Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 67-ма тема

• 116 300
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
  • При елфите ...
Кекс със сметана

# 496
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте, момичета! Hug
Изпуснала съм много за няколко дни, но вие сте неуморни. Видях страхотни менюта, красиви снимки, много въображение и стил! Поздрави за всички ви!  bouquet
Не мога да не спомена, че дълго стоях пред произведенията на кулинарното изкуство на Леля Ог! Е, не, не мога такива неща да правя! Обещавам  да и отстъпвам периодично формата, за да превъзмогне безсрамната завист, която я гризе! Grinning

Аз тези дни помързелувах малко по разни юбилеи, абитуренти, ходене на гости, но днес вече се отчитам с

Ризото с пиле и китайски гъби + кюфтенца по цариградски                 и                Мраморен кекс в микровълнова по рецептата на Наталина

Кексът изпекох в малка силиконова форма с доста притеснения, защото не бях сигурна дали силиконът е подходящ за микровълнова, но се получи чудесен дори и без заливката!

# 497
  • ВАРНА
Едно скромничко ппиле с ориз и кладници.

# 498
Estell , моите картофи по гръцки всъщност са на Нордина!   Peace
И мисля,че тия дни всички правят нейната рецепта...стават страхотни!

Venetta , с готвене все още никой не е успял да ме уплаши...    Mr. Green   ама знам ли,може да си първата!   Heart Eyes   С удоволствие ще се запозная с теб!    Hug

# 499
  • София
Хайде да се отчета и аз за няколко дни Grinning
пиле с пресни картофки

салатка по рецепта на Звездев Wink

хек пане пак по Звездев Laughing

гъби с ориз и маслини

супа пиле без застройка

бисквитена торта по рецепта отново на Звездев Laughing

# 500
 Embarassed кажете ми рецепта за вкусни пресни картофки Rolling Eyes

# 501
  • София-Младост
кафе със сметана дай линк към рецептата за салата и бисквитената торта Simple Smile

# 502
  • София
Леля Ог,винаги си перфектна! Удоволствие е за мен да гледам творенията ти!!!   bouquet 

краси.мира ,това пиле изглежда страшно хрупкаво Heart EyesЩе споделиш ли повечко Blush?

# 503
  • София
кафе със сметана дай линк към рецептата за салата и бисквитената торта Simple Smile
Ами те са от 15 брой на списание "Домашна кухня",което е на Иван Звездев.Малко по-късно ще ти ги изпратя на ЛС,че трябва да излизам Peace

# 504
  • На небето
Estell , моите картофи по гръцки всъщност са на Нордина!   Peace
И мисля,че тия дни всички правят нейната рецепта...стават страхотни!

Venetta , с готвене все още никой не е успял да ме уплаши...    Mr. Green   ама знам ли,може да си първата!   Heart Eyes   С удоволствие ще се запозная с теб!    Hug

А може ли рецептата, защото търсачката нищо не открива.

# 505
кафе със сметана , заповядай рецептата

Estell,  ето Картофи по гръцки

# 506
  • На небето

Аз имам същата рецепта, наистина са много вкусни!

# 507

кафе със сметана, и аз искам тортичката, много е съблазнителна!  bouquet

У нас гъбена супа, зеленчукови олади (кюфтенца) и салата от тиквички, поразкрасена с моркови по идея на esybouquet Гледах снимчици, гледах, пък се захванах, та си я направих! Grinning

# 508
tracy_t    Как се приготвя това "мексиканско пиле"? Толкова вкусно изглежда  #Crazy

# 509
кафе със сметана, салатката изглежда много вкусна, ще споделиш ли рецептата?

На мен ми се счупи фотоапарата, а скоро няма да дам пари за нов  Sad, ще трябва само да ви гледам.

Общи условия

Активация на акаунт