Хасково - 17

• 117 994
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
За съжаление,нямам представа от лекарите в Ст.Загора,моя гинеколог е в Пловдив.
Успех!

# 661
maresr  в никакъв случай не ходи при Кехайов.Изгради си име и е станал жив търговец.
Да не казвам че две от мамите в парка ходиха при него на прегледи при това на частно.
Едната мама беше ин витро и как се ядосваше че не и пускал необходимите изследвания и се канеше до последно да си вземе папката с документи от него.Слава Богу роди живо и здраво детенце,а другата при нормална бременност по неговите думи че всичко е ОК и направени всички необходими изследвания роди Даунче.Аз лично не бих му се доверила.
Моята бременност беше проблемна и имах болки още от първия ден на закъснението.Препоръчаха ми  д-р Христова от самото начало видя семенцето и ме почна с прогестерон защото на семенцето не му достигало храна да се развива и добре че съм отишла толкова рано в противен случай не знам какво би станало.Много съм доволна.Отношението и е малко странно но си разбира перфектно от работата и е изкарвала много проблемни бременности до край.Не рискувай да пътуваш.На мен от първия ден ми каза да лежа и така си изкарах и цялата бременност в леглото но си заслужаваше.
Стискам ти палци всичко да е ОК.И пиши какво е станало Hug

пп.чувала съм добри думи и за д-р Тенев.

# 662
Ще се поровя утре за д-р Христова и за Тенев да видя има ли някакво инфо. А за пътуването си права, точно затова и исках да поразпитам за хасковските лекари.
Можеш ли да ми кажеш къде и е кабинета на Христова, работи ли със здравна каса?

# 663
Тази Христова беше насрочила час за аборт на една моя приятелка,защото плода бил мъртъв.
Приятелката ми се притесни,ходи на още 1-2 лекари,които опровергаха думите й.
В момента този "мъртъв плод" е живо и здраво детенце на 2 год.
Мерси от такъв професионализъм. Stop
А от Тенев аз,лично,имам ужасни впечатления от престоя ми за задържане в болницата.Страшно груб и мързелив човек.
Единственият професионалист преди 4 години беше Стоев,но напоследък май хич го няма.

# 664
Оф, какво да кажа не зная.Всичко си е Божа работа.
Едни доволни други не.
Христова е в края на зеленчуковия пазар в пресечка срещу църквата.Малко ми е трудно да го обясня.
038622432 е телефона в кабинета...,0888202323 това и беше мобилния.Не работи със здравната каса.
Сещам се за д-р Памукова в трета поликлиника.Тя ходи и в Пловдив в Селената.Последния път ходих при нея с направление.Беше много мила и внимателна,младичка е и видиозона и е много хубав.
Искам да ти помогна по някакъв начин но всичко е до късмет.Стискам ти палци..... Praynig

# 665
момичета благодаря Ви че се включвате с ифно  Hug
То е нормално да има различни мнения, важното е какво преобладава, все пак и те са хора и те бъркат, стига да не  е фатално!

# 666
Аз пък не веднъж съм казвала,че от Кехайов съм много доволна. И двете ми бременности, както после и ражданията ми проследи той.

# 667
Това е всеки ще ти каже различни неща.
Едни са доволни други не.
Моли се късмета да е с теб. Hug

пп.А пък може и да отидеш на две три места ти сама ще си усетиш човека
които ще е за теб.

# 668
Ще се поровя утре за д-р Христова и за Тенев да видя има ли някакво инфо. А за пътуването си права, точно затова и исках да поразпитам за хасковските лекари.
Можеш ли да ми кажеш къде и е кабинета на Христова, работи ли със здравна каса?
[/quoоte]
Здравей те искам да ви кажа ,че във хасково няма въобще свестен гинеколог аз ходих на консултация през цялата си бременност в пловдив имах проблеми с бременноста но ако не беше лекаря в пловдив и болницата и ако си бях в хасково незнам дали сега щях да имам едно живо и здраво момиченце.Родих в пловдив наложи се да ми се прави секцио по спешност в клиника Торакс родих ако те интересува нещо повече ми пиши.

# 669
Това е всеки ще ти каже различни неща.
Едни са доволни други не.
Моли се късмета да е с теб. Hug

пп.А пък може и да отидеш на две три места ти сама ще си усетиш човека
които ще е за теб.
Аз пък да кажа, че мен Кехайов ме изпрати да направя аборт, ама родих живо и здраво дете....
Така че.....Наистина сама ще усетиш човека!

# 670
някой може ли да ми каже някакъв телефон на Д-р Петров гинеколог във втора поликлиника? или работното му време

# 671
  • Mostly in my mind
вторник и петък е сутрин , понеделник и четвъртък следобяд. през сряда се редува с Попиванов по цял ден.

# 672
а телефон някакъв ? първа смяна до колко часа е.извинявай за въпросите ама съм от димитровград и тр да знам точно.може ли без предварителна уговорка да отида и  работи ли с здравна каса?

# 673
Аз ти пратих телефона на лични.

# 674
  • Mostly in my mind
а телефон някакъв ? първа смяна до колко часа е.извинявай за въпросите ама съм от димитровград и тр да знам точно.може ли без предварителна уговорка да отида и  работи ли с здравна каса?

работи със здравната каса. преди обед е до 13 часа , а следобед до към 18 часа. едва ли ще си запазиш час, дори и да му се обадиш. отиваш и чакаш, там е така. само за ЖК има часове.

Общи условия

Активация на акаунт