True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 355
  • 720
  •   1
Отговори
# 480
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha hahaha hahaha
Беж Дю да бягаме,че фауната иде с лопати и мотики. Joy

# 481

Добър въпрос   smile3516 

Чакам утре вълци да сънувам  Rolling Eyes
Добре,че любовта ви се свежда до тези 2 животински вида,че ако трябва да сънувам цялата фауна,дупе да ми е яко   Shocked

hahaha А гаргите къде ги забрави? Те са твоята любов.

# 482
Тъй, тъй, Дю, мечки значи. Ми аз ловувах дракон с Ерик  Mr. Green Егаси якия сън дето беше. Цял филм направихме. Ама къв е викинг Трайкиния мъж.  Shocked Скрихме се с децата в един вход на потушен блок. дракона си навря чутурата и аха да ни опърли Ерик - муш, муш с меча си у вратните жили на летящия гущер. Бахму кефа дето беше  Mr. Green На обед ще нанкам пак, та дано да изсънувам още един филм, че не се сещам ко да дърпам от торентите вече  Wink

Сега съм в процес на творчество.  smile3523

# 483
  • гр.София-Красна поляна
Въх бе божееее, hahaha hahaha от къде ги изнамирате тия сънища бре.
Аз от спане нямам време да сънувам би. Laughing

# 484
Ааай, Кате, пак изби рибата!  Joy

Твори, твори, да ни зарадваш после  Mr. Green

Въх бе божееее, hahaha hahaha от къде ги изнамирате тия сънища бре.
Аз от спане нямам време да сънувам би. Laughing

hahaha

# 485
Dobro утро дами,днес ми е ред за простотии Mr. Green
Аз отивам д о работата да си пусна отпуска, че след месец съм на черешата Crazy
Аре ще се видим по - късно.

# 486
Аре, дубрутру!  Hug
Катеее, Кате, страшен сън, Катеееее!  hahaha Joy hahaha Един път и аз бях ловувала с Алекс, убихме Ерик  Mr. Green, амаа той с пушка беше тогаз...
Ся, да не се отклоняваме, аз пък снощи с Джо  Mr. Green и той ме изпитва по устен английски, аз му говоря, пфу, голям зор, беше  Crazy Дали ми даде изпита, виж, не помня  newsm78

# 487
Аре, дубрутру!  Hug
Катеее, Кате, страшен сън, Катеееее!  hahaha Joy hahaha Един път и аз бях ловувала с Алекс, убихме Ерик  Mr. Green, амаа той с пушка беше тогаз...
Ся, да не се отклоняваме, аз пък снощи с Джо  Mr. Green и той ме изпитва по устен английски, аз му говоря, пфу, голям зор, беше  Crazy Дали ми даде изпита, виж, не помня  newsm78

Ох, мааа!  hahaha hahaha hahaha На кво те изпитваше, на книга, както беше в реалността, или на свободни теми?

Ама как си барнала, тцъ тцъ, бравоска. И титлата ти кърти, отде я измисли?  hahaha

# 488
Аре, дубрутру!  Hug

Ох, мааа!  hahaha hahaha hahaha На кво те изпитваше, на книга, както беше в реалността, или на свободни теми?

Ама как си барнала, тцъ тцъ, бравоска. И титлата ти кърти, отде я измисли?  hahaha

На свободни теми беше, като че ли да беше, бе не помня, а титлата - след 2 бири, много идейна ставам!  Mr. Green

# 489
  • гр.София-Красна поляна
Цеце,Цецеее, Joy
- Ду ю спик инглиш бии? Laughing

# 490
  • Срещу планината:)

hahaha А гаргите къде ги забрави? Те са твоята любов.

#Crazy : Леле  забравих милото  hug Дамяне прости ми,ще пробвам да те уредя в следващите си съновидения Heart Eyes

# 491
Цеци, мър! Взех да ставам подозрителна вече Ще те държа под око май
Ама заради готината ти визия днес ти прощавам  Wink

Ай, ай да не се отплесвам...

# 492
Цеци, мър! Взех да ставам подозрителна вече Ще те държа под око май
Ама заради готината ти визия днес ти прощавам  Wink

Ай, ай да не се отплесвам...

Не се отплесвай, не се, че тръпна в очакване. Току-виж ми дадеш материал и аз да посънувам.   Mr. Green

# 493
Добро утро! Hug Ох леле,как сте избухнали само,не е истина просто. Joy Кате,на теб ти завиждам най-много. Wink Аз пък снощи взимах интервю от здравната министърка  Shocked ooooh!

Днешните новини:

Мариана Клавено на премиерата на “Letters To Juliet”

Видео интервю с Райън

Трейлър на новият филм на Стивън "ICE"

Ана помага в борбата срещу рака

True Blood звезди в Beauty Book

# 494
Танче, държа да подчертая, че всичко беше чисто платонически. Дори бяхме нещо роднини май  newsm78 Ама кръвни, не църковни  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт