Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 67-ма тема

  • 114 575
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 107
Селма  Hug  bouquet  Heart Eyes

Много благодаря!

Хубав ден на всички!!!

# 16
  • Мнения: 909
Прекрасна тема отново Пепика ,благодаря ти  newsm51 newsm51 newsm51
И за да не е само така,ще сложа една баничка от онзи ден... Wink
http://media.snimka.bg/6226/018707771.jpg
* спазвайте правилата за форума относно максимално допустимия размер на изображения в публикации

Приятен ден на всички... Peace

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 22:39 от Mamma

# 17
  • Мнения: 718
Поздравления на Пепика за новата тема!
Запис с едно гаспачо Flutter

# 18
  • Мнения: X
Пепика,      bouquet  за темата!

И да не е само запис,че нещо напоследък хич не съм по снимките,от мен една

Шоколадова торта /ако съм я пускала,моля за извинение   Praynig /


и Мъфини с шоколадов чипс

# 19
  • Мнения: 319
Здравейте момичета, хайде и аз да се запиша в новата тема, че току виж и тя отминала  Wink
Няма нужда да казвам, че всички сте прекрасни благодаря ви че ви има   bouquet Доста пропуснах, но хвърлям по едно око от време на време да се наслаждавам на вкусотийте ви  Heart Eyes
Пепика страхотно начало на темата  Hug
От мен скромно само за запис:
Чушки бюрек и една измислена запеканка с картофи, пиле и сирена:

   
Успешен ден !!!

# 20
  • Мнения: 17 987
Говорехте за питки, аз винаги ползвам жива мая и брашно с набухватели, щом моите стават, представям си вашите какво биха станали. Ето една от Коледа, че тогава снимах
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2130315920102861084QXxhoE


И това е от тогава- нищо особено- мезета, ама подредени, основата някаква салата, в случая руска

http://home-and-garden.webshots.com/photo/2905559080102861084GyxNPC

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 10:06 от raja_nikol

# 21
  • На небето
  • Мнения: 5 530
matze ще може ли рецептата за рулото. Изглежда много апетитно.

# 22
  • Мнения: 17 987
Краси, как се прави тази шоколадова оградка на тортата? Много я отваря

# 23
  • от точка К до точка С и обратно
  • Мнения: 150
 Добър ден и от мен!
Чудесно поднесена нова тема, Пепика - закачка и радост за окото!

А вие момичета спиране нямате и добре, че е така!   bouquet

Селма, LIndita, iucka, esy, delicate,  благодаря за оценката!     bouquet

esy - красиви и апетитни снимки както винаги, но втората не я виждам! newsm78

delicate, matze, Pety, Felicidad, краси.мира  ooooh!, vesi_nn, чудесни менюта!!!    Hug

viroglavka, рецептата наистина е добра, но и ти си се справила страхотно!   Peace

Някой писа по-горе, че дойде сезонът на тиквичките. Да, така е! При нас втори ден все в този сезон сме, но още няма оплаквания...  Mr. Green

Редена салата с авокадо и рукола                        Панирани тиквички с млечен сос                 Бисквитена торта с ванилов крем и кокос



Много съм горда с първата ми реколта от рукола - лично посадена и отгледана в кашпа! flower

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 12:52 от Гуинет

# 24
  • Мнения: 37
Говорехте за питки, аз винаги ползвам жива мая и брашно с набухватели, щом моите стават, представям си вашите какво биха станали. Ето една от Коледа, че тогава снимах
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2130315920102861084QXxhoE


И това е от тогава- нищо особено- мезета, ама подредени, основата някаква салата, в случая руска

http://home-and-garden.webshots.com/photo/2905559080102861084GyxNPC

много красиви розички , любими са ми за украса , моля те сподели как ги правиш ? Благодаря предварително.

# 25
  • Мнения: 132
Pepika, уникални снимки намираш за темата! Супер си   bouquet
Esy, изглеждат ужасно апетитно.

Мини чийзкекчета



и голямо шоко чийзкейкче

# 26
  • Мнения: 17 987
Ако говориш за розичките от краставици, правя ги с белачката за картофи, лентичките и просто ги завъртвам и застопорявам, т.е. забивам в салатата, не съм майстор де, може и да има по- професионален начин

# 27
  • Мнения: X
Краси, как се прави тази шоколадова оградка на тортата? Много я отваря
Ами ,изрязваш си от пекарска хартия лента ,дълга ,колкото обиколката на тортата и висока ,колкото искаш да е височината на борда.Разтопяваш на водна баня шоколад и с лъжица правиш линии по хартията.Може и с пош,ама си е играчка,с лъжицата е най-лесно.Чакаш 3-4 минути,шоколада да започне да стяга ,да не се разтича и заедно с хартията го облепяш около тортата.Стяга в хладилника 10-15 минути и после само отлепяш хартията.Шоколада си е залепнал по крема на тортата.
Цялата рецепта

Гуинет ,много шик меню.В какво си правила тортата?

И една молба...Може ли някой да напише лесна,вкусна рецепта за мекици?
Моята съм я затрила някъде...а в неделя искат мекици!
    Praynig

# 28
  • Мнения: 4 370
Ние основно се храним на вън, особено лятото и нямам с какво да се запиша в новата тема, но не мога да пропусна да се любувам на вкусотиите които сервирате у вас.

# 29
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593
Гуинет ще може ли да споделиш рецептата на бисквитената торта.Благодаря ти предварително

Общи условия

Активация на акаунт