SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 452
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Честито на младоженците!!!
Макар тази новина да кара "сърцето ми да кърви"  cry ( Mr. Green), се радвам за тях.

П.П. Най накрая и аз изгледах епизода. Съмненията ми че Сами Ще победи Луци с голяма мъка и със спомени .....  Peace ...... сякаш аз съм писала сценария. Като цяло епизода беше много силен, емоционален, тъжен, вълнуващ ...... Затова поздрав за всички.
А за последната сцена, аз мисля, че си беше Сам, но тъй като желаеше точно това за брат си (даже го накара да обещае, че Ще го направи), затова само го наблюдава, за да се убеди че е добре.

И специално за фенките на   тези очи

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 03:40 от bicho malo

# 151
  • София
хехеххе, ами айде да им е честито на младоженците Simple Smile дълъг, щастлив и изпълнен с любов семеен живот Simple Smile))

http://justjared.buzznet.com/2010/05/15/jensen-ackles-wedding-pictures/ това да разбирам ли, че наистина са снимки от събитието Simple Smile

# 152
  • В средата на времето
Да им е честито на г-н и г-жа Екълс. Много да се обичат и много да са щастливи до края на живота си, заедно. Grinning

http://justjared.buzznet.com/2010/05/15/jensen-ackles-wedding-pictures/ това да разбирам ли, че наистина са снимки от събитието Simple Smile

Ами приличат да са такива Grinning Г-жа Екълс малко ми беше неразпознаваема за една секунда Laughing Дано се появят и още снимки Grinning Г-н Екълс започва да заформя една много притеснителна прическа. Косата ли си пуска , какво...голям алаброс си е отгледал Crazy Grinning

# 153
  • София
Г-н Екълс започва да заформя една много притеснителна прическа. Косата ли си пуска , какво...голям алаброс си е отгледал Crazy Grinning

хахаха, а дано не му е хрумнала такава идея...

А за снимките стана ми странно, че не е обща снимка...и някак са със  супер различно качество.... но подробности Simple Smile))

# 154
  • # супернатурална #
Добро утро! Честито на младоженците, много ме радват. Мисля всички ще се съгласят, че Данито удари джакпота Laughing
bicho malo, страхотно гифче, аз пък тъкмо си мислех да се промъкна с припълзяване и залягане към градинката...Lala,  Hug
Сега рзбрах, защо Дейна така категорично отказваше да си ляга снощи:
Дейна, това е последната ми нощ като свободен мъж
Седни да пием по нещо
Ок, щом нямаш много време...
Слава Богу, няма следи от нокти, време е да обличам смокинга

# 155
Добро утро! Честито на младоженците, много ме радват. Мисля всички ще се съгласят, че Данито удари джакпота Laughing
bicho malo, страхотно гифче, аз пък тъкмо си мислех да се промъкна с припълзяване и залягане към градинката...Lala,  Hug
Сега рзбрах, защо Дейна така категорично отказваше да си ляга снощи.

Галчее, страхотно е комиксчето Hug Хиля се като щура докато го чета Grinning Няма нужда да се проверява за следи от нокти - ний само си говорихме, седнали на предния капак на импалата и загледани към звездите и му пожелавах много щастие...  Flutter  Flutter

Хайде да им е честито на младоженците, много да се обичат и да живеят дълъг и щастлив семеен живот! Grinning Данийлчето определено удари джакпота! Wink Mr. Green A супер готините ергени на този свят намаляха с още един Wink

Чакаме снимки от събитието с нетърпение, ако пуснатата от Angel Dust е сватбена снимка, силно се надявам и аз г-н Екълс да не залитне към подобна прическа, че ще женен-неженен, ще съберем голямо фенско войнство и ще отидем лично да го приведем в любимия Дийновски спретнат вид. Wink Снимката на втори поглед определено е от неговата си сватба - цветето на бутониерата му и това на бутониерата на Стив е еднакво. Wink (Агентското в мен не се стърпя да не сравни) Grinning

Булката е готина на сватбата, роклята й ми се струва много готина, но ми се ще да я разгледам по-подробно. Simple Smile Главния шафер също ми е интересно как ли ще се е издокарал Grinning на неговата си сватба изглеждаше страхотно! Wink)

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 11:45 от Dana_Scully

# 156
bicho malo, гифчето с Дийн е разкошотия!   bouquet Най-накрая го има и на кадро (цък за голямо).
Галя, комикса е супер!   bouquet Ето значи какви ги е вършела Дейна по нощите, хе-хе-хе!
ний само си говорихме, седнали на предния капак на импалата и загледани към звездите и му пожелавах много щастие...  Flutter  Flutter 
Говорихме си на капака my ass! Други работи сте правили вие....... Wink

Ето ги и целите снимки

Данийл е много красива, роклята ми харесва и прическата също, много! Тъкмо вчера се чудех дали ще предпочете нещо по-предизвикателно, но мисля, че е направила чудесен избор.
Чудно обаче защо Дженсън се е спрял на мамино-сладката-зализана прическа  newsm78 Не бих казала, че това му е най-доброто решение.

