Усещате ли овулацията си?

• 85 265
  • 534
  •   1
Отговори
# 390
Да, възможно е просто да е прекалено рано...

# 391
Да, възможно е просто да е прекалено рано...
Абе тя няколко пъти ме попита др. път дали съм си следила О. и кога ми идва, но бях в Тина Киркова, където в момента тече ремонт и точно до нас едно хилти "пееееше" и беше толкова шумно само виждах,че си мърда устата и малко стана изнервено изведнъж.

# 392
Аз имам доста симптоми при овулация..  болки в кръста, имам неприятни усещания в яйчниците и естествено цервикалната  слуз значително се увеличава.

# 393
  • На морето!
Аз имам доста симптоми при овулация..  болки в кръста, имам неприятни усещания в яйчниците и естествено цервикалната  слуз значително се увеличава.
И при мен е така, нещо като по-лек вариант на ПМС, с всичките му екстри.

# 394
Оле, добре, че нямам при овулация същите симптоми като при ПМС. Иначе не знам какъв живот щеше да е това...

# 395
Ох и при мен симптомите са като ПМС само че при ПМС е само първия ден а при ов е през всички дни newsm45

# 396
Абе мисля, че тук доста бъркате ПМС с менструални болки.

# 397
Защо имаш такова чувство? При някои предменструалните симптоми са доста тежки. Напрежение в кръста и в яйчниците, тежест в гърдите, напрегнати мускули... А самият цикъл при мен направо си е живи контракции понякога.

# 398
Защо имаш такова чувство? При някои предменструалните симптоми са доста тежки. Напрежение в кръста и в яйчниците, тежест в гърдите, напрегнати мускули... А самият цикъл при мен направо си е живи контракции понякога.

И аз съм така,жива мъка Cry

# 399
Ами например popii пише, че ПМС е само в първия ден (на менструация предполагам), което не е невъзможно все пак де... както и да е.

# 400
 celika защо мислиш че бъркаме всеки организъм е различен всеки чувства различни неща Simple Smile

# 401
Ами защото при мен ПМС започва почти 5 дни прези това и мисля, че така е нормално.

# 402
Може да говори за първия ден на ПМС, в смисъл, първият ден, в който започва да чувства някакъв дискомфорт и напомняне, че лелката ще идва.

# 403
Може да говори за първия ден на ПМС, в смисъл, първият ден, в който започва да чувства някакъв дискомфорт и напомняне, че лелката ще идва.

мне Simple Smile

# 404
Имено.При мен болката е един два дни преди цикъла и ме боли един ден после нямам болки и на 3 ден ми идва цикъла.Не виждам нищо странно celika както вече казах при всеки е различно
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт