Хасково - 17

• 117 956
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
За Хасково ли питаш? Rolling Eyes

# 76
# 77
Здравйте, пак нахълтвам при вас за информация  Blush
Най-добре на лични да не спамим.
Интересува ме как стоят нещата за раждане в частната болница и в АГО-то.
Имам конкретни изисквания за ранно слагане на кърма, без системи, без АМ и шишета, възможност за допълнителни опции с издаване на фактура (не искам да плащам под масата), и има ли възможност за самостоятелна стая.
Благодаря ви много  Hug
Аз от скоро сам в Хасково и до сега сам чула само негативни отвизи за АГОто, знам че има частна но за нея нищо Thinkingпоради тази причина родих в София Peace всичките ми познати за раждали в Пловдив Peace а тези които са предпочели Хасковското АГО разказват ужасни неща а за някои има неприятни поражения, които още не са се оправили Sad нека и другите да се включат, аз не мога да кажа повече от това Peace

# 78
Аз нямам нищо против да родя в Пловдив Simple Smile Но първото го родих за 4 часа, а второто нали е уж по-бързо от първото, и то декември, може да си родя и по пътя към Пловдив  Crazy

# 79
Е това с Пловдив е с избор на дата ,но ако тръгне преди това ще стигнеш Peaceдо Пловдив са само 40 мин път Peace

# 80
При нас е много сложно  Laughing Мъжа ми работи на 16км. И докато дойде да ме вземе ще мине време, но ще помисля и за вариант Пловдив. Може би не споменах,че ще раждам нормално и няма как да кажа точна дата  Rolling Eyes Когато тръгне-тогава Simple Smile

# 81
До Пловдив не са 40 мин. път,а 1 час и 15-20 мин.,това само до града,отделно докато се предвижиш до болницата,в която ще раждаш.
Говоря,ако се шофира с разумна скорост,а за 40 мин. за да стигнеш,сигурно трябва да караш само с 200.
Имам позната,с второ раждане ,която почти си роди по пътя за Пловдив.

# 82
  • Някъде там на юг...
Бебешондел,

много мнения ще чуеш и все ще са противоречиви  Rolling Eyes Сама си реши  Peace Аз лично съм за Пловдив с предварително избрана дата  Peace

# 83
Да вече ти трябва да си решиш какво ще правиш Simple Smileно Пловдив никак не е лош вариант а и имаш време да стигнеш Peace

# 84
Бебешондел,

много мнения ще чуеш и все ще са противоречиви  Rolling Eyes Сама си реши  Peace Аз лично съм за Пловдив с предварително избрана дата  Peace
Подкрепям с двете си ръце Peace,като човек който знае какво е тук в нашето АГО.
Аз лично раждах в Пловдив поради лични причини и мога да ти кажа,че това внимание и професионалност тук няма да видиш.

# 85
  • Някъде там на юг...
Senayde9,

честито ти рожденник   bouquet Да ти е жив и здрав, много щастлив, весел и послушен  Hug

# 86
Senayde9,
Честит ти рожденик! Да расте умно и здраво дете
 и да те прави много горда майка! Весел празник!
П.С- Ще чакаме снимки!

# 87
Senayde9 Честито да ти е живо и здраво детенцето newsm38

Mopsy и на теб честито smile3525

# 88

Senayde9, да ти е жив и здрав малкият Алиджан! Hug
Желая му безгрижно детство, пълно с много усмивки и щури приключения!

Честит рожден ден, Mopsy!  Hug
Желая ти здраве и много сбъднати мечти!

# 89
  • БГ
Честит първи рожден ден на Алиджан!!!
Да расте здраво и щастливо дете!!!
Весел празник!!!

Честит рожден ден, Mopsy!!!
Много здраве, щастие и любов!!!

Общи условия

Активация на акаунт