Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 67-ма тема

• 116 304
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
  • ВАРНА
Честито на всички празнуващи!Да ви е живо и здраво името!

За днес приготвих коктейл с пушени риби

и шоколадово руло с ягоди

и парче

# 346
http://www.bshphotography.com/graphilla/Untitled-1.jpg
* спазвайте правилата на форума относно максимално допустимия размер на изображения в публикации

Съжалявам момичета не ми се карайте Simple Smile просто имах малко работа Simple Smile,

супата е много простичка и ако трябва да сме чесни изглежда по-добре отколкото беше на вкус. Това е снимчица от студентските ми години в САЩ (преди година Simple Smile) и за съжаление не съм я правил аз, но все пак мога да споделя че е пилешка със паста (от тези като спирала - ротини) казва се Chicken Noodle Soup или Chicken Rotini Soup ето линк към рецептата може и без селари Simple Smile

http://www.simplysoups.com/souprecipes/NoodleSoups/ChickenRotiniSoup.htm[url]]]http://www.simplysoups.com/souprecipes/NoodleSoups/ChickenRotiniSoup.htm[url]
http://www.cooks.com/rec/view/0,2373,159179-237202,00.html[/url]

междодругото тази компания не знам дали я има в България http://www.progressosoup.com/ правят готови супи - чудесни са!

Относно коктеилите :

1-вия е ликъор от манго , със сок от манго, водка и парченца манго всичко на око Simple Smile

2-рия е ликъор от ягода със много лед Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 23:09 от Mamma

# 347
  • забравих си мисълта...
Esy, благодаря ти! Между другото, салатката ти е много съблазнителна, а за такъв сироп просто си умирам.
Леля Ог, менюто ти отново ме накара да преглъщам. Изключително красиво и съблазнително е.
Nordina, сладкиша е просто разкошен.
Kраси.мира, продължавай така да ме съблазняваш и току виж през август съм ти позвънила на врата Wink.
Тайна, невероятни питки си направила. Толкова са пухкави,  въздушни и сигурно много вкусни. Ще везма и аз да го опитам това тесто на питки, но ще трябва, да направя повече, че онзи ден хляба го изядоха неведнъж, че после бяхме пак без хляб. 
Iucka,  да ти изхруска човек дегустатора, заедно с пилешките пръчици, пържените чушки и пържените картофи със сирене.
Lindita, тортата ти е чудесна.
Гуинет, отново е много вкусно при теб. 
Иланг-иланг, и коктейла и рулото са много съблазнителни.

Днес дъщеря ми и майка ми имат имен ден. Дъщеря ми си пожела отново Brownies със сирене крема,  но този път направих двойна доза, че да не ме карат утре пак да правя. Днес купих шоколад със 70% съдържание на какао, че вчерашния беше нормален и наистина с горчив шоколад е по-вкусно.

А майка ми си пожела Дунапренена баница, само където като обърнах баницата върху купичките, този път нещо натежа и почти се превърна в изсипана баница. Така де, като видях, че тръгва да се изсипва, я обърнах пак в изходно положение, но една малка част се изсипа въпреки това. Хубавото е, че на никой не му попречи, че се е изсипала и си я хапнаха и вече я няма Wink

# 348
на Танита кърито много ме заинтригува...макар че тези скалопс точно май не мога да ги купя тук?

Лоис, за кърито е важно да имаш къри паста и кокосово мляко, всичко останало е импровизация, може с всякакво месо, риба, скариди, зеленчуци всякакви.

# 349

Всичко много многоооо вкусно изглежда....искам и аз ама съм на диетааааааа само ме изкушавате...... Hug Hug

от мен днес един фъч......
http://s004.radikal.ru/i207/1005/73/e95cb269bc4f.jpg
* спазвайте правилата на форума относно максимално допустимия размер на изображения в публикации

една торта по моя рецепта.......стана страшно сполучлива

http://s54.radikal.ru/i145/1005/b1/dff5ec7a35fc.jpg

Бон апети на всичкииии Hug Hug  chef

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 23:10 от Mamma

# 350
  • София
   Венета, Hug питките станаха страхотни и пухкави.Ометоха се веднага, въпреки,че бяха доста. Дъщерята поиска още днес да направя пак.Толкова е лесно това тесто!

# 351
Пиле с бейби картофки и таратор.
А направих и крем, ама не е с хубав външен вид и няма да го снимам. Вие тук толкова уникално си украсявате всичко, което готвите, че мен ме е срам да покажа.

и все пак  Laughing

# 352
аз съм поредната с бейби картофките  Laughing Laughing за вечеря

пресни бейби-картофки

и Свински ушета на скара

Закуската беше палачинки с шоколад

за обяд лингуини с пиле и доматено-чушково песто   newsm78 newsm78

Венетке, добре си дошла  Hug  Много вкусно у вас!
Гуинет, много красиво при теб   bouquet
iucka, много вкусни пилешки флейки  Hug
vanillla, стана ли време за зимнина  ooooh! Много апетитно изглежда сладкото!

