SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 407
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Пу! Да се запиша и аз в новата тема  Laughing
Страхотна е! Поздравления! Simple Smile
Аз имам много работа и докато се усетя и нова тема и 11 страници за четене, ама ще ви наваксам!
Значи от понеделник започваме да гледаме, а?  Peace
Трябва да изчислим по колко серий на седмица ще гледаме, че да приключим с финала на пети сезон точно септември   Twisted Evil

# 166
  • В средата на времето
... Чини ми се още, че и леко неглиже пак го е дал откъм бръснене.... -2, за което, ако съм права.

Не ти си чини само...не е гладко избръснат Tired Crazy Аз като го видях и си казах "Глей го значи, пак е с някаква двудневна брада" Crazy И тук получава ниска оценка, много ниска Laughing Naughty

# 167
Виждали сме я снимката, тя е от ресора на Злата, аз чак толкоз младичък не му се радвам .Simple Smile) Twisted Evil

От поредицата - преглед на 5 сезон, това изречение ме изкара извън дъх от смях: "Cas died twice already (4x22 and 5x22). I think that makes him officially a Winchester now. XD" Тъй си е - 2 пъти като умреш в Supernatural и после вземеш, че се върнеш, това няма какво друго да значи, освен че си Уинчестър! Simple Smile))

Eто и още едно много хубаво клипче от финалния епизод: http://www.youtube.com/watch?v=ebtoO5rxs-Q

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 15:18 от Dana_Scully

# 168
Вижте каква снимка открих: http://newwoman.ru/pic30/jensen_askles2.jpg Знам, че някои го предпочитат престъпно младичък.
И понеже чаках (уви, напразно) някой да върне жеста и да ме зарадва с фотоси на високото момче с красивата усмивка, следва самопоздравителна картичка.

Галче, заповядай . Незнам заЩо, но на тази снимка Джаред ми харесва излючително .... Толкова е невинен  Rolling Eyes.
А за новото семейство Екълс и сватбата, ами какво да ви кажа, на мен ми харесват. На хубавото грозно не мога да кажа .....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 169
Незнам заЩо, но на тази снимка Джаред ми харесва излючително .... Толкова е невинен  Rolling Eyes

Ами защото има такава слънчева усмивка, че няма как да не ти стане хубаво като го видиш Grinning

Да им е честито на новото семейство и да се обичат много Grinning На мен Данийл много ми харесва, аз обичам такива нежно-романтични изгледи. Прическата на Дженсън не ми се иска да я коментирам от уважение към него и вас Laughing

# 170
Ау, каква стана тя, хвана пътя едрия нечифтокоитен бозайник към непрекъснатия поток от вода ooooh! Изтървахте го, мараканки, надянаха му хомота, изгоре момчето Laughing

Ами какво да кажа, да са живи, здрави и много щастливи младите и да си направят 1-2-10 сладки пуфкави Данийлчета и Дженсънчета soon Heart Eyes

Харесва ми много роклята на булката, прическата - не, предпочитам я с открито лице. А косата на младоженеца е потресающа Crazy
Джен и Джаред бяха по-красиви младоженци. Wink Laughing

# 171
А забелязахте ли обущетата на дамата с официална, черна рокля в бекграунд на г-жа Екълс? Crazy Crazy
След като ми обърна внимание им се насладих  Mr. Green

Галя, извинявай, но късно се включих, иначе въднъг щях да те поздравя с тази снимка младия и невинен Джаред. Тук е мноооого хубав  Heart Eyes

Виждали сме я снимката, тя е от ресора на Злата, аз чак толкоз младичък не му се радвам .Simple Smile) Twisted Evil

"Здравейте, аз съм Злата с метлата - педофилката на темата!" Дейна, е бива ли така да ме портиш, тц-тц-тц!

Чета ви забележките за външния вид на младоженците и реших да оставя критиките за по-после като видим повече снимки, че само от тези двете не мога да преценя.

# 172
А забелязахте ли обущетата на дамата с официална, черна рокля в бекграунд на г-жа Екълс? Crazy Crazy
След като ми обърна внимание им се насладих  Mr. Green

И аз, и аз... Joy

Галя, извинявай, но късно се включих, иначе въднъг щях да те поздравя с тази снимка младия и невинен Джаред. Тук е мноооого хубав  Heart Eyes

Мъхъмм, освен това забелязвате ли, че и двамата с Дженсън са имали своя период на "бяла ризка на цветя" - забавно. Ризката от ей-този фотос имам предвид:

"Здравейте, аз съм Злата с метлата - педофилката на темата!" Дейна, е бива ли така да ме портиш, тц-тц-тц!

Що да те портя, мило другарче, ти и сама неведнъж си заявявала на всеослушание, че Дженсън на каквато и да е възраст след 16 ако попадне в полезрението ти трудно ще се оттърве Mr. Green

Чакайте да ви поздравя и с една хубава голяма снимка на Сами и Дийн "загледани в звездите върху предния капак на Импалата". Цък за по-голяма:

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 17:48 от Dana_Scully

# 173
  • # супернатурална #
Злата, bicho malo, благодаря, прибирам си го и чакам да порасне, да не ми излезе име и на мен Laughing
А, Джаред май е с ризка на марихуанки Grinning
Дейна, цък, ама йок Laughing

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 17:43 от galina76

# 174

Грешката поправена - свалили я бяха от сървъра, та се наложи да я качвам отново Simple Smile)
Между другото, Галче, онази снимка на страстния читател и любител на литературата и просветата, която толкова разпалено коментирахме на стената ти и не само, се оказа фотошопска. Намерих оригинала, на който принадлежи тялото Simple Smile) - нищо общо с Негова прекрасност г-н Екълс. Wink Ето и доказателство: http://dergay.com/foto_arhive/boy_013/photo/photo_58.jpg

# 175
  • # супернатурална #
Ауу, по-добре да не я бях цъкнала, отврат. Аз подозирах, че е фотошоп, сега вече съм сигурна, но като я гледам ще се правя, че не знам Laughing

# 176
  • В средата на времето
Извинявам се, обаче това дупИ същото като на снимката с четящия г-н Екълс ли е? Thinking На мен друго ми се вижда Laughing Я плеснете и снимката и Дженсън за сравнение...Ако е фотошоп, Изида ще е много разочарована  значи Whistling  Mr. Green

# 177
  • София
Може ли линк и към дженсановата?

# 178
  • # супернатурална #
Заповядай: http://images2.fanpop.com/images/photos/6500000/jensen-ackles-je … 05429-500-376.jpg
За мен лично това е оригинала, предпочитам да тъна в блажено нежежество Laughing

# 179
  • София
хаххаха, мда...ех...даже не е и много добър монтаж всъкщност.... ако седне да се заглежда човек....жалко Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт