Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 67-ма тема

• 116 333
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • пак на Рив Гош
Честит празник и от мен!

Веднага отмъквам едно-две кюфтета от НМастърчето - така ми се усмихват от чинията  Grinning
Илрай, примамливи кренвиршки, върнаха ме в детството Simple Smile. Венета, Delicate, прекрасни питки!
Пети, браво на твоите момчета Simple Smile. И аз като Мамето се нареждам за шишче... бирата при мен е в хладилника  Laughing
Лабрекс, много подстрекаваш с този кухен  Grinning.

От мен:
- пенкейкс с мътеница:                                     - провансалски кръмбъл за довечера:

- макарони с чай и крем с грейпфрут (имах изостанали белтъци, та да не ги хвърлям  Mr. Green): - ето и крема-сладко от розов грейпфрут (grapefruit curd):

И един ирландски соден хляб се пече, ама вече съм го пускала на снимка...  Grinning

# 466
Леката ни вечеря- прясно изпечена питка, с мнооого масло, сирене и мед ..... обикновено, но невероятно вкусно. Реших да проверя какво ще се случи, ако оставя тестото да втасва 6 часа и го премеся десетина пъти- ами нищо по-различно  Laughing

# 467
Реших да проверя какво ще се случи, ако оставя тестото да втасва 6 часа и го премеся десетина пъти- ами нищо по-различно  Laughing
Ахахаха,така ме напуши смях от прочетеното. Joy
Хубава е питката. Peace

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 20:24 от Neli4ka

# 468
  • София
  Umbria, питката изглежда разкошно, имам чувство,че и усещам вкуса и аромата!

# 469
Добър вечер на всички и честит празник. newsm51
Вкусно,цветно,пролетно,празнично и разнообразно апетитно. newsm51
За вечеря питка,наденички,запенка с пилешко и десертче.

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 20:41 от megans

# 470
  • Русе/София
Помощщщщ smile3518 отново направих Медовника на Селма, обаче реших този път да по спестя от сметаната (че много калории  Embarassed ) и блатовете останаха сухи Confused вече 24 часа стои в хладилника и не искат да омекнат ooooh! дайте идея какво мога да направя сега вече когато тортата е сглобена даже и няма 2 парчета от нея Confused .... а предната беше магияяя Heart Eyes кой ме кара като не разбирам да преправям..Sad

аз за да спестя от сметаната/по принцип не е често/сиропирам блатовете с мед и лимон

# 471
  • забравих си мисълта...
Ilrai78, TheNMaster, Lulu, 3xi, Тайна, Delicate, Роца, Umbria, Megans , много вкусно при вас.   bouquet   bouquet   bouquet

Мама Цоцоланка, с удоволствие ще дойда. Ако знаеш как ги обичам аз ревльовците и ако знаеш как ще си играем ние с ревльо и как ще обиколим тук и там, а ти пък си готви и меси и  кексове с кокос и какво ли не още прави. Пък ние после ще дегустираме Wink.  

Мислех си, че ще мина само с питката днес, но не се получи, да ви покажа и кнедлите с извара.

# 472
Красота и изящество.
Селма, разкош у вас.
Лабрекс, много вкусотийки си приготвила.
Роца, направо ме омагьоса с тези макарони, каква боя използва, разкошен цвят са, представям си колко са вкусни.
Илрей, ох, страхотни кремвиршки, как ми се доядоха. Аз сега имам едно тесто дето втасва за питки, може и да завия една две кремвиршки ( няма да завия, нямам кремвирши, сега проверих Sad )
Мама Цоци, какви са тези красоти дето показваш   bouquet
Деликейт, и твоите питки изглеждат страхотно.
Къде е Леля Ог, нещо не се е появявала последните няколко дни май  newsm78
Мастърче, чудесни гъбки  Heart Eyes
От мен едно мексиканско пиле:

Докато публикувам и се появи Венета с вкусни кнедлики и Меганс със страхооотно меню.

# 473
  • DE
Здравейте, днешната вечеря

Пилешки капки и хлебче

Лека вечер!

Цитат
Къде е Леля Ог, нещо не се е появявала последните няколко дни май  newsm78

На свадбено тържество married. Тропа хорце newsm19 и се наслаждава на свадбарски гозби Mr. Green

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 21:30 от matze

# 474
Меганс, Венета, Трейси, Илианка, Роца, Умбра - много вкусно у вас   bouquet
Маце, чудни хапки  Peace
момичетата от предните страници - също вкусотии сте показали   bouquet
Маме, баклата не е фотогенична ли  Laughing Laughing ама пък колко е вкусна, а?  Hug

Ето мила ми Венетке отчета за днес  Laughing Laughing

Супа

и супа

Пиле с ориз

Пилешки дробчета с чили сос

Панирани кашкавал и сирене в картофени люспи, пърленки със сирене

пилешки пържоли

и картофена салата

и отново бейби картофчета

# 475
  • забравих си мисълта...
Пеп-4о,  Hug  Heart Eyes  всичко се приема още на първо четене, опаковай и пращай по автобуса Wink.

# 476
  • DE
Така е то, Пеп-4о, който не готви два дни, сега приготвя много ястия
за да си нахрани изгладнялото домочадие Mr. Green

# 477
Пеп-4о,  Hug  Heart Eyes  всичко се приема още на първо четене, опаковай и пращай по автобуса Wink.

изпратих го бе, над половината даже  newsm03 newsm03

# 478
Треис,Пепи,Вени мерси... newsm51
Вени няма грешка в Пепи...винаги така се готви красиво,вкусно и апетитно го правят като съм на гости в този хубав край и хубави лъчезарни хора.Само заек не се научих да хапвам но го компенсирам с катмите.

# 479
Помощщщщ smile3518 отново направих Медовника на Селма, обаче реших този път да по спестя от сметаната (че много калории  Embarassed ) и блатовете останаха сухи Confused вече 24 часа стои в хладилника и не искат да омекнат ooooh! дайте идея какво мога да направя сега вече когато тортата е сглобена даже и няма 2 парчета от нея Confused .... а предната беше магияяя Heart Eyes кой ме кара като не разбирам да преправям..Sad
  Можеш да нарежеш тортата на тънки филийки и от тях да сглобиш нова торта,като ги промажеш с допълнително крем.
   Формата може да ти куца малко,но поне ще получиш по-сочен продукт.....

tracy_t,благодаря!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт