Хасково - 17

• 118 246
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИЛИ НА ТОНИЧКА!
ЗДРАВЕ, МНОГО ОБИЧ, БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО
И БРАТЧЕ... ! Wink
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug Heart Eyes Hug

Прохлада желая на всички ви!
 Hug

# 226

newsm59   Честит рожден ден на малката сладурка Вили!  Hug
 Да е здрава и мъничко палава, винаги да радва мама и тати!
  newsm59

Peace

# 227
  • БГ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИЛИ НА ТОНИЧКА!!!
Да расте здраво и щастливо дете и да бъде най-добрата кака!!!

# 228
Благодаря момичета! Точно както Вили си е пожелала, да видим Grinning

# 229
Енвиа, Честит Имен Ден!

# 230
.. и малко снимки  Grinning

# 231
  • БГ

Лелеее, колко е пораснала Вили, да е жива и здрава, а тези сини очи, ах...   Heart Eyes
Поздравления за прекрасната торта, Тони,       bouquet   сигурно е била много вкусна?!   

# 232
  • под шипковия храст
поздрави и от мен, момичета!
все по-рядко се завъртам насам.. затъжила съм се чак!  Laughing

Вили е чудесна! Да ти е жива и здрава!   bouquet ..сега отвам да гледам снимки.. Flutter

# 233
Някой има ли телефон на химическо чистене "Свежест"?

# 234
Здравейте момичета,

малко помощ по градска линия Laughing
Търся реставратор на мебели в Хасково или региона? Или най-много някой произвеждащ мебели, който му се занимава или обича да се занимава  с това - плащам си, просто аз нямам време вече.....
Както и - знаете ли някъде в града да продават от тези сгъваемите картонени кутии, които служат за "складиране" на разни неща, но пък имат интересен дизайн Crazy

Благодаря предварително за помощта Hug

Специални поздрави на stefaniika и МиТ  Peace както и на всички които познавам, но не знам Embarassed

# 235
  • Mostly in my mind
на втория етаж в ЦУМ-а има един магазин за подаръчни опаковки. те там си ги и опаковат с хубава хартия. можеш тях да попиташ за по-големи размери или точно за каквото ти трябват.  Simple Smile
за реставратор не се сещам  Rolling Eyes

# 236
  • под шипковия храст
Търся реставратор на мебели в Хасково или региона? Или най-много някой произвеждащ мебели, който му се занимава или обича да се занимава  с това - плащам си, просто аз нямам време вече.....
... като ми звъннеш, ще ти кажа къде да намериш реставратор.. :Р

# 237
  • БГ
Привет, leta5, радвам се да те видя тук!   Hug 
Относно реставратор - не мога да помогна, но за кутии, ние сме си харесали едни в Баумакс, ако имаш път към Пловдив, можеш да ги провериш, има ги в два цвята - бордо и тъмно синьо, цена - около 15лв./бр.   Peace
В Айко, Стара Загора, също имаше, но отдавна не съм ходила, а в Como, София, има друг модел, даже с прозорче:  http://www.como.bg/household/household-articles-cleaning/kutii-i … a-s-hranenie.html

# 238
Здравейте и от мен.Отдавна ме няма сред пишещите тук защото отдавна нямам малки деца.Виждам на първа страница все още са на по 12 и 13 год а всъщност вече са на 16 и 18.Големия син вече е пълнолетен.Подаде документи за българска лична карта.

Тоничка,честито на рожденик (на патерици).Сменили сте и местожителството.Дано да е за по добро.

# 239
  • Mostly in my mind
има един Ончо Чилингирян, който претапицира мебели на място. спешно ми трябва телефона му. някой знае ли го ?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт