Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 67-ма тема

• 116 093
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Бях помолила ако някоя от вас може да ми купи хартиени формички за мъфини, че тук не намирам никъде, да не кажа,че не са и чували за такова нещо........

Благодаря на леля Ог за хартиените формички за мъфини! Благодаря и на Стоева също за хартиените формички за мъфини!!!!!!!Обичам ви! Hug

Отчитам се с мъфините -

Мъфини с къпини - по рецепта с малини на Стоева

Брауниса на Блонди

Жирафа на Мариета

Heart Eyes

# 616
ЗИЧЕ, видях го аз, ама искам ей така направо в очите да ми влезе, сладурчето!  bouquet
Маме, пак един куп вкусотии, явно детенце не е хич ревльо!  bouquet

Вкъщи един стар и забравен сладкиш с пудинг и плодове от компот

и свинско с леща.

# 617
  • Благоевград
Ох, момичета, качих 2 кг само като ви гледам в чиниите  Laughing Много вкусно у вас Simple Smile
Лабрекс, това е кексово тесто, нали? Много вкусен десерт. Майка ми го прави, но в по-голяма тавичка, че да е по-тънък блата и е нещо божествено Simple Smile
Днес съм на крем супа, зеленчукова, ама е на Маги, така че няма да я снимам Simple Smile
Лека вечер от мен   bouquet

# 618
И днес изпълнено с много вкусни неща от всички.  newsm51
Линдита ето линк към рецептата.
Аз наскъргах още бял и черен шоколад отгоре.
Но блата е много сполучлив/без яйца/като се направят два и с крем и плодове става за тортичка.
http://recepti.rozali.com/sladkischi/p12703.html

За вечеря салатка,кюфтенца,картофки,яхния от бакла и пресни картофки/за  мен/и десертче.
Лека и вкусна вечер.

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 18:22 от megans

# 619
  • София
  Трейси, честит рожден ден на патерица! newsm51

Какво красоти, какви вкусотии видях, само от гледане качвам килограми Embarassed!Браво неуморни кулинарки! smile3501

От мен едни пържени крилца по KFC...Има и салатка с пържени чушки, доматки и краставички, но не я снимах!

# 620
  • Пазарджик/Лондон
Тайна , как се приготвят крилцата?

# 621
  • София
Тайна , как се приготвят крилцата?
Аелис, много са лесни!Разфасовам, мариновам в соев сос, лъжица горчица, две-три лъжици кисело мляко или сметана, лимонов сок,малко олио и може и лъжичка майонеза.Може да сложиш и друго за каквото се сетиш в маринатата.След няколко часа отцеждам, овалвам в брашно смесено с малко черен пипер, щипка сол, една-две лъжици грис, изтръсквам хубаво, да изпада излишното и пържа във фритюрник на 180 градуса.Да добавя:слагала съм в марината и сок от портокал,от мандарина и чесън, всеки път различно.Не ги натрупвайте в кошничката на фритюрника, защото се залепват.Най-много на два реда да са. Не ги овалвайте предварително, защото панировката става дебела и се изронва. Овалвайте всяко поотделно и веднага пускайте във фритюрника. Тези неща ги разбрах на принципа проба - грешка. Peace

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 15:28 от Тайна

# 622
  • Пазарджик/Лондон
Тайна , благодаря ти  bouquet.

# 623
  • DE
Здравейте, нашата вечеря
Пълнени пиперки с кайма и печени филийки на тиган с чесново масло

Спокойна вечер!

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 23:14 от matze

# 624
  • София
Тайна , благодаря ти  bouquet.
Крайчетата на крилцата събирам в пликче и слагам в камерата. Когато ми потрябва бульон, си го варя от тях. Крилцата и парти бутчетата стават най-добре. Правих и цяло пиле, разфасовано, но не ми хареса, не се изпържи много хубаво от вътре.

# 625
Искам крилцаааааааа #Cussing out

# 626
Зелена салатка

Горски печурки задушени с масълце

Задушени свински ребърца

# 627
здравейте, милички
цяла седмица тичам по задачи и домочадието яде сандвичи и полуфабрикати..  hahaha
но днес се наложи да си оставя колата в сервиз за няколко часа, та се прибрах да им сготвя  Joy
пиле с пролетни зеленчуци, по идея от списание GoodFood

# 628
  • забравих си мисълта...
Момичета наистина сте чудесни.

От мен от последните дни Мариновано пуешко месо с пикантен сос

Кекс на възглавнички

хляб с кашкавал и сирене от тестото на моят тутманик

и хляб от същото тесто

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 12:43 от Venetta

# 629
Зичееееей....уби мЪ с тоз дегустатор.....И от мен да го намачкаш и нацелуваш!!!!
Пък за биулката дет' била много вкусна.....НапраУ мЪ караш да умиргам...мИ не я знам коя е бре!!!!
Я давайте тука кулинарките да я разнищим де......Все отнякъде ще излезне да му се не знае и тревата....... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт