True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 464
  • 720
  •   1
Отговори
# 420
  • гр.София-Красна поляна
Въй би,що става тука,кои са толкова укритите би? newsm78
(+ 4 Скрит/и)

# 421
  • гр.София-Красна поляна
Мдаааа. Задача №1 - изпълнете условието:

hahaha hahaha Да те цвъка бесна гугутка. hahaha

ПП.сори за двата последователни поста...

# 422
  • Срещу планината:)
 newsm78 Да,но нали знаете,че като те цвъкне  пернато е на късмет

Тъй,че спрете да я цвъкате Парцалчица  newsm17

# 423
  • София
Тарче би тя Суки е мазохистка според мене ...то толкова бой и секс е отнесла колкото ние не сме сигурно  Joy

# 424
  • София
Джес не само, че не сме, ами за едното силно се надявам и да не ни се случва Mr. Green
Виж за другото, може да си го пожелаем, такива урагани го описва Шарлейн, че да й завидиш на Сукито  Blush

# 425
Добър ден!  Hug
Сега искам да направя официално обръщение към мадам ceciliya - предвид заразата, която ми лепнахте с Вашия отколешен сън, съм длъжна да Ви осведомя, че пикникът, на който имах честта да присъствам с Ваша милост и господата Джо и Алсид, премина под бурни игри и закачки, на моменти и нещо повече  Blush Единственото несъвпадение м/у моя и Вашия сън беше прочутата братска Импала. Тук тя присъства като ярко червен мустанг, а в един момент ми се стори, че е Лада НИВА  Shocked Но това не ме учудва, понеже планинските чукари, на които течеше нашето парти, не позволяваха предвижването с друго МПС.

Искренно Ваша партньорка в горските купони   Party

Уважаема, мадам Манганиело, благодаря, че се отзовахте на нашата покана за пикник!  Mr. Green При следващи партита, ще ви уведомяваме своевременно и ще очакваме да отговорите дали ще присъствате, за да не се налага да взимаме чужди коли да ви идваме на гости!  Mr. Green

Кво станА тука, бре?  Shocked Полудехте пак  hahaha
 Трайкии, не тъжи моме, не плачи, за онзи шведски хайдутин, хайдутин, йоще сибирец  Mr. Green Hug

# 426
  • гр.София-Красна поляна
Цеце би,какъв хайдутин би?
Ако постои още малко с мис Кокошинка ше заприлича на Шрек би (раздърпан,омазан).

# 427
Уважаема, мадам Манганиело, благодаря, че се отзовахте на нашата покана за пикник!  Mr. Green При следващи партита, ще ви уведомяваме своевременно и ще очакваме да отговорите дали ще присъствате, за да не се налага да взимаме чужди коли да ви идваме на гости!  Mr. Green

hahaha АНтъй, кореспондецията върви с пълна сила.
Може да се осведомяваме предварително какво смятаме да сънуваме, че да се засичаме по-често  Mr. Green

Дю, не се безпокой - късмета на Парцалета ще е само безплатна маска на перхидролената й четина  Mr. Green

# 428
 Joy Joy Joy Айде, пак се почна... Ама тъй, тъй, организирайте се как ще се сънувате, че да не пострада пак Великата Импала  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Може ли и за мен да посънувате, плииийз.  Blush

Цеце би,какъв хайдутин би?
Ако постои още малко с мис Кокошинка ше заприлича на Шрек би (раздърпан,омазан).

Е, думи немам!

# 429
Трайкии, не тъжи моме, не плачи, за онзи шведски хайдутин, хайдутин, йоще сибирец  Mr. Green Hug

hahaha Ох бе,имайте милост.......  Joy Joy Joy

Джес не само, че не сме, ами за едното силно се надявам и да не ни се случва Mr. Green
Виж за другото, може да си го пожелаем, такива урагани го описва Шарлейн, че да й завидиш на Сукито  Blush

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 430

hahaha Ох бе,имайте милост.......  Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ба! Каква милост за него? Ноу мърси! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 431
Не за него-за мене имайте милост,направо ме уморихте от сутринта. Mr. Green

# 432
Не за него-за мене имайте милост,направо ме уморихте от сутринта. Mr. Green

Те от обич, бе, Танчик, от обич!  Hug Mr. Green

Туйто, дочетох и втората книга, сега съвсем ще зазлея  Rolling Eyes

# 433
Е,определено смекчиха удара. Peace

# 434
Къде се покрихте сите, бре? Мен ми се отложи излизането, ура ура, само леко се поразходих.  Mr. Green Мисля, че днес е прикрит четвъртък.

Общи условия

Активация на акаунт