И моята беше такава.Точно заради пътуването ми се наложи да посетя тук няколко лекари ( по спешност) и всички те гледат неадекватно и чакат на съдбата да реши какво ще се случва. Не се колебай да пътуваш... до Ст.Загора например. Аз там си изкарах всеки месец прегледите и там родих живо, здраво в 9мес и с идеалните килограми детенце.
Бях с контракции от 4 мес. и доктора които реагира адекватно , задържа плода до самия 9 мес.Като спрях хапчетата веднага ме приеха с разкритие...
Там лежах с друга родилка , която е правила 4 спонтанни аборта и тя се записа при същия лекар.Сега има живо и здраво детенце...Изпращам ти сайта на http://drivanov.maxgroupbg.com/
Не казвам че твоята ще бъде проблемна бременност, но всеобщото мнение за този лекар е че взема присърце нещата и определено впряга целия си ум и потенциал, когато изписва лечение...когато изписва медикаменти за задържане...на такава като моята бременност. Работи с здравната каса, пътува и до Бургас...вече. Т.е. има изградено име и се развива..като професионалист. Ти само можеш да разгледаш професионалният му опит.
Още една разлика с прегледите в х-во и ст.загора е че там те гледат всеки месец по 15, 20 мин. на видеозон и следят абсолютно обстойно плода...без да заплащаш нищо. Прегледа при д-р Иванов е може би като "фетална морфология" ...и то всеки път.Размери на плода всичко обстойно

Препоръчвам го горещо