Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 67-ма тема

• 116 264
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
  • от точка К до точка С и обратно
tutulina, благодаря! Hug

# 121
viroglavka, на мен бялата млечна част ми стегна още във фризера, а общото време след като добавих шоколада стана 5-6часа и стегна добре.  Моята не беше много сладка, защото шоколадът беше натурален и сместа с него бе леко горчива. Получи се добър баланс между кокос и шоколад. Ти колко кокосово мляко сложи и колко време охлажда общо? А прясно мляко слага ли?

Сложих цялата консерва кокосово мляко (скоро лютиви тай супи няма да готвя, защото кърмя  Wink), т.е. 400 мл + 100 мл мляко и малко (колкото имах останала), т.е. около 200 мл готварска сметана. Другото е, че сложих само един желатин (пак, защото толкова имах  Embarassed) и държах в хладилника, не във фризера... В резултат на тези недоразумения, цялата тази импровизация по темата стегна също след около 6 часа... (т.е. отне повече време отколкото нормалната панна кота).
Повечето кокосово мляко прави вкуса много интензивен на кокос, а следващия път ако го правя с манго от компот, бих намалила захарта с две лъжици...  Thinking Резултатът от моята импровизацията е сладко плодово кремче, бегло напомнящо оргиналния вкус на панна кота. Момчетата обаче си падат и по двата плода (кокос и манго) и за тях си беше "мнооо добре", а дечко дори попита дали не може такова кремче само от манго да стане Crazy...
Предполагам, че с горчив шоколад на мен ще ми хареса повече.

Момичета, извинявам се за чата - няма вече  Naughty  Wink   

# 122
Yagodka,  направих се че не ти виждам мъфинките newsm08

А пък аз се направих, че не ти виждам камбите по рецептата на Селма.  Sunglasses Знам колко са вкусни!  bowuu

ивка27, много вкусно изглежда киселото мляко с ягоди, с изглед към отсрещния блок и... с чувство за хумор!  bouquet Laughing
FRESA, да ти е жива и здрава Мая, много да те слуша и обича! Много хубава торта си направила!  bouquet
Пепчо, тук съм, бе душа, гледам обаче и се облизвам на вкусотиите ви! Hug  bouquet
Моцарела, много красива питка!
Красимира, Маме, то и аз искам от мъфините, обаче - няма! Rolling Eyes Организирали в училището на сина продажба на сладкиши да събират пари за екскурзия. Продал ги всичките! Нищо не останало! Laughing Пък Маме, откога не съм хапвала карамелче! Да знаеш как ме изкушаваш само!
viroglavka, много вкусни неща си направила!
Нордина, много вкусна изглежда тази запеканка!
Леля Ог, много интересни неща си сготвила. Разказвай сега за пилешкото с боровинки и боровинковата паста! Пък супичката я изсърбах с наслада моменталически, щом я видях, да знаеш! Hug
Гуинет, благодаря за шестицата! Аз на тебе десятка ти пиша за супичката и за кифличките.  newsm22

# 123
  • София
Привет! Hug Озорих се докато изчета и разгледам всичко дотук. Crazy  То не са вкусни супички, невероятни питки и гозби, разни крем карамелчета ми се навират в очите  eat Невероятни неща творите, всички!   newsm51

FRESA, да ти е жива и здрава дъщеричката!  bouquet Страхотна торта!  chef

При нас днес зелена салатка, супа от сьомга и топено сиренце, кюфтета от елда/гречка/, пилешки хапки и зеленчуци на сача и едно какаово кексче. А, щях да забравя хлебчето-типово със сусам и ленено семе. Simple Smile

# 124
  • Русе/София
Привет мили дами.Страхотно изобилие от сладкиши,кексове,панна кота,торти и т.н.Невероятни кулинарни предложения.Вие сте големи подстрекателки,продължавайте в същия дух #Crazy  chef  bouquet
закуска-палачинки с кайсиево сладко
вечеря-наденица с пържени картофки
хляб па технологията на Ердинч/от друга тема/и с помоща на МАМА ЦОЦИ-БЛАГОДАРЯ МНОГО   bouquet  bouquet  bouquet
Приятна вечер

# 125
  • Sofia
Anuck, сигурна съм, че си изчела доста, но и аз да си кажа- 1 седмица кърмене на посикване колкото дълко и колкото често иска мъничето и реки може да не текнат, но ще си осигурите необходимото  Peace

От мен една торта с шоколадови рула, шоколадов ганаш с банани и парченца шоколад, покрита с готова ММ:

Rumya,

страхотна торта, а и както разбрах, адски вкусна (аз не успях да се добера до парченце!).

Освен това искам да кажа пред всички тук, че това беше сладкишът, предназначен за децата от Защитеното жилище Заедно т.е. за гостите от Клуб Приятели Заедно, които искат да си купят от него, а приходите са за децата от къщата.Разбира се, и децата опитаха от всичко!

Rumya, още веднъж огромно благодаря и дано има повече хора като теб Hug

# 126
Благодаря за вниманието момичета  Embarassed
Малко по-късно ще напиша рецептата за флана с праскови

Гелева много апетитен ми изглежда сача
И аз се сдобих с такъв и много обичам да приготвям различни неща в него, но съм забравила за него

Сега да покажа какво приготвих за хапване днес
Пълнени гъби с моцарела и домати в сметанов сос и кюфтенца в сос от кисело мляко

# 127
  • София
Здравейте, неуморни кулинарки АКЪЛА МИ ВЗЕХТЕ   bouquet

от мен само Сметановото руло на matze малко не се вижда сметаната, попи в рулото, но беше непоносимо вкусно. Благодаря за рецептата   bouquet
.

# 128
3xi радвам се,че хляба ви е харесал......Аз днес го правих с друго брашно, някакво много неизвестно за мен, но резултата не ме очарова въобще...С други думи - изложих се! Ето и излъгацията ми, трябваше още да бухне(щом и на децата им направи впечатление), дано на вкус е добре.......

А Ето и детските курабии на Лабрекс....Лабрекс, бях скептично настроена към изварата, но тя въобще не се усеща и сладките са много леки и приятни на вкус. Благодаря!  bouquet

Курабиите - без тестото и печенето - са дело на децата. Ето ги във вихъра си - 2 точат и режат, 1 спи и 1 го люля в количката за да спи.....От тук можете да си откраднете курабия...

Много вкусни и красиви последни постове......Мусаката и пържените тиквички няма да ви ги показвам, не че са снимани........

Хубава вечер! Hug

# 129

А Ето и детските курабии на Лабрекс....Лабрекс, бях скептично настроена към изварата, но тя въобще не се усеща и сладките са много леки и приятни на вкус. Благодаря!  bouquet

Маме, поздравления за сръчните ти дечица, чудесни са сладките.  Heart Eyes   bouquet  chef Съжалявам, че няма как да ти покажа една руска лекарка, която такива лекции ни изчете навремето за ползата от изварата, че ми го наби това за цял живот в главата, та хем проядох извара (дето и се мръщех, когато баба ми я даваше), хем ми е адски вкусна във всякакви комбинации. Grinning
И да питам така между другото, като двете ти дечичца месят и точат, другото гледа Ревльото(който явно не е чак такъв ревльо), ти какви ги вършиш? Joy  bouquet

# 130
Привет на всички сътворили отново красоти.
За всички вас с голямо уважение към идеите и трудът ви винаги да предложите най-вкусното. newsm51
Мама Цоци страхотни помощници и отмяна имаш...метнали се на мама.
 За днес един тутманик на мах мама и козуначен кекс на Кашарел с горчив шоколад и баничка със спанак./Иначе я караме на сандвичи,прясна рибка,салатки за сваляне на килца/
Чета ви редовно и преглъщам сладко,сладко.
FRESA, да ти е жива и здрава дъщеричката
newsm59

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 18:27 от megans

# 131
Мини лимонови кексчета с пълнеж от тъмен шоколад

# 132
Нямаше ме няколко дена и вие сте започнали нова тема и сте я напълнили с чудни ястия Simple SmileПоздравления за всички кулинарки Hug!

# 133
Ужасно вкусно и красиво е тук!  bouquet
Ванила, какви мъфини  Peace

У нас както обикновено всеки със собствено меню :021:

Крем супа от картофи и гъби за детето

Зелен фасул за мен

Печени агнешки котлети за половина

Хубава вечер!
 Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 23:10 от esy

# 134
  • гр.Златица
Да ви развеселя с един "Зайко-Байко" - много мил и симпатичен...

Общи условия

Активация на акаунт