Хасково - 17

• 118 031
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Аз ползвам тази фирма,момчето е от Хасково,много бързо и коректно работи.
 http://dostaviam.com/

# 646
 Party Мерси ЕЛЕНА  ще ги разгледам

# 647
Здравейте,Хасковски мами Simple Smile
В Хасково няколко майки се събрахме и решихме на направим  първият "Родителски кооператив" Simple Smile Ако има мами,на който не им е ясно за какво става въпрос е този линк http://www.estestveni-idei.com/prod/blog/kooperativ/ и още много други Simple Smile Чичо Гугъл знае всичко Simple Smile
Вече имаме жилище Simple Smile къща (3стай+кухня,санитарен възел и двор) За момента сме 5 майки и 6 деца м/у 1 и 4 годинки Simple Smile В кооператива членуват не повече от 8-10 деца и имаме свободни места,за майки който искат да гледат децата си в близка семейната среда.Родителите оставят постепенно децата си без драми,напрежение и притеснение. Родителите участват в отглеждането на децата си Simple Smile
Сега си търсим и педагог с начална педагогика; с английски и/или немски език.
Основни изисквания са любов към децата, дълго търпение при работа с тях, умение за поставяне на граници, зачитане на индивидуалността на личността им.
За повече информация можете да ни намерите на http://www.facebook.com/groups/266168950132469/266180930131271/

# 648

Сега си търсим и педагог с начална педагогика; с английски и/или немски език.

Заимствали сте идеята,която ви дадох.
Ще искам хонорар.  Crossing Arms
Шегувам се! Wink

И още нещо-не ви трябва учител с НАЧАЛНА педагогика,а с ПРЕУЧИЛИЩНА.
Началната е за деца от 1-4 клас.А предучилищната за деца в градинска възраст/3-7 год/.

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 07:07 от Анонимен

# 649

Заимствали сте идеята,която ви дадох.
Ще искам хонорар.  Crossing Arms
Шегувам се! Wink
И още нещо-не ви трябва учител с НАЧАЛНА педагогика,а с ПРЕУЧИЛИЩНА.
Началната е за деца от 1-4 клас.А предучилищната за деца в градинска възраст/3-7 год/.
[/quote]
Може да бъде начален и предучилищен! Благодаря за корекцията   bouquet
За идеята и аз нямам идея, на кого сте го предлагали и споделяли Simple Smile Не сме я получили от вас със сигурност Simple Smile Все пак е супер,че мислим еднакво

# 650
Ами,аз я предложих на Благовеста вчера.
Ако сте я коментирали по-рано,грешката е моя.

# 651
Ами,аз я предложих на Благовеста вчера.
Ако сте я коментирали по-рано,грешката е моя.
Ели,извинявай  Hug  bouquet Не прочетох името на детенце и не предположих,че си ти Simple Smile Да тя ми каза  Simple Smile

# 652
Аз мислих,че се сети коя съм,даже се учудих,че ми говориш на ВИЕ.
Надявам се всички неща,които сте намислили да се реализират.Би било чудесно.

# 653
Започват да се реализират едно по едно Simple Smile ще те очакваме е Петър

# 654
Аз много искам да се включим,но разбрах,че всички деца ще са на 1-1.5 год.И чакам,ако се съберат поне 3-4 деца на неговата възраст ,ще се включим и ние.

# 655
Трите дечица са около 1-1,6 г. има на 2 годинки, има и на 3год и 6 мес.Така че нищо чудно и да се измести възрастовата граница в по големия диапазон..Засега има от всички по малко Simple Smile

# 656
Заповядайте отново да се видим на Бебешко кафе, организирано с подкрепата на Лa Лече Лига и да си поговорим за кърмене, захранване, отбиване, за живота с кърмено бебе. Сред приятна компания, може да зададете въпросите, които ви интересуват или да споделите какво ви вълнува. И не забравяйте да доведете бременни приятелки! Wink
Ако времето е хубаво, ще седнем вън.

Четвъртък, 22 март, от 10,ч. в детски център "Смехорани" (до зеленчуковия пазар). Очакваме ви! Grinning

# 657
Здравейте настоящи и бъдещи майчета,
Имам една молба към Вас: моля за съвет към кой лекар-гинеколог да се обърна в Хасково.
Аз живея в Димитровград и в региона съм от няколко години та общо взето нищо не знма за лекари и болници тука.
Преди няколко дена разбрах, че отново съм бременна и както съм много щаслива от този факт така и се страхувам.
Причината за страха ми е че предната ми бременност завърши в самия зародиш, прокървих две седмици след закъснението и така приключи.
Много се страхувам да не се получи нещо такова и сега, и затова не искам да чакам мн време да мине от закъснението и искам да посетя надежден лекар, ако има такъв в Хасково или може би пък в Стара Загора.

Ще сам безкрайно благодарна ако някой се отзове на молбата ми  Praynig

# 658
Ако имаш възможност да ходиш на прегледи в Ст.Загора или Пловдив,не се колебай.
В Хасково просто няма адекватен гинеколог за проблемна бременност,ако и тази бременност ти е такава.
Казвам ти го най-чистосърдечно,аз имах проблемна бременност,ходила съм при кой ли не,всички са гола вода.
Иначе напоследък чувам добри отзиви за Кехайов.

# 659
Ами говорихме с мъжо и му казах, че искам в Стара Загора да ида (щото по-близко, по малко път) той е съгласен. Но реших да питам все пък дали тука няма някой свестен, но явно няма да е.
Тогава ако някоя е ходила в С.Загора моля да сподели мнението си и опита.
А дали и тази ще е проблемна бременност не знам, но предполагам, защото още сега имам страшни болки в дясно и затова не искам да изчаквам закъснение от две седмици (както препоръчват лекарите) за да посетя лекар, защото тогава може да стане прекалено късно.

Общи условия

Активация на акаунт