True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 352
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
  • София
А може и мивонки да им викате /култова фраза от Фарскейп/

На кое викат така, би, Джес?! На тиквичките  Mr. Green или на стафидките  Mr. Green
След обилната зеленчукова вечеря, затисната с прилично количество леден десерт викам да сменим темата, че да не ми стане зле  Sick

На стафидките би ... Simple Smile

# 661
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютру,майне пернате гугу. Hug

Днес е Св.Св.Константин и Елена,ако имаме именици - да са ни живи и здрави.  bouquet

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 09:22 от zisska

# 662
Добро утро! Hug Зисе,мерси за кафето,имам нужда от него!  bouquet Maria D,ще получиш Пам в новата тема. Peace

Днешните новини:

Райън с мацка в Chateau Marmont

Спойлер за Кевин

Алън Хайд се изявява като режисьор

Алекс с номинация за Voters’ Choice Celebrity Male Role Model

Спойлер за Краля

# 663
  • гр.София-Красна поляна
Трайки,пак ли си чатила с непознати
 банани до късни доби би? Laughing

# 664
Добро утро и от мен!
Честито на именниците и от мен!   bouquet Зис, благодарско, че ми напомни, иначе щях да се изложа пред снаха си  Embarassed /или там квато ми е жената на брат ми  newsm78/.
Днес отново е дъждовно. Аз успях да си почистя като за петък. Няма да готвя. Така, че днес съм на черешата  Mr. Green

# 665
Хехе, много било весело при вас Grinning
Цопвам се да ви следя - още една луда по Ерик (и не само)

# 666
Трайки,пак ли си чатила с непознати
 банани до късни доби би? Laughing

Амиииии........ Embarassed Не беше до много късно,около 1.30. Peace

Ама аз го правя с образователна цел бе Зисе,уча английски със всичките му съкращения в чата. Whistling

П.П. September,добре дошла. Hug Ерик или Бил? Mr. Green

П.П.П. Ах,прочетох го. Ама защо с толкова малки букви бе душа?Изкьорих се докато го видя.Аз само за харесване не стрелям.Даже и сънищата официално съм разрешила,да не говорим,че и фен клуб съм ви направила.Само му се възхищавайте от прилична дистанция,че снайпера ми е винаги готов. Peace

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 09:42 от TraYkovA

# 667
# 668
  • Срещу планината:)
 Simple Smile ДОбро утро
Най-накрая малко слънце  

Трайки
сложи си очилата с големият диоптер за да прочетеш по кой е луда  September  Laughing

ПП Аха видяла си го

# 669
Оф, труден избор, но сякаш Ерик по-ми допада. Напоследък доста ме привличат русалковците Laughing Не знам защо.
Общо взето, клише е, но момичетата харесват лошите момчета (както и Деймън, естествено, в Дневниците) Flutter
Абее...
Препоръчайте някой вампирски пълнометражен - има ли някой хубав? (Мерси)
 Hug

# 670
Казвам, казвам и без бой! Simple Smile

# 671
Ухууу, Краля на около 3000г.  Shocked Че той почти динозавър, би  Laughing сигурно закусвал с тиранозавър рекс или ловил птеродактили докато хвъркал из небесната шир. Шегувкам се  Laughing

September,  welcome

Бах, петък е, а няма нищо за теглене. Нито браточки, нито дневници... Tired

А спрете се да се публикувам, бре  hahaha

# 672
  • гр.София-Красна поляна
September ,добре дошла. Wink
Тъй,тъй би,колкото повече фенки на Ерик,толкова повече
спокойствие за меня би. Mr. Green

Ухууу, Краля на около 3000г.  Shocked Че той почти динозавър, би  Laughing сигурно закусвал с тиранозавър рекс или ловил птеродактили докато хвъркал из небесната шир. Шегувкам се  Laughing
Като мър,чи той е пръкнал динозаврите би. hahaha

# 673
По-скоро ги е гътнал  Mr. Green

# 674
Трайки-ти в какви сайтове чатиш hahaha

Аз тези дни съм полудяла,че сина ми нещо само реве и иска да го нося....и ми е супер нервно.Дори снощи бях на женско парти в една приятелка и майка ми в 12.00 насред бирите ме вдигна да се прибирам,че ревял сина ми.
Но да ми е жив и здрав,днес ми е именник.

Леле днес окончателно свършиха всички серияли,дори Изгубени и Посетителите...Не знам дали Кръвта ще ми стигне само,дано псунат някой ново сериалче.

Добре дошли на новите попълнения Hug

Общи условия

Активация на акаунт