True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 292
  • 720
  •   1
Отговори
# 30
  • гр.София-Красна поляна
Ми ей тъй, бях те сънувала да измисляш тая анкета.  Mr. Green
Значи кат ме сънува някой съм много продуктивна би. Laughing

Шъ ви замола да ме упътите за неделя с какво се стига до Сити центъра. Rolling Eyes

# 31
  • София
Тарита, Едуард няма рожден ден днесMr. Green Доколкото съм чела, рождения му ден бил на 20 юни, хмъ!  Crossing Arms Почна да ми писва от героите и от цялата история просто. А основно ми писва да гледам красивия ми Мечо под 2 тона бял грим и оранжеви лещи  Tired А и да цитирам Крис Уайц " На екрана виждаме едва 10% от това, на което е способен". Това е хабене на талант!

Уф, че съм и аз разсеяна,този тънка разлика Еди-Роб не я отчетох......като каже някой Едуард и аз веднага връзка с Роб правя Blush
А за грима, това си мислех докато гледах трейлъра- май прекаляват newsm78
ПП: Сори за спама  Peace

# 32
Хмм, сега разгледах какви автобуси и трамваи минават покрай вас... Мисля, че ще трябва да сменяш транспорт. До Сити центъра вървят автобуси 102 и 94, и някакъв трамвай временен (заради разкопките на метрото), мисля 6.

Може Цеца да знае повече, ся ше я питам... Ако някоой друг се сещаза маршрут на Зис да казва.

Уф, че съм и аз разсеяна,този тънка разлика Еди-Роб не я отчетох......като каже някой Едуард и аз веднага връзка с Роб правя Blush
А за грима, това си мислех докато гледах трейлъра- май прекаляват newsm78
ПП: Сори за спама  Peace

То само ти да беше, Тари...  Mr. Green

# 33
Шъ ви замола да ме упътите за неделя с какво се стига до Сити центъра. Rolling Eyes

Зис, автобус 102, ако минава някъде наоколо ти, върши най-идеалната работа, има спирка малко преди Сити центъра, и веднага след кръстовището, на хотел Хемус  Peace
Сещам се, че и 72 би ти свършил работа, ако слезеш на спирката точно преди бул. Витоша. след Александровска болница, на Майчин дом. Оттам имаш 15 минути пеша през парка до ССЦ. Аа, сетих се, че и на спирката на НДК може да слезеш от 72 и нагоре пеша по Черни Връх няма и 10 минути до ССЦто.

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 12:55 от ceciliya

# 34
  • Срещу планината:)
 ooooh! Ауу записвам се чак на 3та страница.Гласувах с За да не ги загубят и За да ги предпазят

Мероприятията на сем.М са винаги покъртителни  Joy

Честити да са ни всички празници днес   bigdance2 Освен  РДни  днес и Спасовден

Аз сагата не искам да свършва Naughty Дори прочетох,че Зазоряване ще го правят в 2 част  Thinking имало опастност Ашли и Келан да не участват  ooooh! което ще е голям гаф от страна на Съмит
Сори за отклонението  Praynig

# 35
хаха, верно, че и Спасовден/Възнесение Господне е днес, голям ден!

Дю, стига бе, абсурдно е да ги сменят на тоя късен етап. Жалко, че в 2 части, подозренията ми се потвърдиха. О, бедний ми Мечооо!  Tired

Зисе, мацко, кажи тия упътвания вършат ли ти работа или да мислим друго  Hug

# 36
Пуци, би  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ко ще кажат хората, би - тия Манганиелови само шор-пор край тях  Laughing

Ох, сега виждам едни неща на Вълчо  smile3544 Отивам да умиргам отново.  

За транспорта на Зиса давам упътване - отиваш на автогарата, хващаш следобедния ЕТАР до Силистра. На около 300-500м от силистренската автогара е автобусната спирка на автобус №6 /за градските гробища/. Свиваш в лево, вървиш с подтичване още 50-60м. Оглеждаш се за висожки бели дувари на 5 реда с табела Сем. Манганиело /Тук охранявам аз/ - и изображение на немска овчарка.
Свиркаш познатата мелодия, аз изкачам с метлата и до час-два сме на ситито с тайфата  Mr. Green

Сега да ги почвам Цеца и Джеса - макар да вА обичам, що ме смъртофлясвате в един ден и двете. Чакайте си реда, молим. Цеце, бре, мернах за стотни от секундата Манганиело в клипчето и онемях. Брях и красУтата у туй създание, бре  ooooh! Ма тъй се е вталил от морковите, тъй сА разхубавил

А снимките от Джес, ме довършиха. Флюбена съм загубено вече  Tired

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 13:25 от mamakaty

# 37
Пуци, би  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ко ще кажат хората, би - тия Манганиелови само шор-пор край тях  Laughing

Ох, сега виждам едни неща на Вълчо  smile3544 Отивам да умиргам отново. 

Амчи вие сами си го правите, би, Като. Ко ти пука  Mr. Green Mr. Green

# 38
  • гр.София-Красна поляна

Пуц, 72 ми е най-иделания транспорт.

# 39
За транспорта на Зиса давам упътване - отиваш на автогарата, хващаш следобедния ЕТАР до Силистра. На около 300-500м от силистренската автогара е автобусната спирка на автобус №6 /за градските гробища/. Свиваш в лево, вървиш с подтичване още 50-60м. Оглеждаш се за висожки бели дувари на 5 реда с табела Сем. Манганиело /Тук охранявам аз/ - и изображение на немска овчарка.
Свиркаш познатата мелодия, аз изкачам с метлата и до час-два сме на ситито с тайфата  Mr. Green

hahaha

Разбра ли Зисе?За да отидеш до ССЦ,мини на пряко през Силистра! Mr. Green

# 40
Катоооуhahaha hahaha hahaha Само дет ваште дувари са мургавки, мър, мойте са белички.  Joy

Пуц, 72 ми е най-иделания транспорт.

Ми значи насоките на Цеца ти вършат работа, а? По Черни връх, вярвам, даже ти няма да са загубиш, щото и аз не бих са загубила, хем, че ССЦ (което май трябва да е СЦС, всъщност...) се вижда отдалеееч.  Mr. Green

# 41
  • Срещу планината:)

Joy Joy Joy Ми аз да взема да мина през Бургас за по- бързо,тъкмо след седмица ще съм пред  ситито и ще намеря само фасовете на Ирка и някоя и друга остреляна бирена бутилка от Цеци.

# 42

Joy Joy Joy Ми аз да взема да мина през Бургас за по- бързо,тъкмо след седмица ще съм пред  ситито и ще намеря само фасовете на Ирка и някоя и друга остреляна бирена бутилка от Цеци.

smile3532 Боже, ще се задавя от смях!

# 43
  • гр.София-Красна поляна

hahaha hahaha hahaha

Ми значи насоките на Цеца ти вършат работа, а? По Черни връх, вярвам, даже ти няма да са загубиш, щото и аз не бих са загубила, хем, че ССЦ (което май трябва да е СЦС, всъщност...) се вижда отдалеееч.  Mr. Green
Добре де,като сляза на НДК кой е бул.Черни връх би. Laughing
Малеее,много съм зле би. Whistling

# 44
Катоооу!  hahaha hahaha hahaha Само дет ваште дувари са мургавки, мър, мойте са белички.  Joy

Аааа, мургавелите са отвъд дуварите. Иначе замазката ни е беличка  Mr. Green

Зисе, мър, бул. Черни връх сигурно е този дето е откъм вр. Черни връх, мър  newsm78 При нас е така - ул. Дунав е покрай Дунава  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт