Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 67-ма тема

• 116 228
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Както винаги е много вкусно тук.В последните дни  нямам много време да пиша,но не пропускам да се насладя на всичко,което показвате   bouquet  bouquet  bouquet
Трейси,много здраве и късмет ти пожелавам  Heart Eyes
Благодаря и на всички,които направиха картофките по гръцки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Радвам се,че се харесаха Hug
Днешната вечеря .....

Панирано пилешко филе                                        Хрупкави пикантни картофки

Тези картофки са любими в нашия дом.Подходящи за всички случаи защото стават леснo и наведнъж.Правя ги повече от 20 години и гостите ми винаги си дават заявка предварително за тях.......и да има картофки  Blush
esy,чудесна снимка  Hug

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 06:57 от nordina

# 601

Хрупкави пикантни картофки

Тези картофки са любими в нашия дом.Подходящи за всички случаи защото стават лесни и наведнъж.Правя ги повече от 20 години и гостите ми винаги си дават заявка предварително за тях.......и да има картофки  Blush

а сега като добро другарче трябва да споделиш тайната с нас  Wink Wink

и при нас пилешко, но пълнено филе с  кашкавал и пърленки

# 602
пеп-4o,рецептата за картофките е тук.Пилешкото е чудно и с пърленка мммм.........много вкусно Hug

# 603
пеп-4o,рецептата за картофките е тук.

МНого хубава рецепта!  thumbsup

# 604
днес да си покажа раираните кифлички, при мен направо кифли Blush
по рецепта на Венета, но го направих в тава с голям диаметър и стана много тънък блата Crossing Arms

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 11:33 от mimi P27

# 605
  • Sofia
Прекрасни творения!

И наистина вече става опасно да се влиза тук  Joy, ние на море ще ходим ли или не? Confused

Но, сърце юнашко не трае, и аз да не остана по-назад с тестеничко и сладичко:

Канелени пръчици - почерпка за последния учебен ден на децата

# 606
Момичета, още веднъж много много благодаря за пожеланията, сгряхте ми сърцето. Да ви се връща на всички  Hug Hug Hug

Ето рецептата за морковената тортичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448384.new#new

Отново видях прекрасни неща на последните страници, браво на вас, неуморни сте.

И едни мекици от мен за закуска

И да знаете, аз пак зачезвам на село и няма да ме има няколко дена. Но ще ви следя  Hug

# 607
Стоева страшно апетитно меню  Hug , мога ли да помоля за рецептата за пърленките  Hug

Нанита няма снимка коята да си побликувала да не ме е изкусила ,тези картофки ще ги пробвам задължително  Hug

tracy_t  мекиците изглеждат предполагам и са  ммммм.... ,викат ми ела ,ела  Mr. Green

Tari Tasartir  много хубава почерпка за децата си направила  Hug

mimi P27 на вид може да е станала по тънко но на вкус предполагам че е супер  Hug

esy  мога ли да попитам канелата какъв вкус придава на агнешкото ,звучи ми малко странно ,въпреки че съ открита за експерименти и бих пробвала

# 608
Днес у дома , задължителната салатка с мезенце .

Тройните чушки  на мама .  newsm53

и порция от тях .

Наденички със зеленчуци на фурна .

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 14:25 от viara.an

# 609
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ КУЛИНАРКИ МИЛИ Hug Hug
Тези дни ме няма  та чак сега влизам ..
Всички сте супер домакини и готвачки АПЛОДИСМЕНТИ за всяка една от вас.
Мразя да споменавам имена защото да не пропусна някого пък и заради това ,че във всяка една от вас намирам нещо интересно и ново.

Та моите които съм снимала са
ориз със една билка набрана от балкана но не и знам името само името от там го знам--плюскавец му викат..... няма по вкусна трева вярвайте ми Peace

Ориз забулен в патладжан

Кекс

И една снимка на дегостатора  hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 16:05 от ЗИЧЕ

# 610
Marieta  , пиле каша приготвям по следния начин .  Сварявам бялото месо на пилето заедно с едно или две бутчета изчистени от кожата ( у дома не я обичаме ) , към водата прибавям кубче бульонче , един обелен картоф цял,глава лук ,целина или магданоз, щипка черен пипер . След като се свари добре месото прецеждам бульона ,а месото го накъсвам на тънки лентички и в дълбока купа леко го начуквам . В дълбок съд загрявам равно количество масло и олио и на тих огън прибавям около 6 , 7 супени лъжици брашно така че мазнината да го поеме и започва едно бъркане с дървена шпатула докато започне да се отделя от съда , тогава на тънка струйка при непрекъснато бъркане добавям бульона до кексова гъстота , после прибавям месото и бъркам още няколко минутки докато заври на едри балончета и  готовоооо...   аз не го запържвам но правя една вкусна заливка от 2 лъжици масло и 3 лъжици лютеница хорце размесено с мъничко вода ,загрявам го до еднородна смес и заливам кашата в самата чиния .

# 611
ЗИЧЕ , всичко изглежда много апетитно и вкусно, ама защо дегустаторът точно го сложи на тая малка снимка? Той май най-много става за намачкване, нацелуване и радване. Нагушкай го от мен, много е сладък!  bouquet

viara.an , сега и аз ще питам какви са тия тройни чушки? newsm78 Моля те, напиши.  bouquet

# 612
viara.an, благодаря ти. Ще пробвам твоя вариант.

# 613
  • София
viara.an , сега и аз ще питам какви са тия тройни чушки? newsm78 Моля те, напиши.  bouquet

И на мен много ми харесаха, може ли рецептата.

# 614
  • Пловдив
labrex  оправих я тъй че можеш да му видиш дебелите бузи за намачквате  Joy Joy JoyПухкав е много ама си му и личи че е ящен половината кекс го опустоши за нула време и накрая взе подноса и за десерт облиза пудрата захар  Sick Sick Mr. Green  Joy Joy Joy Joy и така като го гледаш няма още 3 години  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт