Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 10

• 55 432
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Точно това исках да кажа и аз,момичета!тази на Надиде е по-плътна,по-гъста!Прави сте!

# 256
Уф, убих се да търся поляната с маковете от Аси, но не се сещам в коя серия беше и не можах да го намеря този момент. Но пападнах на друг - когато Аси и Демир се любиха за първи път. Там пак имаше почти същите думи, като в сцената с предложението. Аси казва на Демир да не я гледа така, защото се изчервявала, а той й отговаря, че иска непрекъснато да я гледа. newsm62

ми те турските моми все срамливи, затова  Mr. Green

докато ви настигна, сте 'се накичили' с брошката  Laughing Hug Peace

отивам за обици  Laughing Crazy

# 257
sunny67 Не се извинявай и на мен ми беше интересно. А в 1001 нощ жената която подарява брошката нашата Шахнур ли е?

А за песента направо му улучи в сърцето . Благодаря ! Обожавам латино.

# 258

Чакат си обиците , може и някое подходящо колие Joy Joy Joy Joy Joy

# 259
Да, в 1001 нощи нашата любимка Шахнур играе ролята на бившата свекърва на Шехерезада.
Аз с обиците не успях да се справя. Дано някой успее.

# 260
Имам пред вид обиците на Назан и тези на Аси на поляната с маковете. Обиколих всички поляни около нас, но не успях.
А щом обичате латино - ето ви нещо от много сладък филм, без да претендира за художествена стойност или някаква задълбоченост. Но идеален за разтуха, за подобряване на настроение и за почивка.
http://www.youtube.com/watch?v=7HxWSEu-pF4

# 261
А в 1001 нощ жената която подарява брошката нашата Шахнур ли е?

да, направо душичка  Grinning 

# 262
Имам пред вид обиците на Назан и тези на Аси на поляната с маковете. Обиколих всички поляни около нас, но не успях.

споко, обиците на Назан са си от нейния чеиз, не ги е окраднала от Аси  Mr. Green Laughing

те, освен, че са висящи, май нямат общо, ама съвсем изперкахме  Crazy Mr. Green Laughing Joy  не знам утре какво ще правим

а маковете са в 66 оригинална, за бг не знам  Peace

# 263
ама съвсем изперкахме  Crazy Mr. Green Laughing Joy  не знам утре какво ще правим
Изперкахме, я! Утре - повече, ако има накъде още. Но, както казал оптимистът: "Още може!"
Утре - newsm17 smile3511 newsm61 smile3518 smile3501

# 264
  • до най слънчевия бряг
Браво Пенда ,доказа ,че Назан не е крала от Аси  Naughty Joy Joy Joy Hug

# 265
# 266
някакво предаване по арабската тв за турските сериали

http://www.youtube.com/watch?v=JLl9_WiUSVg

# 267
Да му имам фешън шалчето на Ахмет Моран  Joy  Joy

Само искам да кажа да не търсим под вола теле...няма как репликите на ЛИН и Аси да се повтарят защото от Аси сме си внесли само 2 актьора (може и да греша щото това не е сериал дето долюбвам). Не ми се вярва просто сценаристите да са гледали Аси за вдъхновение щото са се изчерпали  Joy hahaha

Байрактарова, с малко закъснение да ти е жив и здрав сина   bouquet

Али, дано бързо се оправи майка ти   bouquet Разбира се че не е момента да мислиш за преводи че дори и за форума. Може би твоите колежки ще могат да се справят с тази серия и без теб...човешко е. Ако пък не... може някой да помогне временно. Сигурна съм че има и други като например Форбс, които знаят турски. ще им бъдем благодарни   bouquet

# 268
Yeşilçay'ı ağlatan olay!

17 Mayıs 2010 - 11:13
Yazı Boyutu: Son günlerde evliliğinde yaşadığı sorunlarla gündeme gelen oyuncu Nurgül Yeşilçay, Eskişehir Lions Kulüpleri Zirvedekiler Ödül Töreni’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü alırken duygusal anlar yaşadı.

Üniversitesi hayatını Eskişehir’de geçiren Yeşilçay, “Eskişehir hayatımın en önemli altı senesini kapsıyor. Beni ben yapan şehir Eskişehir’dir. Beni yetiştiren şehir Eskişehir’de olmak benim için büyük bir onur” derken gözyaşlarına hakim olamadı.

тъй като бай Гугъл жинаги е бил по добър на превод от турски на английски си позволявам да поместя че Нургюл е спечелила наградата за най-добра актриса и се е разплакала по време на награждаването. Любителите на ЛИН съм сигурна че не са изненадани.

# 269

Общи условия

Активация на акаунт