True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 307
  • 720
  •   1
Отговори
# 675
Ками, да ти е жив и здрав Коцето   bouquet
Кривичък е милия, щото сигурно ще ти прави нещо. Да не ставам лош пророк, но съдя по моите. Разкривеят ли се и започнат ли да ядат не като лами значи до дни ще са ми болни. Може след шарката да прави някаква инфекцийка. Ти си го гушкай и спинкай с него, пък то всичко ще си мине и замине  Hug

# 676
  • Срещу планината:)
Ками да ти е жив и здрав именника   bouquet

# 677
Трайки-ти в какви сайтове чатиш hahaha

Мани,мани.....! Mr. Green

Ками,да ти е жив и здрав именника и да има най-прекрасното детство!  bouquet

# 678
  • София
Добро утро и от мен,
пращам ви малко слънце, от това което се показа тук  Nature Sunny
Трайки мерси отново за новините, виждам и Краля се изявява... дано по-често има нещо и от Тео  Mr. Green

Ками честит празник на малкия мъж, много да се слушате взеимно и винаги здрав и усмихнат   bouquet

И от мен. September  welcome 

ПП: Кате снощи докато най-спокойно си доглеждах последните серии на One tree и кого да видя - твой Алсид в ролята на Оуен пак се яви изневиделица  Whistling
 И отново с една брада беше... дали повлиян от снимките на И.К не знам, но не очаквах повече да се появи в този филм, изненада ме  Laughing

# 679
ПП: Кате снощи докато най-спокойно си доглеждах последните серии на One tree и кого да видя - твой Алсид в ролята на Оуен пак се яви изневиделица  Whistling
 И отново с една брада беше... дали повлиян от снимките на И.К не знам, но не очаквах повече да се появи в този филм, изненада ме  Laughing

Абе да взема да го изгледам този сериал  Thinking Колко сезона е? И Вълчо Салама от кой до кой сезон се мярка?  newsm53

# 680
  • София
Абе да взема да го изгледам този сериал  Thinking Колко сезона е? И Вълчо Салама от кой до кой сезон се мярка?  newsm53

Ами 7 сезона е ... Но твоят любимец се появява чак в 6-ти  Mr. Green
Та ако само заради него ще гледаш не вярвам да си направиш усилието да видиш всичките 5 преди това  Whistling
Иначе филма е готин, поне на мен много ми допадна и ми е кофти, че свърши  Tired

# 681
То и без това няма кво да се гледа  Tired Всичко свършва, баси...Мерси, Тарита, ще му хвърля едно око  Hug

# 682
  • София
Кате виж го, смятам, че ще ти допадне...
И не се подвеждай от описанието, далеч не е само тийн филм   Wink

ПП: Сори за спама  Peace

# 683
Добър ден, гугутки!  Hug
Честито на тези, които имат близки с имен ден днес!!!   bouquet
September добре дошла!  Hug
УУ, мойто муж Кевинчо Алехандричко в новините! Трайки, мерси   bouquet

Ох, ми сега, с риск да ме освидетелствате, ще си кажа какво сънувах Blush
Ако някой, по специално мадам Манганиело, се зарази, си е на негова отговорност  Whistling
Имайте предвид следните бележки, за да не повтаряте моите грешки  Mr. Green
1. Болницата, в която вие и господата Нортман и Годрик търсите г-ца Стакхаус, се намира в Сиатъл. Ще я познаете по светлосините стени на спешното отделение.
2. Г-ца Стакхаус не е в спешното, проверихме  Mr. Green Препоръчвам ви да не я търсите вие там, защото господата Нортман и Годрик пощръкляват от кръвта там, озъбват се, и налитат на невинни санитари и доктори. После вие им помагате да крият труповете.
3. Някъде между спешното и хирургията изгубвате Годрик. Не го търсете. Вярвам, че е отишъл да става вокал на рок група, както предположи Ерик.  Peace
4. Когато братя Уинчестър идват да ви преследват, не се поддавайте на изкушението да хукнете към г-н Дийн Уинчестър. Вие, в крайна сметка, участвате в сериала 'Истинска Кръв'.
5. Последно, и съвсем не най-маловажно - когато г-н Нортман се приведе с влажен поглед към вас и каже "Ае, за кво ми е оная фея смотана!", не се правете на ударени, той ще ви целуне така или иначе.  Mr. Green  Blush И в никакъв случай не се събуждайте!  Crazy

ПП. Искрено се извинявам за дългия пост.

# 684
Ох, чакайте да ви кажа "добро утро", че от леглото директно имах челен сблъсък с пресни-пресни мечови кадри и съм леко в затруднения с мисленето, а сега виждам, че лудата Ц пак е сънувала. Почвам да чета.

September, привет и от мен!   bouquet

ПП Е, не! Нямам думи! Звъня на докторите! smile3532 smile3532 smile3532

ППП Честит имен ден на Коцето! Да ти е жив и здрав, Ками, много да те радва!   bouquet

# 685
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Цитат
4. Когато братя Уинчестър идват да ви преследват, не се поддавайте на изкушението да хукнете към г-н Дийн Уинчестър. Вие, в крайна сметка, участвате в сериала 'Истинска Кръв'.
- за туй не гарантирам  Blush кой ли би се въздържал  Rolling Eyes
годрик бил метъл, би  Mr. Green я виж ти, ква скрита лимонка  hahaha
Аааа, грешка нямаш в сънищата мъри, Цеце  hahaha

УУ, мойто муж Кевинчо Алехандричко в новините! Трайки, мерси   bouquet

А, ти си имала мъж ли, би  Shocked Ми що сънуваш моя толкоз често

# 686
  • София
Добро утро гугутки ...как сме днеска?
добре дошли на новодошлите, нещо взеха често да се появяват /лошо няма де/ важното е да им харесва Simple Smile

пп. Усещам, че днеска ще избухнем

# 687
Не мога да спра да се кискам! Отведнъж ми се изпари мрачното настроение, предизвикано от факта, че няма ни браточки, ни Дневници... и няма да има скоро. За сметка на това има много Мечо, та ми иде да запея  Heart Eyes

И аз като Джес усещам, че днес ще е поредния ни голям ден  Mr. Green

# 688
Олеле Цеце,признавам те за сънувачка №1!  Joy Joy Joy

# 689
Страхотни сте! Благодаря за топлото посрещане Hug
(Един тъп въпрос, амааа...: на кого викате "браточките" Blush)
Щото верно всичко приключва и сега не знам какво ще гледам.. Всъщност не съм гледала Изгубени, но ще засядам и на него, прекалено хвален е, за да го изпусна Grinning
Трий Хил май няма да приключи тая година (пак!). Не съм гледала още 2-те последни серии, но по коментарите, така съдя. Което не знам дали да ме радва вече Laughing Както и да е, да не спамя.
Весело е при вас, но доста малко от нещата схващам, явно сте си изградили общество вече Laughing Нищо, ще чета засега и ще чакам с вас новия сезон!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт