Хасково - 17

• 117 984
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Разбира се като при всяко нещо с услугите е така - има доволни и недоволни от всеки лекар! В х-во за съжаление няма добри специалисти, които да реагират адекватно при бременност, която изисква  медикаменти. В х-во дават предположения... и са много далече от успешното проследяване и успешното завършване на проблемна бременност.
 И моята беше такава.Точно заради пътуването ми се наложи да посетя тук няколко лекари ( по спешност) и всички те гледат неадекватно и чакат на съдбата да реши какво ще се случва. Не се колебай да пътуваш... до Ст.Загора например. Аз там си изкарах всеки месец прегледите и там родих живо, здраво в 9мес и с идеалните килограми детенце.
Бях с контракции от 4 мес. и доктора които реагира адекватно , задържа плода до самия 9 мес.Като спрях хапчетата веднага ме приеха с разкритие...
 Там лежах с друга родилка , която е правила 4 спонтанни аборта и тя се записа при същия лекар.Сега има живо и здраво детенце...Изпращам ти сайта на  http://drivanov.maxgroupbg.com/
 Не казвам че твоята ще бъде проблемна бременност, но всеобщото мнение за този лекар е че взема присърце нещата и определено впряга целия си ум и потенциал, когато изписва лечение...когато изписва медикаменти за задържане...на такава като моята бременност. Работи с здравната каса, пътува и до Бургас...вече. Т.е. има изградено име и се развива..като професионалист. Ти само можеш да разгледаш професионалният му опит.
 Още една разлика с прегледите в х-во и ст.загора е че там те гледат всеки месец по 15, 20 мин. на видеозон и следят абсолютно обстойно плода...без да заплащаш нищо. Прегледа при д-р Иванов е може би като "фетална морфология" ...и то всеки път.Размери на плода всичко обстойно Simple Smile
Препоръчвам го горещо Simple Smile)

# 676
Разбира се като при всяко нещо с услугите е така - има доволни и недоволни от всеки лекар! В х-во за съжаление ........................... Прегледа при д-р Иванов е може би като "фетална морфология" ...и то всеки път.Размери на плода всичко обстойно Simple Smile
Препоръчвам го горещо Simple Smile)
Благодаря  Hug Hug Hug

# 677
Да се включа и аз докторите, които обсъждате - с две ръце съм ЗА д-р Иванов - страхотен професионалист. Преди да родя бях 1 седмица в болница за задържане - през тази седмица ме наблюдаваха д-р Иванов и д-р Пиперкова. Доктора е прекрасен.
Консултациите ми бяха тук в Хасково при д-р Недко Петров - също прекрасен лекар - просто чакането в рамките на 2 часа не ти мърда  Wink

# 678
Това с меренето на теглото и обиколката на корема на бременната и липсата на преглед с видеозон в 21 век ми звучи рядко смешно и несериозно и не мога въобще да разбера как може да има лекар който да си го позволява все още!!!!! Видеозони ли нямат или ще им се изтъркат ако прегледат!!! Също рядко жалко ми звучи и да вземат допълнителни пари за преглед с видеозон, още повече при бременна! Нека да си определят една цена на прегледа и той да включва цялостната услуга!

# 679
Съгласна съм с теб stroumfaki, но и здравната каса трябва да се замисли какво включва в пакета за бременни. както казваш 21 век сме, редно е малко да си осъвременят системата! Намаляваме като нация, а държавата нищо не прави по въпроса, даже всичко е в ущърб на бъдещите родители!

Аз май се ориентирах за лекар вече, спрях се на д-р Иван Иванов от Ст.Загора. Остава да видя графика на либето за следващата седмица и да си запиша час.
Благодаря на всички мамчета които се включихте с опита си,мненията си и препоръките  Hug Hug Hug

# 680
Здравейте, момичета! Минавам да отправя една покана:
Провеждам проучване относно желанието да се сформира група за двудевен курс на тема: "Баховите есенции при децата". Лектор ще бъде д-р Т.Господинов. Който има интерес, нека ми пише на ЛС, за да уточним цена, време и други подробности, които ви интересуват. Прилагам връзки за семинарите във Варна. Нашият ще е нещо подобно.

1.https://www.facebook.com/events/303904999624485/
2.http://www.varnautre.bg/zhivotut/detsata/27179-shtastlivi_detsa_ … apiata_na_d_r_bah

https://www.facebook.com/home.php#!/groups/152419091487696/32065 … 271/?notif_t=like

# 681
Здравейте ,налага ми се преместване:((Някой да знае дали има частна детска градина в Хасково??

# 682
Не,няма.

# 683
Благодаря:))Дано успеем да намерим място в добра държавна градина тогава.В Хасково има ли истерия, както в другите градове с приема на деца?

# 684
За добрите Дг има истерия.
Зависи ти към коя си се ориентирала.

# 685
Не познавам почти никого,местя се от друг град,така че идея си нямам

# 686
Държиш ли да е близо до дома ви или искаш да е на по-централно място?
Искаш ли да е от т.н реномирани градини или и не чак толкова прехвалена ти върши работа?
Ей такива неща...

# 687
Та кои са реномираните ни градини.Стана ми интересно.....

# 688
Аз съм чувала най-добри отзиви за  Градината по изкуствата,"Незабравка" и "Весели очички".
По тези градини има и най-голям наплив,най-трудно се влиза и така....
Всъщност в Градината по изкуствата май не се влиза трудно,но въпреки това й се носи славата на най-престижната ДГ.
Зададох такъв въпрос,тъй като в първия си пост жената питаше за частна детска градина.Затова предположих,че има подобни претенции.

# 689
  • БГ
Да се включа и аз за градините.   Mr. Green   За истерии, електронно кандидатстване/приемане изобщо не се притеснявай, кажи горе-долу в коя част на града ще живеете, за да те ориентираме кои са градините в района, друг вариант е градина близо до местоработата или поне на път. Иначе, редът е следния: подаваш молба в самата ДГ и чакаш списък с одобрените или звъниш периодично за резултат, това е в общи линии.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт