обновява първия пост  Hug Peace

# 109
  • София
Тук съм. Пиши ми на ЛС.

# 110
  • Sofia
да следя темата..

# 111
Темата е много интересна newsm10 Ще ви следя и аз #Shocked

# 112
  • sf
От заплес съм изпуснала темата.
записахме щерката на лятно училище в 49то СОУ от 7ми юни до края. Излиза по 45лв на седмица,а ако иска да ходи на зооучилището се доплаща 30лв. На нея ще й е трето лято в това лятно училище и засега много й харесва.

# 113
Можете да додавите и това: http://www.ezikovashkola.com/index.php?id=33. Това е езикова школа, която организира през лятото "Лятна занималня с езици и игри". Намира се в Люлин, в Силвър Център.

# 114
Фиоре Арт Студио и сп. Хлапе Junior канят всички малчугани и техните родители на 01 юни 2010 г. (вторник) на пешеходната пътека на бул. Христо Ботев, срещу градинката на „Майчин дом”, където да се включат в образователната КАМПАНИЯ "В безопасност с Леля Зебра”. Очакват Ви много забавни игри и приятни изненади.

Със специалнaта подкрепа на Цирк Балкански!

Начален час на събитието: 10:00 часа.

# 115
  • София
елфа, бул" Христо Ботев" свършва на 5-те кьошета. Не мога да си представя къде е това място, което описваш.  Confused

# 116
Vivi, градинката на Майчин дом всъщност се намира в другият край на булеварда, преди Централна гара. Преди там е бил Майчин дом, в сградата на настоящият Кръвен център (ако не се лъжа) и много хора от квартала там й казват все още така - градинката на Майчин дом.

# 117
елфа, бул" Христо Ботев" свършва на 5-те кьошета. Не мога да си представя къде е това място, което описваш.  Confused
Здравей, това е градинката на бул. Хр. Ботев преди бул. Мария Луиза, там въртят трамваите в момента. Има детски площадки и сцена.     Peace
Да, заповядат всички             

# 118
  • София
Ясно, аз помислих, че става дума за това, на което сега му казват "Моайчин дом".  Simple Smile
Благодаря за поканата.

# 119
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Клуб "Нинджите" в кв. Гоце Делчев организира лятно, през което време децата ще се водят по музеи,галерии и подобни културни мероприятия,доколкото разбрах вчера Peace.

Както и 104 у-ще ще има лятна занималня,и още едно - спортен клуб "Лъвчетата" организира спортно лято - с футбол, тенис, плуване в к-с Спартак Peace

Общи условия

Активация на акаунт