True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 276
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
Излезе новия минизод: Сам

# 541
  • гр.София-Красна поляна
Емилия горката заболяла я главата,
че в таз държава е потънала в забрава.
Почнала да мисли как да се лансира,
как да се лансира още котира.
Седнала горката дневници да прави,
дневници да прави та никой да не я забрави.
Тайни шъ издава та да ни зарибяха,да ни зарибяха още занимава.
Как с малък Коцко бебе си правили,бебе си правили
още и родили.
Но не разбира таз кратуна,че на назе тия не минават, не минават още
не ни зарибяват.

ПП. ох тоя Самито би,как напика маската.

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 14:24 от zisska

# 542
Като сме почнали с бедната ЧШ, ето още един велик вариант:

"Чирвенту шапкъ"

Слуш ся Мемет, давай пръф на киривата лягаш, ся мойту зумрут, един прикаска старо нъроден шти ръсказва...За идин шапка. Познавай коя цивят? Ашколсун пузна. Анджък, баш кърмъзъ шапка шрасказва. Децко такъф стория, за ептен малко възрас. Страшен такъф. На теб долу памперс сухо??? А, бакълъм, после мокар ши става.... Слушай са.
Живяло един време една момиче чирвен шапка носил. Топло такъф, пуфкаво, като...нали. А, фес, да. Баш кат фес. Само чи женско. Малко така фес, вълнено. И така му викали, Червенту Шапката. Щоту никога не свалял.Винаги носил. Даже на банята като иде пак носил, незнам що сигур клетва казало да го носиии,....незнам. Живяло дивама. Него и майка му.Без татко му. Разведена сирак се казва.
Ного сирумах.Ноооого. Ептен нищо немал, нищо ни стига, пара йок, никви работи нема, само едностайно къща без сансийор, соцялно слап са казва, бюжетно ,да. Обачи бършно имаааа. Такъф бяло от чиница. От Турция внос. И един ден на Червения Шапката майката прай един питка на печкатаааа.....Така. А червен шапка тва време грай навънка с играчки. И маика му вика"
Ей Червен Шапка, да си слагаш тва играчки нали знайш киде? Ф сандъка да гу слагаш и да отиваш на бабата да му го носиш тва екмек, щот трима дена ич не яло може вече студено лежи.
И Червен Шапка слага на кошницата и юруш. Босо. И варви на гуратаааа. Така. По един време аха..... И спира варви. Сплашилса. Щот голем говно видял. А-а-а-а, вика сигур мечка. А в тва време излиза едно голям кьопек - Вълк. И вика"
Нема страхуваш Червен Шапка, не мечката аз така напраих нарочно да ти плашам.
А Червен Шапка вика: Драсти гусподин вълк одавна не сме виждал, пак ли на затвора ти фанаха.
А кьопек вика:
Ми ти кво ма, кутрабанда питка на гурата на границата минаваш, давай тука на една процент да яде, после хубаф помущ шти прайм. Ша фащам това късото патека да заблуждавам граничарите, а ти по дуругото.По по-дългото да го фашташ. Сигуна работата.
Помислило Червен Шапка и вика убаву. И фаща дългуту.А кьопека да фаща идин тамвай, и направо на бабата... Така. И чука на вратата, бабата вътре вика слабо Кои са разчукал да го начука на маиката, кьораф ли, дзвинеца не бакалъм ли бе кьоролсун табелата бе серсем.
А Вълк му пириказва тънку тънку: Тва не съм аз ма , не кьопек ма, неее, тва твойто внучка ма, носа да гу идеш ма.
И бабата кат псилютен абдал вика: Ми азър си дошла, килюча там на саксията отдолу.
И кьопека фаща бабата и го иде. Цялото. С кираката напред. Мемет барай малко памперса, сухо? Не сплашваш? Ашколсун. Аслан. Така
Ипосле Червен Шапка кат фаща дългото много време змурява, шеснаис километар варви, аман прай, ама по едно врема пирстига и звани на копчето:
Дрън, ас тва ма, Червен Шапка, родното внучката ма, хуманитарно помош ти го дукарва маааа.
А кьопек пак гладняло, фтор порция иска, ляга на бабата дивана, слага осем минус очелата и вика:
Вааай какво хубаво днеска ден, най любимото тлъсто фнучка дуде да го дава да яде донесе, и него дунесе. Направу банкет. А хошгелдин, влизай, сабувай сабличай, чай ше пийм с теб. С теб, с лимон и сас захар.
А Червен Шапка вика:
Ма ного космату по рацете станал ма.Що така ма.
А кьопек вика: Да ми става топло като дрежат тока, на сма плащал три годин.
А Червен Шапка вика:
А ушити и той ногу дълго станал ма?
А кьопек вика: Да не пофтараш дива пъти на тилифона
А Червен Шапка пита: А тва на устата какъф ма, ми чок голям зъби ма. Ти абдал ли ма прайш? И трааас питката на главата на кьопека и го утрепа. Щот нали на гората много време варви и питката стана ептен кораф.
И вика Червен Шапка: Ееее кьопек, ного прос мислиш на мен ма, мойто баба на дивана с обувки никой път не спи ма.
А бабата вътре на умрялото вълк вика: Каде тука исхода ма?
А Червен Шапка вика: Нязнам кат намираш дупка злизай.
А бабата злиза отнякаде и вика: Ако пурдаваме кожата на тва кьопек пеесе лева ш искарваме.
А умрялото вълк вика: Пет годин шви дават за незаконно лов.
А Червен Шапка вика: Сус, кьопек, ше слагам теб на гардиропа молци ша зяждат. Плешиф шата праи сичкото мохер ша ти зяжда, кьопек суратлъ.
И по един време идва лофси и вика Даваи това дзвер, на пейсе кинта. и го зима. И го слага на решетки. На зопарк са казва. А Червен Шапка с майка му отворил фурна, питки прай, джип купи и са оженил.
И бабата..... Ей Мемет! Заспал. Чекай да пипам.....Сухо. Сербез стана бе. А аз като слушах навремето...винаги мокро...