# 157
ний само си говорихме, седнали на предния капак на импалата и загледани към звездите и му пожелавах много щастие...  Flutter  Flutter 
Говорихме си на капака my ass! Други работи сте правили вие.......

Злато, ти поне си ми свидетел, че снощи до късно бях в интернет и се ровех за повече информация, а след това отде да сме имали време с господина Екълс да правиме такива работи... само си поговорихме. Grinning Моля ти се, нИ мЪ вкарвай в грях! Wink  Twisted Evil

И на мен ми направи приятно впечатление добрия избор на рокля и прическа на щастливата новопроизведена г-жа Екълс Simple Smile Много одобрявам. Г-н Екълс и аз недоумявам какво го е подтикнало към мамино-сладко-зализания вид. Wink

# 158
  • # супернатурална #
За прическите и на двамата имам теория. Двете кучки (не нашите) ги карат да се првят така. Джаред се зализа и замаза особено много след като се ожени, и Дженсън така. Зорлем ги правят грозни(не че е възможно, де), пазят си ги. И аз да бях, и аз така щях да правя Crossing Arms представям си ги D i J :"МИличко, много ти е хубаво така, дай да го залижем тоя непокорен печем - пу Joy
Дейна, не на нас тия. Ти? С официално разрешение от милото?? Само говориш??? Да, да.

# 159

Дейна, не на нас тия. Ти? С официално разрешение от милото?? Само говориш??? Да, да.

Не бе Галче, аз вярно имам официално разрешение, пазя си го, но излезнах доблестна и не го употребих! Grinning Twisted Evil

Данийл: "Пу дай да го залижем, мило, този непокорен перчем." - много ме разсмя Joy hahaha

# 160
  • # супернатурална #
Не бе Галче, аз вярно имам официално разрешение, пазя си го, но излезнах доблестна и не го употребих!
Да, и един дребен гризач завива производно на мляко и какао в тънък метален лист Whistling

# 161
Галинче, от тебе точно не очаквах удара с мармота Grinning Виж, Злата да го каже туй го разбирам, тя нали си се изявява като зла.... Grinning , ама ти точно Naughty

Хайде, докато чакаме повече снимки от щастливото събитие, да ви зарадвам и с едно прегледче в снимки на "Защо сезон 5 беше толкова страхотен":
http://moodymuse19.livejournal.com/450780.html

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 13:58 от Dana_Scully

# 162
  • В средата на времето
Прическата на екс г-ца Харис не ми харесва кой знае колко. Така на снимката излиза, че косата и закрива лицето доста..Схлупена е кат китайска къщичка. От към прически и двамата получават:
1. Данийл -  4
2. Дженсън - 3-...и не е двойка, само защото не може да се пише 2 на Патрона Crazy Grinning

А забелязахте ли обущетата на дамата с официална, черна рокля в бекграунд на г-жа Екълс? Crazy Crazy

# 163
Прическата на екс г-ца Харис не ми харесва кой знае колко. Така на снимката излиза, че косата и закрива лицето почти..Схлупена е кат китайска къщичка. От към прически и двамата получават:
1. Данийл -  4
2. Дженсън - 3-...и не е двойка, само защото не може да се пише 2 на Патрона Crazy Grinning

Joy Изи, съгласна с тебе за оценките. Патрона 3 му е силно завишено, но айде, днес му е сватбен ден, простено му е след ергенското парти да му е било трудно да се приведе в идеален вид откъм коса... Чини ми се още, че и леко неглиже пак го е дал откъм бръснене.... -2, за което, ако съм права.

На екс-госпожицата косата й е хубава, поне на мене ми харесва така, едно романтично ми изглежда. Джен беше по-хубава на сватбата си, но и Харис (опс - Г–ЖА ЕКЪЛС) става. Simple Smile

# 164
  • # супернатурална #
Вижте каква снимка открих: http://newwoman.ru/pic30/jensen_askles2.jpg Знам, че някои го предпочитат престъпно младичък.
И понеже чаках (уви, напразно) някой да върне жеста и да ме зарадва с фотоси на високото момче с красивата усмивка, следва самопоздравителна картичка.

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 14:51 от galina76

Общи условия

Активация на акаунт