True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 386
  • 720
  •   1
Отговори
# 465
Напъвайте се,напъвайте ма само гледайте да де пуснете
по някое яйцо у кревата от зор. Whistling newsm43

Joy

Цветано, кат те знам, че правиш серии от сънища, просто не ми се мисли. А и очевидно сте си предали с Ката вирус някакъв, както Зиса и Деми си предадоха поетичен. Ситуацията се нажежава бясно...  hahaha

Е, Кате, баси, бе! 40- минутен сън и ти играе Алсид, почвам да се съсухрям от завист вече  Crossing Arms

# 466
тУКА Явно е на вълни, единия ден едните, другия ден, следващите, можем да си направим списък на изкукване, тамън няма да има празно Mr. Green

# 467
тУКА Явноена вълни, единия ден едните, другия ден, следващите, можем да си направим списък на изкукване, тамън няма да има празно Mr. Green

О, напразни надежди, Демс, напразни! Всеки го хващат кокошинките в произволен момент  hahaha hahaha hahaha
Ама то така и така няма празно, цирка няма спирка, както си знаем  Mr. Green

# 468
тУКА Явно е на вълни, единия ден едните, другия ден, следващите, можем да си направим списък на изкукване, тамън няма да има празно Mr. Green

Въх, мър, Божке!  Shocked Сложих без да искам едно ч и си викам айдеееее ...

# 469
  • Срещу планината:)

rotfImbo И ще има дайте ред,дайте ред

# 470

Ти тотално си  се овърколачила ма Кате hahaha Щом и думите почна да пренасяш в тази плоскост hahaha

# 471
Амчи дзверих се, дзверих се, да го прочета хубаво....Успокоих се, че и изКуКване  Laughing

# 472

Въх, мър, Божке!  Shocked Сложих без да искам едно ч и си викам айдеееее ...

Ох, не съм само аз накукурузена  Joy Joy Joy Ама, Като, то туй е щото сме пресни след цъфтеж, тъй да знаеш  Mr. Green

То ред си има, лейти, всекиму съответния мъж  Sunglasses Виж, ако почнат да стават омотвания, тогава ше има викове, крясъци и кой знае още кво  hahaha (И евентуално някой ще ходи на кино сам, ако не се държи прилично  Mr. Green)

# 473
Ирка-продължавай да цитираш от книгите...направо има уникални моменти!

За Швеция съм без думи направо....

А плаката е много як.

Мале Кате-като започне 3 сезон направо ще избухнеш бе момиче Mr. Green Joy

# 474
# 475
Дубрютру сънливци  Mr. Green Да не би всички да сте потънали в горещи сънища?  Whistling

Аз пак ударих на камък - цял нощ си търсих пианото из някакъв битак в Дружба  Shocked Ама го намерих накрая, де.

Ками, да цитирам, ама аз ги прочетох. Ще взема да ги врътна отново и ще пускам велики откровения. За момента онова с Тазманийския дявол ми е фаворита.  Mr. Green

# 476
 wavey Привет

Ей заради вас цяла нощ се крия от едно семейство мечки.Бях с някакви хора в една къща на 2ят етаж,а на първият бяха мечките. ooooh!
Добре,че по едно време си тръгнаха,но пък се явиха  хора от които също трябваше да се крием.
Та те така цяла нощ,криенеица  smile3516

# 477
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро бииии. Hug

Аз пак ударих на камък - цял нощ си търсих пианото из някакъв битак в Дружба  Shocked Ама го намерих накрая, де.
Почна се от нощеска значи. hahaha hahaha hahaha

Ето я и втората изперкала гугутка,крила се от мечки. Joy hahaha hahaha

# 478
wavey Привет

Ей заради вас цяла нощ се крия от едно семейство мечки.Бях с някакви хора в една къща на 2ят етаж,а на първият бяха мечките. ooooh!
Добре,че по едно време си тръгнаха,но пък се явиха  хора от които също трябваше да се крием.
Та те така цяла нощ,криенеица  smile3516

Joy Joy Joy Що от мечки, бе Дю?

# 479

Добър въпрос   smile3516 

Чакам утре вълци да сънувам  Rolling Eyes
Добре,че любовта ви се свежда до тези 2 животински вида,че ако трябва да сънувам цялата фауна,дупе да ми е яко   Shocked

Общи условия

Активация на акаунт