Идеи за бизнес-7

• 86 340
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря , мила ! Дано нещичко все изкарам.. Hug

Ще, споко  Peace
Действай мацка  Peace

# 76
Има ли някой, който не се занимава с дрехи втора ръка? Rolling Eyes

# 77
  • най-шареното място
да Simple Smile

# 78
  • На дивана, под юргана

Joy    Joy    Joy

Peace

# 79

Би  ли споделила? Embarassed
Интересувам се от дрехи, но не втора употреба, Ако някой се занимава с производство на такива, бих искала да се свържем по някакъв начин, за да разгледам какво предлага.
И не само дрехи, може и нещо ръчно изработено, сувенири и прочие Wink.

# 80

Joy    Joy    Joy

Peace

Хайде момичета споделяйте Grinning

# 81
Прочете ли цялата тема?

# 82

Тази да, предните не Rolling Eyes, защо? newsm78

# 83
 Joy Joy Joy

Прочети последните две страници и това стига  hahaha
 Hug

# 84
Бе тя мацката първо пита за 2-ра ръка, пък после за всичко оснтанало, ама не и 2-ра.
sheryy прочети предната тема, има там такива момичета дето търсиш. И виж на арт мама блога  Peace

# 85
Бе тя мацката първо пита за 2-ра ръка, пък после за всичко оснтанало, ама не и 2-ра.
sheryy прочети предната тема, има там такива момичета дето търсиш. И виж на арт мама блога  Peace

Не съм питала за втора ръка Rolling Eyes.
Благодаря ще погледна, но времето ми е ограничено и затова сигурно съм пропуснала нещо  bouquet

# 86
sheryy, ами пропуснала съм "не"-то  ooooh! Но по спомени, иматше няколко момичета мисля, че питаха за шифашки ателиета, имаше едно момиче, дето има магазин за плетени детски дрешки и др. Просто трябва да прочетеш малко, макар, че може и те самите да ти пишат. Успех  Peace

# 87
sheryy, ами пропуснала съм "не"-то  ooooh! Но по спомени, иматше няколко момичета мисля, че питаха за шифашки ателиета, имаше едно момиче, дето има магазин за плетени детски дрешки и др. Просто трябва да прочетеш малко, макар, че може и те самите да ти пишат. Успех  Peace

newsm74

# 88
Писали сме доста точно по тези въпроси в предните теми  Thinking
Ще нахвърлям набързо.

Документи:

-  регистрация в РИОКОЗ
   -  регистрация в Общината
   -  Договор за наем.
   - регистрация на фискалния апарат ( касов апарат ) , към него има съответни фактури, касови бележки , касова книга...и т.н.
   - Договори за управление, персонал, Трудова Медицина, книга за жалби ли как се казваше  newsm78 , пожарогасители които да имат също мината проверка предварителна...
   - за дрехите трябва да имаш  сертификати за  обработка и фактури естествено.

Мисля че можеш да ползваш фирмата, просто трябва да ти се издаде пълномощно или да те назначат на работа ( управител).

Здравейте,
и аз възнамерявам да отворя magazin за дрехи (не втора употреба ) ,но да си призная сам съвсем нова в този бизнес....

Предполагам това са стъпките за какъвто и да е magazin?А по какво се различава например ако искам да отворя козметично студио (питам от любопитство)

След седмица задействам отварянето на фирмата,след това наемам помещение,купувам касов апарат..общо взето само това ми е ясно засега....

# 89
  • най-шареното място
Sheryy, аз се занимавам с шев и подаръци, основно пачуърк.
Подготвям и други неща. Ти за мъници или за "големи" си мислиш да се занимаваш?
Ако искаш пиши на лични.

Общи условия

Активация на акаунт