# 353
Питки, тарти, торти, коктейли, супи, картофки, таратори....ех...нямате изброяване...А и не смея  - ще пропусна някой! А и Леля Ог, Гуинет, Меганс ще направят достоен обзор на нашите маси......

Честито на празнуващите днес!

От мен скромно - Цък(малко прегоря, ама не мога и да кърмя, и да гледам фурната) и Цък по Йоли

Хубави събота и неделя ви желая!!!!!! Heart Eyes

# 354
Добър вечер. newsm51
От мен скромно салатка,шницели,картофки и питка със сирене.
Мама Цоци няма да правя обзор/разбор/на ястията в чинииките/на кулинарния ден.
Всичко тук е изпълнено с красота и вкусотии. newsm51
Честито и на всички именници.Със здраве за си носят хубавите имена  newsm51 и весели абитуриенски празници  newsm51
Хубава събота и неделя.Малко почивка на вилата и ако има слънце за рибка и на плаж.

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 06:12 от megans

# 355
Добра вечер, момичета!
Честит имен ден на всички празнуващи на тази дата! Да сте живи и здрави и с гордост да си носите имената!   bouquet
Мила, Венета, честит празник! Да са ти живи и здрави именичките! Много късмет им желая! Поздрави ги специално от нас!    bouquet  Hug  Heart Eyes Запали ме с този сладкиш и утре ще го опитам!

MG18, nordina, краси.мира, iucka, Гуинет, благодаря за похвалите, много сте мили!  Hug

Аз снимки нямам, ама Мама Цоцоланка като каза, че разчита на мен за обзора и аз бързам, да изпълня  Laughing

nordina, да е живо и здраво бебечето, много щастие му желая! Мнооого вкусен Медовик!
iucka, много сладък дегустатора! Да се чуди човек него ли да хапне или пилешките пръчици!
Lois, аз го направих лефера с масълце, във фолио, но с копър. Ще опитам и с девесил. Но нямам скара и затова го пека във фурната. Джоланчето ти е прекрасно!
Felicidad, много красиво!
vanillla, много оригинално предложение!
краси.мира, Lindita, иланг-иланг,  medunka320, разкошни сладкиши и торти!
Тайна, ЗИЧЕ, matze, megans,  чудесни питки и хлечета!
Гуинет, много красива ягодова тарта! И да знаеш, че безсрамно завиждам за формата!
gala9, много вкусно меню! Другия път да покажеш и кремчето!
Пепчо, от ушенцата се потресох за пореден път, но снимката с палачинките ми оправи вкуса
Мама Цоцоланка, и двете “цък” са страхотни!

Сега отивам да глася едни сладки, че в неделя сме на сватба и чак тогава ще показвам.

Хайде, matze, твой ред е  Laughing  Hug

Лека нощ на всички!

# 356
  • забравих си мисълта...
Леля Ог, Пеп-4о, благодаря ви!  Hug Heart Eyes

# 357
  • DE
Ето ме  HugЛеля Ог, откога дебна тук, аз нали все по ноЩите се записвам Mr. Green

За хапване имаше днес
Паниран карфиол                                                             Яхния с месце

Весела събота!

# 358
  • Пазарджик/Лондон
matze , много апетитен изглежда панираният карфиол Hug.

megans , много вкусно е било и у вас   bouquet!

Маме, как обичам такива препечени, хрупкави банички Heart Eyes.

пеп-4o , отнесох една палачинка, те никога не ме оставят безразлична Rolling Eyes.

Venetta , вкусен и шоколадов изглежда този десерт Hug.

Гуинет , вкусно и красиво е при теб Hug.

иланг-иланг, много ми харесва комбинацията между  шоколад и ягоди  Wink.

У дома снощи имаше салатка :

Рулца от чушки по идея на       Mariana G от "Гответе с мен" :

Печен във фолио хляб - тук получих помощ от отряда за бързо реагиране -  bouquet   bouquet   bouquet !

И едно страхотно мезе по рецепта на пеп-4o -   bouquet:

Пържолите и пикантните пресни картофки останаха неснимани Embarassed.Тортата я снимах , много ми се искаше да направя една дневна снимка на парченце, ама не остана Sad.

Френска селска торта :

По препоръка на Лабрекс върху крема на третия блат сложих наситнени сушени сини сливи, страхотно се получи - Лабрекс -   bouquet!

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 09:15 от Аелис

# 359
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
    Момичета,набързо ударих едно око, но ще се кефя след малко като почна да разглеждам, че доста съм изпуснала, но като знам че всички сте отличнички, позволете да ви   Hug

Аелис, ти си първа пред очите ми и казвам, "ееееееееее това не се търпи" изводите от теб   Joy Joy Joy

актуалните произведения от тиквички, но моите са от серията "Много ме мързи"

а сега и в тази тема да ви покажа какво творих  ooooh!  вчера

"светкавичния кекс в МВ" на Наталина вкуса е чудесен и става само за 8 минути блата естествено  Наталина  Heart Eyes

Весели празници на всички

Общи условия

Активация на акаунт