Хасково - 17

• 117 890
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
В Неделя има много хубави торти,но май и цените са им много хубави. И на нас ни предстой р-ден.Миналата година поръчах 1цата от Афродита и бях малко разочарована,очаквах повече

# 61
  • Някъде там на юг...
Само да споделя по отношение на тортите, че тази година в Чочко ми объркаха поръчката  Confused

# 62
Аз миналата година се излъгах да поръчам торта от Чочко и понеже ми трябваше да е по -голяма обещаха че ще я направят, но като я донесоха направо ми стана лошо. Картинката беше върху част от тортата, а останалата част беше с бяла сметана. Останах разочарована. От Неделя също не съм очарована. За Наслада мога да кажа, че правят хубави торти, но пък честно казано не бих им се доверила да направят торта по снимка/може би след като се разочаровах от Чочко и вече нямам доверие и на другите/
Тази година тортата ни беше перфектна на вкус и ослепителна на вид, но не е от България, а и парите и бяха доста.

# 63
Аз поръчах от Донадони,много съм доволна.
Обясних им какво искам и го направиха.
И на вкус и на вид беше чудесна торта.

# 64
ОФ,момичета май и на Афродита няма да е!?Не знам направо ще се побъркам вече  #Crazy.Рождният ден наближава а аз още не съм избрала на вкус говоря най-хубавата торта.Искам да е най-доброто ама не мога да реша за последната седмица пробвах толкова много,че вкъщи вече торта никой не иска да яде Mr. Green.Купувам от малкия размер за да опитат всички и да решим но се оказва,че не само една а доста ни харесват.Освен да направим комбинирана Joy

# 65
  • Mostly in my mind
на Афродита коя/и ( Laughing) опита? какъв искаш да е вкусът на ...Тортата?  Mr. Green

# 66
на Афродита коя/и ( Laughing) опита? какъв искаш да е вкусът на ...Тортата?  Mr. Green
На Афродита шоколадовата,защото моите племенници я харесват ама аз,искам нещо подобно на Тирамису Laughing

# 67
  • Някъде там на юг...
Senayde9,

верно си се побъркала. Тирамису и деца - доста весел рожден ден ще да е  Crazy

# 68
Senayde9,

верно си се побъркала. Тирамису и деца - доста весел рожден ден ще да е  Crazy
Party

# 69
Senayde9,много е труден избора,дано успееш да намериш най правилната сладкарница.
Аз мисля да я поръчам на фирма Парапина тя е Свиленградска,собственичката е приятелка на майка ми и миналата година ме изненада с една чудесна гъбка  Laughing и вкуса беше   Blush
Виждам,че си много взискателна като мен аз исках всичко да е просто идеално, имам приятелка която прави покани за всякакъв тип тържества,можеш да и се довериш напълно за поканите ако си мислила за такива ето нейния сайт http://terileks.hit.bg/
Успех!!!

# 70
Senayde9,много е труден избора,дано успееш да намериш най правилната сладкарница.
Аз мисля да я поръчам на фирма Парапина тя е Свиленградска,собственичката е приятелка на майка ми и миналата година ме изненада с една чудесна гъбка  Laughing и вкуса беше   Blush
Виждам,че си много взискателна като мен аз исках всичко да е просто идеално, имам приятелка която прави покани за всякакъв тип тържества,можеш да и се довериш напълно за поканите ако си мислила за такива ето нейния сайт http://terileks.hit.bg/
Успех!!!
Благодаря за предложението Hug.Поканите са готови,моите племенници са се погрижили за тях Heart Eyes.Направили са страхотни рисунки сами,всички са от хубави по-хубави защото са рисувани от деца .Hug

# 71
Твърде е вероятно като за приятели Парапина да се постараят, но иначе всичко тяхно което съм опитвала не е нищо особено, да не кажа че дори ми са като евтини пасти.

# 72
  • Градът на света Богородица
Ще препоръчам Дипи,вкусът им не е вече кой знае какво,но имат богат избор на картинки и на външен вид са точно каквата си харесат малчуганите.Преди година-две поръчвах от сладкарницата на втория етаж срещу театъра,там ми направиха за 4 ни рож.ден такъв красив палячо,че още си го спомнят в градината.Ама вече я няма там или са се преместили на друго място... newsm78.По скромното ми мнение децата гледат външния вид и хич не се впечатляват от вкусове.Дано си избереш най-добрата комбинация. newsm38 bdbaloni

# 73
Ехо  Hug Къде сте?
Днес бяхме на Фантазия на детския кът на р-ден, лелеее моя не слезна от влакчето  Shocked Crazy
Тортата беше Мики Маус от Неделя,не беше никак лоша на вкус, на външен вид също
Хубава вечер Бъдете здрави

# 74
Здравйте, пак нахълтвам при вас за информация  Blush
Най-добре на лични да не спамим.
Интересува ме как стоят нещата за раждане в частната болница и в АГО-то.
Имам конкретни изисквания за ранно слагане на кърма, без системи, без АМ и шишета, възможност за допълнителни опции с издаване на фактура (не искам да плащам под масата), и има ли възможност за самостоятелна стая.
Благодаря ви много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт