Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 10

• 55 427
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Броблема на всички жени е в личния избор.  Защото в противовес на Шахнур имаме Фидан
наНазанимамеЧичек

С образа на Назан ни подчертават нуждата от свободата на личноста. Да имаш правото да избираш начинът си на живот . И то  още от малък . Да за можеш правилно да разбираш "свободата". Да си виждал примери около себе си за товак как може да се живее достойно и почтенно , но и свободно .

# 601
  • планетата Земя и по точно до морето

Лозарската ножица е подходяща за Бора да запее, като Карузо   hahaha Joy hahaha Joy Joy

# 602
# 603
  • до най слънчевия бряг
Ари много ти е богат арсенала  Joy Joy Joy

# 604
# 605
Според мен Бора ще бъде аутсайдера . Ще натвори още куп гадости  докато не го разкрият всички и накрая просто ще изчезне като образ . Същото мисля за Мехмет и АМ. Според мен техните образи ще останат отрицателни до край.

За въпроса "Как бих постъпила на мястото на Назан?". На първо място щях да застана до Саваш и да му помогна в борбата с традиците които са съсипали и нейния живот и продължиха да съсипват и неговия . Щах да съм до не и да го подкрепям в всяка минута . Щах да го предпазвам от всички възможни капани който му поставя Шахнур /тъйкато Назан я познава много добре и почти винаги е наясно с възможните и постъпки/ Щах да се хвана като удавник за сламка за братси и щах да плувам редом с него. Кото понякога аз щах да помагам  на него, понякога той на мен . Така би осигурила исвободата на собсвенния си син . За да не тегли и той товара на традициите . /оръжия , наркотици , тюре ../

# 606
Bayraktarova    bouquet  най-вече за клипа, радвам се да видя, че въпреки безбройните проблеми на Саваш, Мурат е запазил усмивката си   Wink Grinning

дано скоро видим и щастлив Саваш  Praynig ама едва ли  Rolling Eyes

# 607
  • Гърция
И на мен много ми хареса. Невероятна усмивка има Heart Eyes

дано скоро видим и щастлив Саваш  Praynig ама едва ли  Rolling Eyes

Дано Praynig

# 608
Bayraktarova Много е органичен този човек . Естесвен е. И на мен ми хареса усмивката.

Пенда усмихнат беше , но се потеше явно проблемите на Саваш избиват. Joy Joy Joy

# 609
  • планетата Земя и по точно до морето

Направих гифче от всички снимки от линка ! Много е готин !

# 610
Не мога (и не искам) да си представя да съм на мястото на Назан  ooooh! Crossing Arms
Това, което "преобърна чашата" - прелъстена, влюбена, измамена - би разклатило света на всяка жена, някои повече, други по-малко. Обаче, колкото и да се пънем, си гледаме от нашата камбанария  Whistling
За да изживее тази 'любов' Назан жертва всичко, с което е израсла, целия си живот, прекрачи всички граници. В нейните очи тя предаде семейството, рода, дори детето си - отдаде 'честта си' - най-важното  Rolling Eyes демек
И докато си мислеше, че има нещо насреща, любовта и усещането за новооткрита, макар и открадната свобода, това, че беше щастлива, донякъде балансираха и оправдаваха (в нейните очи) "предателството и греха" и, когато Бора се изгаври с любовта и, останаха само греха, срама, унижението - дълбока черна дупка  Sad Cry
Защо не помисли за сина си  Thinking ами нарушавайки всички традиции  Rolling Eyes тя предаде и него (предполагам, такова е нейното усещане), може би 'не е достойна' да бъде майка  Sad
Не искам да звучи като оправдание на самоубийството  no, но и не искам да я съдя
Понякога човек може да изпадне в такава дупка, че това да му се вижда като единствен изход (никога не казвай 'никога'  Confused) Sad важно е в такъв момент да има точните хора до себе си, да го подкрепят, обичат. Назан има Саваш, Чичек, вуйчо си и вуйна си, но и липсва майчината любов (поне не я вижда). Има и смисъл да живее - детето
Първо обаче тя трябва да приеме това, което направи, удара, който получи, трябва да си прости..

а за това какво са синовете и дъщерите за Шахнур хнм стана ясно още в първа серия

http://www.vbox7.com/play:83edf0e5&start=195

- Когато всичките ми синове са в безопасност и не са под заплаха да станат жертва на тази вражда, тогава съм щастлива да предам Богу дух
- Синовете ти.. Ти не ме зачиташ като своя рожба ..

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 23:34 от пенда

# 611
  • Гърция

Направих гифче от всички снимки от линка ! Много е готин !

Ari888  smile3501 newsm51

# 612
  Мурат е сладурче. Много е готин !Усмихнат изглежда много младичък.
Беше му доста горещо ,но и водещия не млъкна. Все едно ,че той беше госта.
Явно обича да слуша своя си глас.

Ari888 , smile3501 smile3501

# 613
  • Гърция

Лозарската ножица е подходяща за Бора да запее, като Карузо   hahaha Joy hahaha Joy Joy

Joy Joy Joy

smile3501 newsm51 Страхотни колажи правиш  smile3501 newsm51

# 614

Общи условия

Активация на акаунт