# 543
  • София
Кво значи "пърлица", дали ше ни светне Дю?

Хахах и аз тва се чудех, но щом има пиърсинг ми хрумват 3 предположения - език, корем и уши  Joy Има и 4то, но е малко вероятно  Mr. Green

Как с малък Коцко бебе си правили,бебе си правили
още и родили.

hahaha Коцко и малък  Mr. Green оксиморони разни  Joy
Хахахахаха тоя Сам, какви голееми инструменти извади  Mr. Green А края беше култов!

Ир от де го извади тоз разказ  hahaha Малко на история от "Сакъз"-а ми напомня  Laughing

# 544
  • гр.София-Красна поляна
Пуцииии, smile3532 от де го изкопа туй
чудо на народния език би. hahaha hahaha hahaha

# 545
Вижте са, това една от прикаСките на Мемет, има още няколко, ама не ги намерих ан едно място, та трябва да се гугълират, най-добре с фразата "Ся Мемет..."

Joy Joy Joy

А за ЧШ още куп изродски версии ето тук. Ама внимавайте, че много смешно е.

Тарита, не знам доколко малко е вероятно, все пак това е алтернативна версия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 546

Оох, бее, Самчо колко сладък, много добре се сети накрая!  hahaha

А Ириноо, с тез прикаСки се разплаках от смях, ама много  smile3532

# 547
И аз плаках, Цеце, и аз плаках  Joy Joy Joy

Ама защо Сам така се отнесе с маската?! Тцъ, тцъ, такава красива маска! Можеше да си я пази и да я ползва, оная и без това умря, нали?

Ох, усещам се, че не ми върви адекватна мисъл.

# 548
  • Срещу планината:)

пърлица=нос

Ей ама вие цял ден се вихрите,човек да ви остави за да поработи  Mr. Green
Успях да прочета Комикса  hahaha
и това за вълкът Гошо дето тренирал  rotfImao

Другите неща по-късно  Tired

# 549

пърлица=нос

Ей ама вие цял ден се вихрите,човек да ви остави за да поработи  Mr. Green
Успях да прочета Комикса  hahaha
и това за вълкът Гошо дето тренирал  rotfImao

Другите неща по-късно  Tired

Много хубава дума!  Mr. Green

# 550
  • София

Ееее не познах  Mr. Green

# 551
Шшшшш, алоууу, еш па тия. Ко сте ме заяли, бре  smile3516
Само за едно съм съгласна  Mr. Green

Цитат
Робърт Бърнс

В цъфналата ръж,
o, в цъфналата ръж,
ах, в цъфналата ръж,
как да кажеш "Къш!"?

Самито как се изчишка  hahaha hahaha hahaha Заслужаваше си труда по разбрицването на кравешката чутура  Mr. Green

ПП А и туй много го бива  hahaha Голям романс  Blush

Цитат
И отново Робърт Бърнс

- Кой хлопа в този късен час?
- Аз хлопам - каза Вълчо.
- Иди си. Всички спят у нас.
- Не всички - каза Вълчо.
- Не зная как си се решил!
- Реших се - каза Вълчо.
- Ти май си нещо наумил?
- Май нещо - каза Вълчо.
- Веднаж да минеш моя праг...
- Да мина - каза Вълчо.
- Ще те посрещна като враг!
- Посрещай - каза Вълчо.
- Ще ти отворя, ала чуй...
- Отваряй - каза Вълчо.
- Утре ти ще дойдеш пак!
- Ще дойда - каза Вълчо.
- Ни дума никому за туй!
- Ни дума - каза Вълчо.

Напомня ми за свалките на наш Пешо /един авер на брат ми/. Ходил да чука /на вратата на гаджето си де/ :
-Кой е?
-Аз съм Пешо. Отвори!
-Кат` си Пешо си върви!

Crazy

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 16:38 от mamakaty

# 552
Шшшшш, алоууу, еш па тия. Ко сте ме заяли, бре  smile3516
Само за едно съм съгласна  Mr. Green

Цитат
Робърт Бърнс

В цъфналата ръж,
o, в цъфналата ръж,
ах, в цъфналата ръж,
как да кажеш "Къш!"?

Самито как се изчишка  hahaha hahaha hahaha Заслужаваше си труда по разбрицването на кравешката чутура  Mr. Green

Напомня ми за свалките на наш Пешо /един авер на брат ми/. Ходил да чука /на вратата на гаджето си де/ :
-Кой е?
-Аз съм Пешо. Отвори!
-Кат` си Пешо си върви!

Crazy

Като, днес имам чувството, че е официален ден на Червената шапчица hahaha  hahaha hahaha

А ти па кво имаш против кравите аз да запитам, м?  smile3516

# 553
Къв ден е днес... ъ 19.05. Да го зачервя в календара като национален празник  Mr. Green

А ти па кво имаш против кравите аз да запитам, м?  smile3516

Нищо, би!  newsm56 Те дават мляко...имаш крава пийш мляко-нямаш крава не пийш мляко...
Стига да не отговарят на името Мериан  Whistling
Да не съм засегнала някого   Wink

# 554
Хехе, гледайте бе, по едно преди лягане  hahaha , НОВИЯТ ПОСТЕР

Общи условия

Активация на акаунт