True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 486
  • 720
  •   1
Отговори
# 405
Алекс заведе Парцалана в........Швеция  newsm09 Weary smile3516

П.П. Дю,аватара ти е убийствен просто! Peace

# 406
  • гр.София-Красна поляна
Боже,божкеее  ooooh!,тая да не му турга нещо у питието дет го замъглява би.
Ше ида да го прасна по врато да му изпаднат зъркелите та да скива с каква кокошинка се
размотава би.
Тая изглежда кат настъпано,размазано ако би,тц тц тц.

# 407
На Алекс вече Сибир не му е достатъчен, на Северния полюс да върви! Пфу!  smile3513

Не плачи, Танчик, не плачи, кво да му плачеш, глупак с глупак!  spoko

Ужасяващо изглежда Парцала, наистина, проскубана, с умита физономия...

Ох, не мога да не споделя: "...сякаш с мен правеше любов не Бил, а Тазманийския дявол. Беше навсякъде и много бързаше." Ей това ми направи деня!  Joy

# 408
  • София
Хм, не знам, Танчик, на Зиса бретона й отива, а а аз се сънувах с къс такъв.  Mr. Green

Ха така, Джо на купон за красиви хора - довечера май ще продължи серията сънища  Laughing

А я да питам аз, кога ще се появи Ерик в розов клин? Или това е след втора книга? Засега отбелязвам наистина огромното разминаване между героите в книгите и в сериала. Бил е много по-готин в сериала, а Суки повече ме радва в книгата.

Добро утро дами Simple Smile скапан ден е днеска, дъжд и студ ама мен ми е веселко   bouquet
Ир тва щото леля Шарлейн не е описала междузъбното и пространство   bouquet и в книгата е по - умна отколкото в сериала . А пък Алсид и в книгата и в сериала си е описан като сексиии.

# 409
Хм, не знам, Танчик, на Зиса бретона й отива, а а аз се сънувах с къс такъв.  Mr. Green

Ха така, Джо на купон за красиви хора - довечера май ще продължи серията сънища  Laughing

А я да питам аз, кога ще се появи Ерик в розов клин? Или това е след втора книга? Засега отбелязвам наистина огромното разминаване между героите в книгите и в сериала. Бил е много по-готин в сериала, а Суки повече ме радва в книгата.

Добро утро дами Simple Smile скапан ден е днеска, дъжд и студ ама мен ми е веселко   bouquet
Ир тва щото леля Шарлейн не е описала междузъбното и пространство   bouquet и в книгата е по - умна отколкото в сериала . А пък Алсид и в книгата и в сериала си е описан като сексиии.

Именно, именно. А, много приятно чувство за хумор има леля Шарлейн, във втората книга повече се забелязва, отколкото в първата, дано и нататък да продължи така.

# 410
  • Срещу планината:)
Не тя не може да остане на нашата планета  Naughty  Ще я пратим на Марс или Луната  Thinking Май ще й е по -гадно на Марс

Rolling Eyes Абе тея от Хермес няма ли да пускат 3та книга вече, егати и баважите  ooooh!
Или ще чакат да я пуснат заедно с трети сезон

ПП Ха познайте за кой мисли Дамян на аватара ми   newsm53 n

# 411
На Венера да ходи, да я продухат там ветровете.  Crossing Arms

Пфф и аз подозирам, че за трети сезон ще я пуснат... То те стават все по-коренно различни книгите от сериала, имам чувството, та не ми е ясно какъв е смисълът да чакат.

ПП Сама не мога да си повярвам, в последните поне 5 поста пиша по темата, вместо да спамя, както обикновено Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Не тя не може да остане на нашата планета  Naughty  Ще я пратим на Марс или Луната  Thinking Май ще й е по -гадно на Марс

Rolling Eyes Абе тея от Хермес няма ли да пускат 3та книга вече, егати и баважите  ooooh!
Или ще чакат да я пуснат заедно с трети сезон

ПП Ха познайте за кой мисли Дамян на аватара ми   newsm53 n

Е, за теб, естествено, какво питаш Wink

# 412
  • София
Да. На мен 2 книга по ме кефи от първа пък и много ме кефи как е описала Шарлейнчето Ерик в розовия клин дано и в сериала го направят толкова добре.

# 413
  • Срещу планината:)
Проверих им сайта,нищичко като инфо за предстоящо издлизане на пазара. Много дразнещо е така  ooooh! Какво толкова се тутат

# 414
Joy Кате не разбрах ти сама ли беше и с двамата  Thinking по чукарите

Абе уж знаех, че и Цецито е там, ама не я мярках, би  Whistling

Ир, да се оправдая - бях заразена от дон Цеци Неминна съм.

Трайки, забочвам все повече да те обичам , ба  Hug Вълчо честичко е в пресата  Laughing А за Сибиреца - страдам наедно с теб
Ама той човечеца може да се настройва кръвожадно с нея заради новия сезон, би.  Thinking Ей, тъй, да се озлоби просто, да изглежда страшен... Знае ли човек?!

А пък Алсид и в книгата и в сериала си е описан като сексиии.

Въх, ни думай Ша ли понеса повече сексапил  smile3544

# 415
Проверих им сайта,нищичко като инфо за предстоящо издлизане на пазара. Много дразнещо е така  ooooh! Какво толкова се тутат

Сигурно чакат да започне новия сезон и тогава ще я пуснат. Wink

Каква Венера,какъв Марс-направо на Плутон ще я изстрелям тази,че да й окапят ушите от студ! Twisted Evil

# 416
  • София
Кати казах го вече  Blush

Имам нов изпит за новите гугутки който се включват /подозирам, че ще се хареса на Трайкова/ ще трябва да прилагат физически и умствен тормоз върху Парцалчица

# 417
Виж ся, Танчик, идеално го замислихме - първо на Венера да я повее вятър, да я продуха качествено, после на Плутон за финал, Чудесно ще ни се получи  Twisted Evil Тъкмо горе-долу ми беше минало на Алекс, сега пак ще ми е черен незнайно колко време. Сибирец!

Като, мър, че аз не те обвинявам, ба  Joy Joy Сънувайте, сънувайте, аз съм в сънувална криза, явно и мога само да завиждам  Tired

# 418
  • София
Привет  wavey,
гледам книгите коментирате, та да се похваля и аз, че вчера изчетох 4тата, супер беше суупер, там Ерик доста се изявява, макар и не на себе си  Mr. Green
И след толкова екшън, преследване, бой и убийства във всичките книги направо не знам таз Суки как оцелява до 10та книга  Whistling

ПП: Дю страшен ти е аватара ...  Flutter Пък за Алекс и Иън и гаджетата им думи нямам.... smile3537

# 419
Имам нов изпит за новите гугутки който се включват /подозирам, че ще се хареса на Трайкова/ ще трябва да прилагат физически и умствен тормоз върху Парцалчица

Мдаааа. Задача №1 - изпълнете условието:

Общи условия

Активация на акаунт