True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 345
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
September, браточките са Уинчестърови Дийн и Сам от "Свръхестествено"  Mr. Green Mr. Green

Питай, питай, знаем, че рядко ни се разбира, но сме винаги готови да обясняваме. Ей го, скоро и речник ще сложим на първа страница, ако Трайкова позволи  Joy

# 691
Aа, ясно, мерси Simple Smile
Може и там да се пробвам.
Да ви кажа честно, от тия сериали собственият ми живот взе да отива на по-заден план вече Laughing
Егати зарибявката са, ужас!

# 692
Aа, ясно, мерси Simple Smile
Може и там да се пробвам.
Да ви кажа честно, от тия сериали собственият ми живот взе да отива на по-заден план вече Laughing
Егати зарибявката са, ужас!

Хаха, така става, мда. Ама как може още да не си изгледала браточките, срам, срам! Laughing Laughing Цели 5 сезона са и много добри!

# 693
  • гр.София-Красна поляна
Въй биии,лудата Ц,нямам думи. hahaha hahaha hahaha
September би,шъ влезеш у нашия ритъм би, ако ни четеш редовнише. Wink

Лелееее,тревоооогааа - полиция,милиция,пожарна командаааа.
Де ми е Билито би,кой ми го зема?

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 12:33 от zisska

# 694
Септември ще бъде май,
а след него идва юни
С Вълчо ще се видим най-накрай
и ще лудуваме по пясъчните дюни....

Мила ми, September, ако имаш време можеш да поровиш в старите ни теми, за да ни опознаеш  Grinning Ние сме си иначе добрички...

# 695
Септември ще бъде май,
а след него идва юни
С Вълчо ще се видим най-накрай
и ще лудуваме по пясъчните дюни....

Мила ми, September, ако имаш време можеш да поровиш в старите ни теми, за да ни опознаеш  Grinning Ние сме си иначе добрички...

До определен момент  hahaha hahaha

Брех, Кате, и теб те налази поетичното вдъхновение, а?

# 696
  • София
Малееее чак сега се сетих, че е петък  hahaha
 защото се зачудих каде се дяна прегледа на печата на Командира-мечолюбител  Mr. Green
Вчера ме нямаше и сега ще се поровя да ги прочета  Peace

Едит: Аз май ще си умра без опит за спасяване, така като гледам листата на call центъра Thinking
Нещо никой от номерата не ми отговаря, освен ако заема нечий чужд  newsm78

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 12:50 от Tara_RZ

# 697
Малееее чак сега се сетих, че е петък  hahaha
 защото се зачудих каде се дяна прегледа на печата на Командира-мечолюбител  Mr. Green
Вчера ме нямаше и сега ще се поровя да ги прочета  Peace

Едит: Аз май ще си умра без опит за спасяване, така като гледам листата на call центъра Thinking
Нещо никой от номерата не ми отговаря, освен ако заема нечий чужд  newsm78

Ми те всичките за чужди за теб, Тарита, затуй не отговарят. Ама кажи да добавя на Чад номер или на Тео?  Mr. Green Както виждаш вече доста активно ги ползваме hahaha

Joy Joy

# 698
  • София

Ми те всичките за чужди за теб, Тарита, затуй не отговарят. Ама кажи да добавя на Чад номер или на Тео?  Mr. Green Както виждаш вече доста активно ги ползваме hahaha
 Joy Joy

Хахаха именно и за това казах, ще си умра като- стой та гледай, без да има кой да помогне  Mr. Green
Ами на Тео, сега няма да го предавам веднага  Whistling

# 699
Здарвейте майне либен дружки Mr. Green
Днес трябва да чистя, бях се вкарала тия дни у едни ремонти и цялата къщурка е в гипс. Имам и да готвя, тъй че до довечера не ме бройте ConfusedДано успея по бързо да свърша,добре дошла на новата фенка.
МариЙКА, щЕ СТЕ братовчедки с ПАм бе, каква чинка, аааа не така Naughty Поверена ти е Пам, да я пазиш, рода сте вече, туй то Flutter

# 700
То, Тари, да ти кажа като звънна за помощ и ми цъфне оня ми ти Джо, хептен ще сдам багажа и ще опъна сандалите  #Silly

# 701
То, Тари, да ти кажа като звънна за помощ и ми цъфне оня ми ти Джо, хептен ще сдам багажа и ще опъна сандалите  #Silly
Това нов лаф ли е?
Оф, айде отивам да чистя Cry

# 702
Ами. От детската градина го знам  Crazy

# 703
  • София
То, Тари, да ти кажа като звънна за помощ и ми цъфне оня ми ти Джо, хептен ще сдам багажа и ще опъна сандалите #Silly

Има го и този момент  Mr. Green
Пък виж сега има и друга опция - може и да се калиш,
макар, че ще е върховно усилие от твоя страна да не загубиш звук и картина веднагически  Flutter

# 704
  • Срещу планината:)
 hahaha Цеци да ти имам сънят значи,не се ли изморяваш от толкова приключения нощем.Поспи малко,че ще капнеш

Общи условия

Активация на акаунт