Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 67-ма тема

• 116 303
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
  • DE
Много ми е хубаво като се наредя след Леля Ог Hug
Днес у нас пак се готви.
"Заразена" от хлябовете на Мама Цоцоланка се пробвах и аз, не станаха като нейните на външен вид, но пък за това мнооооого вкусни Mr. Green

И пилешки дробчета с бира.

# 331
ох, какви вкуснотии на последните страници....
на Танита кърито много ме заинтригува...макар че тези скалопс точно май не мога да ги купя тук?
И на Леля Ог леферите - оууууу, как обичам лефеееееррррр, знаеш ли? Аз ги правя завити във фолио с малко лимон и девисил вътре, и на скарата  Grinning

ами от мене - защото глобалното затопляне се е отдръпнало нещо, и се чудехме с какво да стоплим кухнята, та едно джоланче печено с пресни картофчета и розмарин  Grinning

# 332
Ллея Ог,напълни ми очите с тези красиви чери доматки,как ти е хрумнало така да ги украсиш   bouquet

# 333
Поздравления за Дидибу! Толкова изящество и финес рядко се среща  bouquet
Да похваля картофите по гръцки на Нордина и мусаката от тиквички на Ilrai - и двете веднага изпробвани и много вкусни! Благодаря за рецептите!  bouquet

От мен едни penne al peperoncino/пенне с люти чушки (бая люти Rage) със семпъл сос от домати, чесън, зехтин, риган, босилек и пармиджано Heart Eyes

# 334
Tannita,благодаря ти  Hug мъфинките са невероятни  Heart Eyes
Felicidad,радвам се,че са се харесали картофките Heart Eyes
Lois ,леля Ог,Felicidad ,Венета,Краси,Меганс,Вироглавка,много вкусно във вашия дом  Hug

Да почерпя ......вчера кръщелницата ми роди бебче и по този случай.....

Медовик за 1час   на Селма ......надлежно преполовен от половинката послед нощите  #2gunfire сега ще правя още един
Селма,благодаря ти за чудесната рецепта Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 12:04 от nordina

# 335
  • сред люляците
Да похваля картофите по гръцки на Нордина и мусаката от тиквички на Ilrai - и двете веднага изпробвани и много вкусни! Благодаря за рецептите!  bouquet

Благодаря за доверието! Радвам се много, че ви е било вкусно  bouquet

# 336
nordina,честито!Да е много послушно бебчето и да не плаче много!    Hug

Felicidad , не знам за вкуса и колко люто е било...ама очите ми останаха в тая снимка.Прекрасна!   Peace

matze , може ли да си чупна от хлебчето?   Mr. Green   Толкова апетитно изглеждат!!!

Леля Ог , а от твоите доматки за компания на хлебчето...    Heart Eyes

От мен
Картофките по гръцки,на nordina    ,     bouquet

и Шоколадов кекс с Балсамико заливка

# 337
# 338
  • София
  Браво кулинарни вълшебници  newsm10 smile3501!Няма нещо,което да не ми се дояде!  eat eat eat

От мен питки от тестото за тутманик  на Венета!

Клик на снимката за по-голяма!

Клик!

* спазвайте правилата на форума относно максимално допустимия размер на изображения в публикации

Слушам и изпълнявам! Peace

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 23:25 от Тайна

# 339
Първо честит празник на всички именници   bouquet !

ако знаете как ми се прияде питчица от Тайна намазана със сладкото на vanillla  Crazy ........ммм

Lois много апетитен този джолан  Wink

Леля Ог много симпатични и весели  доматчета  Mr. Green  Party.

от мен (извинявам се за лошите снимки  Blush )
пилешки пръчици с корнфлекс:

.....................дегостатора.......

пържени чушки:

и пържени картофи със сирене:

# 340
  • София
  Ще изгризкам дегустатора! Много е сладък! Peace

# 341
  • Torino,IT
Здравейте момичета  bouquet
Ето и от мен някои неща от изминалите дни

Тиквички огретен

Руло стефани

И тортата ми Добуш разрязана

Запалихте ме с тези пресни картофки по гръцки, събота ще си купя и ще ги направя и аз Peace
Страхотни неща видях последните страници, браво на всички  bouquet
Приятен ден и весел уикенд на всички  bouquet

# 342
  • Пловдив
ОХ ТАЙНА И ВАНИЛА ТЕЗИ ПИТКИ С ТОВА ЯГОДОВО СЛАДКО НАПРАВО Shocked #Crazy
Всички сте страхотни браво момичета вкусотийки и добре аранжирани неща видях  Hug HugПоздравления за всички..
От вчера зелен фасул с пиле

пита преди малко изкарана  ..

хляб

а яденето се пече в пещ .... яре пълнено  Peace ще снимам ако успея довечера че сме много на куп гостите  Peace Hug

# 343
  • от точка К до точка С и обратно
Отново е толково красиво, вкусно и уютно тук! Момичета, чудесни сте!   Hug
Тайна, Marieta, краси.мира, nordina, viroglavka, Lois, matze, Леля Ог, специално за вас  coolcool Flowers Rose
Селма, iucka, ditsan, nordina, Venetta, megans, благодаря ви момичета, на вид Медовика стана, но за моя вкус беше малко сух. Следващия път ще сложа повече крем или ще сиропирам леко!
При нас:
Пресни картофки с масло                                                             Пилешко кордон бльо                                                           Тарт с ягоди
                                                                                                                                                                                                        по рецепта оттук

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 22:09 от Гуинет

# 344
Много вкусно навсякъде момичета...Страхотни сте.... Hug Hug
 Гуинет страхотно Кордон бльо...може ли рецептата миличка ...също така и на ягодовата тарта
благодаря предварителноооооооо  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт