Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 67-ма тема

• 116 300
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Лелееее, Пепчо, ама ти направо ме разби, аз седях като зашеметена да ти гледам ястията и три пъти връщах да ги преразглеждам. Много ядене бе жена, и всичко кое от кое по-вкусно и прекрасно. У вас няма диетуващи, нали? То няма и как  Mr. Green
Селма, това е много добре идея, виж - точно това не би ми хрумнало   bouquet Peace
Маце, много яки хапки, грабвам си няколко.
Еее, браво на Леля Ог, после може да покаже нещо интересно.
Аз от сватбата имам много интересни неща, но май не е тук мястото да ги показвам  Rolling Eyes
Ех, Марабу току що се появи с едни изкушителни наденички.
Моите питки станаха чудни и почни всички се изядоха, но снимка утре.  Hug
Лека нощ на всички

# 482
Честит празник! (в края на деня : )
Момичета,благодаря за поздравленията и хубавите думи!  Heart Eyes
iucka, ягодовото масло вкъщи много се хареса, комбинира се с какво ли не   chef
Роца, да е жив и здрав Роцев!Страхотен чийзкейк си направила  Heart Eyes, а на макароните вече си спец!
nordina,Гуинет, чудесни са ви медовиците, и на esy сиропа  Blush и всички бейби картофки, на Илрай толумбичките и на Лоис джолана  eat
пеп-40, какво менююю при вас   Crazy
много мило ми стана от жеста на децата на Pety - отменили майка си и в готвенето и в снимането  Heart Eyes

ние бяхме по гости, от мен само едни талятели със сьомга (но не бих отказала и от арабиатата на Фелисидад  Flutter)

# 483
много мило ми стана от жеста на децата на Pety - отменили майка си и в готвенето и в снимането  Heart Eyes
Диди те само са помагали на баща си. Малки са още да ме отменят, само големия  ми син е снимал. Simple Smile

# 484
  • Torino,IT
Пети, чудесно са се справили малките помагачи и мъжът ти Hug
Пепчо, голяма производителност, браво на теб    bouquet
Трейси, добре завърнала се, много вкусно при теб, както и при Селма, Венета, Роца и Мастерчето bouquet
Илрай с тези толумби залепнах за монитора направо :hug
Меганс, какво е десертчето моля?
Видях и една много вкусна бисквитена тортичка Flutter
Лабрекс, много ми харесаха кухена ти и тортичката ти по назад с плодовете      bouquet
Аелис, страхотна се е получила френската ти торта и рулото, може ли рецептата за него    bouquet
Аз се отчитам с макарони на фурна и шоколадов пудинг

Спокойна вечер    bouquet

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 11:28 от Lindita

# 485
Pety , аплодисменти за мъжете ти!  bouquet Друго си е трима мъже да те отменят, да се стараят да ти угодят и да се чувстваш като принцеса, както се казва трима те носят на ръце! Grinning Имала съм такива минути, чак носене на ръце не е , но е много приятно! Peace
А marabu с тия наденички и тая снимка.......направо ме залепи за монитора!  bouquet  chef
пеп-4o, много манджа, много нещо и все вкусотии! Не знам къде пращаш, ама да пратя и аз един адрес....
При matze и tracy_t много апетитно! Heart Eyes  bouquet
Вени, като ти гледам кнедлите, много ми се ще да направя още един опит. Имам два досега - успешен и не чак толкова. Grinning  bouquet
Мамето ме успокои за кухена, яде се всякак. Ама че е вкусен - вкусен е! Peace
От  Роца си свивам макаронка, на Umbria и megans си чупвам от питките! Heart Eyes  bouquet

От мен днес едни бързи солени и сладки кифлички от бирено маслено тесто.

# 486
Най накрая да намеря време да се запиша в любимата си тема Heart Eyes.Много ми липсвахте Hug
От мен наденица с картофки на фурна

зеленчукова супа с телешки бульон - пресече се, че то докато кърмя е така.И аз като мама Цоцоланка  Heart Eyes

Пилешки бутчета запечени с какво ли не - чушки, яйце варено, кашкавал - Тип опразни хладилника

И превъзходния кекс на Джия - правя го от както бях бременна и сега редовно Peace

Нямам време да коментирам, че.....1000 задачи, но ви чета и черпя идеи.Страхотни сте както винаги Peace Peace Peace

# 487
Здравейте, момичета!

Толкова много неща сте показали, много вкусни, много нагласени! Оставих много постове и снимки без коментар, но така е като отсъстваш някой и друг ден, особено през почивните. Но пък прочетох всичко с огромно удоволствие и на места доста се посмях  Laughing Поздравления за всички и ви благодаря за приятните емоции и неизчерпаемите идеи!   bouquet   bouquet   bouquet

matze, рулцата са разкошни! Как точно ги правиш? А този тъмен люляк.... прелест!
Аелис, разкошно неделно и понеделнишко меню!
tutulina, megans, чудни тортички в микровълнова! И Ягодка с този кекс, който изглежда.... мммм.... развинти ми се въображението!
medunka320, и тортата, и козунаците са ти супер! И питката също!
Венета, вече знам колко е вкусен тутманика ти, но сега тази баничка ми предизвиква въображението! И после и кифличките, и кнедлите... разкошни са! Леле, колко много вкусотии си показала!  Hug
Rumya, да ти е жив и здрав именика! Много красиви кексчета!
vanillla, честита формичка, със здраве да си я ползваш! Кексчетата са чудесни, а  също и сладкото от моркови и цитруси!
ивка27, много хубава баница!
3xi, ето ме... може ли малко агнешко с ориз?! Много обичам агнешко!
Трейси, радвам се, че вече сте по-добре! Както винаги, липсваше ми! И постовете ти, и прекрасните ти снимки, и вкусните рецепти, и това, че все питаш къде съм  Laughing  Hug Пусни един дребничък линк с нещата за показване от сватбата  Laughing
Май само matze е внимавала и чела старателно  Laughing   Hug  Вярно е, бях на сватбено тържество, а после почиствах къщата след сладкишоправенето, че беше... ужас!
Селма, големи изкушения си показала и ти!
labrex, този кокосов кухен направо... много вкусно изглежда!
Пепчо, както винаги, изобилие от вкусотии!
Хъни-Бъни, радвам се, да те видя, много вкусно меню!

Ето и аз какво майсторих за сватбата (не бяха много неща, а и не мога да кажа, че съм доволна от резултата, но пък каква бъркотия направих в кухнята...  Laughing)

Кексчета, отгоре са с бял ганаш:

Черешки в шоколад (булка и младоженец). Правих и такива ягоди, но белия шоколад направо ме провали и изобщо нито ги занесох, нито ги снимах  #Cussing out Но пък черешките много ги харесаха.

Сладки със захарна украса (направих ужасно много, но... една голяма част изядохме без глазура, една част изядохме вече украсени, а на всичко отгоре си оставихме и малко за след сватбата Embarassed)

Имаше и в пликче за отсъстващите  Laughing

И едни кексчета за закуска. Всъщност това е сладкишът на Краси с круши и сини сливи, но направен на мъфинки. Краси, и преди съм правила този сладкиш и е разкошен на вкус! Много благодаря за рецептата!   bouquet  Hug

Лека нощ от мен и хубава седмица!

# 488
  • DE
Леля Ог, чета аз, чета и внимавам Mr. Green нe гледам само картинки!
Страхотно кулинарно, свадбено представянe  chef
Благодаря за похвалата, а люляка е наистита прекрасен, а и как ухае...
За рулцата, ето тук съм описала как ги приготвям!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=465549.msg14185760#msg14185760

Хъни- Бъни ,честит ти бебешоk  ylinfant(с малко закъснение), здрав и усмихнат да ти расте!

# 489
  • забравих си мисълта...
Леля ОГ, прекрасни кексчета. Толкова са красиви и нежни. Създават истинско празнично настроение. Достойни са царска сватба, да знаеш!
Labrex, чудни кифлички, как ме изкушават ако знаеш, но кое ли твое произведение, не е истинско изкушение.
Didibu, изкусителка голяма си и ти. Wink
Tracy_t, пилето е убиец ммм!
Lindita, много вкусно!
Хъни - Бъни, да ти е живо и здраво бебчето и много, да те радва! Чудесно меню, как намери толкова много време?

# 490
  • Пазарджик/Лондон
Lindita - рецептата за рулото малко прилича на рецептата на Лабрекс с 5-тте лъжици Wink.Иначе колежка ми даде пропорциите - 3 яйца, 9 с.л. захар, 9 с.л. брашно, 1 ванилия, 1 к.л. сода.Яйцата и захарта се разбиват добре, прибавят се останалите продукти.Пече се в тава , застлана с хартия за печене, вади се  и се покрива за кратко с кърпа, да омекне.Изсипва се върху поръсена със захар хартия за печене , намазва се със сладко и се навива на руло.Поръсва се с пудра захар.

Хъни - Бъни , много ти е хубаво кексчето, може ли рецептата?

# 491
  • сред люляците
Мили момичета, благодаря на всички за похвалите!!! Прегръщам ви  Hug

# 492
Леля Ог ,много се радвам,че сладкишът ви харесва!   Hug
А мъфинките и сладките ти са трепач!   Peace

labrex , взимам си една солена със кафенцето...    Heart Eyes

пеп-4o ,ако не е късно, да се класирам и аз да ми пратиш...   Mr. Green

от мен само едно
Пиле с Пармезан

# 493
Немога да се стърпя просто....(нямам нищо снимано),но..
Лела Ог,първо да кажа че аватарчето ти е много сладко и после...тия неща дето си ги натворила са прекрасни.Страхотна си!
Бъни,и аз много се радвам да те видя тук в действие,въпреки всичките ти нови ангажименти около малкото зайче.Да ти е живо и здраво Hug И на мен кекса много ми допадна и искам рецепта Grinning

# 494
  • На небето
Marieta Ще може ли рецептата за гръцките картофи?
краси.мира, ще може ли рецептата и на твойте картофи по гръцки? Напоследък правих каротфи по гръцки и бяха много вкусни, та искам да пробвам и други рецепти!
иланг-иланг, може ли рецептата за гюзлемето, изглежда вкусно?

Общи условия

Активация на акаунт