Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 67-ма тема

• 116 231
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
привет  Hug

темата се развива с бесни темпове, не спогвам даже да разгледам снимките  Tired

от мен набързо от седмицата>

салата от зелени аспержи и козе сирене

карамелизирано месо и тиквички с млечно-чеснов сос

пълнозърнести арабски хлебчета

сладки

днес правих отново блини за закуска, но не са документирани  Blush, сега завъртях едни гвиниоти и тях още не  съм снимала  Whistling

# 107
Селма, Ася вие у кухните ли сте спали??????СОпрете се!!!! Hug

Румя и от мен поздравления за тортата! Искам и аз същата торта....

Искам и от мъфините на Ягодка.......

Стоева, стига си гледала само.......Стига мързел, тенджерите и тавите у вас паяжини хванаха........

matze  хвърли  към нас кучата марка......Също имаме меса за мариноване.....

Аз къде снимах, къде не.......Смятах,че майонезения сладщиш с крема на Лабрекс е сниман, а той не е бил....Ама вече и сладкиша го няма.......

за Лабрекс и  за Стоева

Кебап-че

Карамелче

Не е въобще по темата.....Ама ми писна вашите мъфини да са в хартийки, а моите голи да ходят.....Тук няма такива екстри.....Може ли някой да се ангажира да ми каже колко струват и за колко бройки....И ако се и наеме и да ми ги прати - грешка няма да има....Разходите естествено за моя сметка........

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 22:39 от Мама Цоцоланка

# 108
  • София
   Цоцоланче, същата салатка си хрупкам и аз в момента! Peace Даже се похвалих на Лабрекс!

# 109
# 110

Маме, от мен голямо мерси  bouquet, както съм вечеряла, бих я хапнала за десерт! hahaha Ама от Стоева......не знам........ А такива хартиени капсулки, че и цветни, съвсем случайно намерих преди в гаражно магазинче за найлонови торбички и пликчета, торби за прахосмукачки и подобни. Не бяха скъпи, 20 бр. за 0.50 лв. Така че провери и в такива, може и да намериш съвсем ненадейно, където изобщо не очакваш.

# 111
Добър вечер и от мен!

Момичета, голямо вдъхновение сте!  Heart Eyes

Какви торти, какви десерти...

От нас: ориз със спанак и зелен лук, пана кота с кокосово мляко и пюре от манго (Гуинет, тук идеята е твоя   bouquet !), пудинговите мъфини на Лабрекс, заешко, сготвено по рецептата за ароматен дроб (пак на Лабрекс   bouquet - бях му се заканила и наистина става вкусно) и царевичен хляб с ким...

,

,

Приятна вечер на всички!  Hug

# 112
Е, хората са си го казали - да не те е страх от гладен, ами от такъв, дето се е наял Grinning, та и аз, като се залепих за монитора,..........ама viroglavka всичко ти е много вкусно! Heart EyesДаже царевично хлебче ми се прииска, освен другите неща........ Embarassed А щом заешкото е станало, то и пилешко сигурно ще е добре по тая рецепта newsm78, ще пробвам и аз.  bouquet

# 113
Хайде и тук, в таз темичка да покажа сладката ми питка по случай годишнината от сватбата ни. Бреййй, много дни се изсипали  ........  hug

Маме, ако знаеш как обичам карамелче... мммм

# 114
Оле...колко много съм пропуснала Blush
FRESA,да ти е жива и здрава рожденичката!   bdbaloni
Пепчо,какви са тези екстри......цяла седмица почивка?
Костиля,Леля Ог,Гуинет,yagodka,ИвкаЛабрекс,Rumya,Ася,Селма,много е вкусно у вас  HugСъс сигурност съм пропуснала нещо,но от много вкусотии и  #Crazy
Красе,Вироглавка ,заповядайте ....

Запеканка с тиквички

mocarella,честит празник   bouquet Чудесна питка  Naughty

# 115
Ей като отсъствам, отсъствам, ама пък днес три пъти се разписвам  Laughing

FRESA, да ти е жива и здрава рожденичката, много да те радва!   bouquet Много хубава торта и още по-хубава снимка!
mocarella, питката ти е прекрасна! Желая ви дълъг и щастлив семеен живот!

tutulina, kostilq, verabel, delicate, nordina, много сте мили, момичета!  Hug
labrex, lina kaz, Rumya, разкошни торти! Rumya, голяма си майсторка на украсите!
Бишкотиня, много добре звучи рецептата! Благодаря ти!   bouquet
labrex, много вкусни неща си приготвила!
Anuck, как да не ме е срам, срам ме е, ама... и всички с крема към пода!  Laughing
А за кърменето... опитвай, прави каквото може, но ако не става, не се тревожи и не се подтискай! Аз моята мома не съм я кърмила и ден (не по мое желание, разбира се... не искам да си спомням!), а я виж какво хубаво магаре порасна!  Laughing
Ягодка Hug   bouquet Изобилно и вкусно меню!
matze, чушките са за изложба!
ивка27, и мен ме беше яд много. Те не бяха за нас, иначе сме ги опитвали, няколко дни по-рано пак бях правила. Ама не е там работата. Изгребахме ги, измихме пода, стените, дрехите, чантата, обувките.... и с увиснал нос тръгнах на гости. Но пък там така хубаво ни посрещнаха, че бързо забравихме за тарталетките  Laughing
Селма, разбиваш ме с тия сладории! Искам от всичко!
viroglavka, и у вас прекрасно меню!

Ето тук съм снимала сметана, за която писах сутринта. Много е хубава. И едни много грозни сметанови цвъчки, но все пак да се види колко е гъста(от накрайника излиза под натиск).

А това хапвахме:

Супа от зеленчуци и пиле:

И пиле с боровинки и боровинкова паста:

Лека нощ!

# 116
  • от точка К до точка С и обратно
Добро ютру!
Ей ме по тъмно още вися тук! Изпратих рано детенце на екскурзия и веднага се намъкнах при вас!
Първо да ударя едно рамо на Anuc - не губи кураж, доста майчици сме минали по този път! Успех, спокойствие и да ти е живо и здраво детенцето!  Peace
FRESA, да ти е жива, здрава, щастлива и усмихната красавицата! Тортата е страхотна - личи, че е направена с много обич и желание!    ura
Rumya и твоята е прекрасна, на мен сърце няма да ми даде да разваля с вилица и нож такава красота! lina kaz голяма хубавина си направила! Hug
tutulina, kostilq чакаме рецепти!
Тайна, verabel, delicate, labrex, marabu много вкусно при вас! labrex вкара муха пак с тази торта, а водката към нея задължителна ли е?  Mr. Green
yagodka, Селма, asyalein, Мама Цоцоланка (искаш, не искаш и ти си в кюпа с номинациите), viroglavka, mocarella(честито и на многая лета cheers) по една голяма виртуална шестица ви написах! Браво, момичета!   bouquet
viroglavka голяма битка е била при теб   cook. Хубава ли стана панна котата?
Леля Ог твоето пиле с боровинки силно ме заинтригува. Сподели!

От мен само една пилешка супичка  и                      раирани кифлички с кашкавал по рецептата на Марабу:

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 10:53 от Гуинет

# 117
viroglavka голяма битка е била при теб. Хубава ли стана панна котата?

Така изглежда нали ....  Embarassed  Wink Дечко замина днес рано-рано на Зелено. Той вчера имаше "поръчки" и за вечеря и за закуска, а на мама му й беше нервно и й трябваше занимавка  Mr. Green... Днес - нищо, само ще се притеснявам, докато се обади и ще ви шпионирам  Hug
Панна котата стана екзотична на вкус (аз я предпочитам в оригинал или поне без мангото, защото става мнооого сладко), но й трябваше повече от 4 часа, за да стегне достатъчно. Предполагам кокосовото мляко е причината. Момчетата обаче я ометоха  Peace.

Леля Ог, какво има в пилето с боровинки?    

# 118
  • от точка К до точка С и обратно
viroglavka, на мен бялата млечна част ми стегна още във фризера, а общото време след като добавих шоколада стана 5-6часа и стегна добре.  Моята не беше много сладка, защото шоколадът беше натурален и сместа с него бе леко горчива. Получи се добър баланс между кокос и шоколад. Ти колко кокосово мляко сложи и колко време охлажда общо? А прясно мляко слага ли?

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 09:44 от Гуинет

# 119
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Добро ютру!
tutulina, kostilq чакаме рецепти!

Гуинет ето  рецептата на Nya e: много се хареса в къщи. Ягодите ми бяха малко, но следващия път ще сложа повече и ще стане още по вкусно, ще дам превес на плодовете  Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496526.0

FRESA честит рожден ден на твоето слънчице !

Селма, Лабрекс, Rumya ,lina kaz, плаче ми се чак заради вашите торти  ooooh! а как ми се  иска по парченце, а не трябва  newsm78 и какво да правя .... само гледам,  мигам и се облизвам... е и ви се радвам... Hug

Общи условия

Активация на акаунт