SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 321
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • В средата на времето
Izida,
Бравос, мацка! Само че в този отбор аз съм шеф-генералката  Joy !

Подозирам, че си ми зодията Crazy Sorry, нищо лично, но Богините шефове нямат Grinning Wink

# 136
Може би да, може би не... Зависи... А за зодията - съвсем не знам.
PS. Слава богу, че никовете не отговарят на истинските хора - нямаше да имам никакъв шанс.

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 17:49 от Impala

# 137
  • # супернатурална #
Злата, това емотиконче елиминира плаващите небозайници с хриле Joy
Колкото до наказанието-доставяш го, защото в това си най-добра. Само да отбележа,че се имат в предвид снимки, клипчета, интервюта(за тези, които с английския не са на ниво "плажен" като мен)и др. дъхоспиращи и пораждащи асоциации, подобни на въпросната емотиконка материали, с които да се "самонаказваме" за прегрешенията, изпитвайки силна, но сладка болка от толкоз много (чужда-за съжаление) хубост.

# 138
Също така ломи умивалници и чекне тъмнината Peace

Аз само да отбележа, че безкористната ми любов към Баш Градинаря е непокътната и никакви експериментални видови модификации няма да ме мутират от вярна кучка в ненаситница Naughty

# 139
  • # супернатурална #
Верно ли Стич? Ами очите, очитее?(Злата, помагай с кадри)Ох, пак се изпуснах, мотиката е мираж. Laughing

# 140

Joy Joy Злата я бива в изнамирането на емотикончета (хич и не ми се мисли от къде ли го е изнамерила) Mr. Green Но и вас си ви бива в описателните елементи, изразяващи възклицания от идиомен тип. Grinning

# 141
Верно ли Стич? Ами очите, очитее?(Злата, помагай с кадри)Ох, пак се изпуснах, мотиката е мираж. Laughing

Какви очи бе Галче, очите единствено на Сами забелязваме Laughing

Joy Joy Трябва да си направим пълен списък на тези изрази Laughing

# 142
Ето тук: http://blog.zap2it.com/korbitv/2010/05/should-supernatural-have- … ant-season-6.html Корбито се чуди дали само на нея тоз последен епизод й е приличал на логически завършек на целия сериал и дали зрителите не се чувстват леко скептични към продължението в сезон 6. Я дайте да подкрепим нашите момчета с по един глас в анкетата, аз вече го направих.

# 143
  • # супернатурална #
Само на нея, да. Нищо логично не виждам в това Дийн да изживее живота си с жена, която постепенно ще намрази, защото ще я обвинява за това, че не е търсил начин да открие брат си, а Сам да стои сам и нещастен под лампата или където и да е и да не може да свали от плещите на Дийн товара, който носи заради смъртта му.

# 144
Лека ви нощ! Grinning
Ние двамата с Дийн ще излезнем на по биричка. Mr. Green

Поправка - патронът мъъъъъничко е зает с казване на едно "ДА"!!!!!! Simple Smile It's happening!!!!
Маракана, приготвяйте кърпичките и се строявайте за изпращане на младоженеца пред олтара! Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 01:25 от Dana_Scully

# 145
Здравейте, момичета,

Не пиша в темата ви, но пък за сметка на това чета всичко наред и много се забавлявам с вас Simple Smile Братята са ми силно любими и се израдвах на последния епизод, мисля че свърши както подобава Simple Smile
Реших да се включа само за да споделя какво ми хрумна за появяването на Сами накрая. Ако наистина приемем, че Чък е бил Бог, в последната сцена с него, точно преди да се "изпари", репликата му беше нещо от рода, на: нищо не свършва в крайна сметка. Точно в този момент Чък се усмихваше доста доволно, сякаш знае нещо много забавно. Та си мислех, ако той е Бог и Сами стои под уличната лампа, едва ли става въпрос за дух или демон, защото иначе Чък не би се усмихвал така Thinking Или поне на мен ми се иска да е така. Въпреки, че в нета прочетох мнение, че Сами може да е вече демон, ама добър и да помага на Дийн да спасява света от чудовища.
От друга страна Чък може да е Гавраил /фокусника/ и в това намирам логика, щом Бог върна Кастиел, защо да не е върнал и него, все пак той накрая зае позиция, с която помогна на Сами и Дийн  newsm78

# 146
Прочетох мненията на фенките от поста на Дейна и мисля, че този се покрива напълно с моето мнение по въпроса за изражението на Сам - I think what happened is the director told Jared to totally clear his head of all thoughts...........He's not supposed to have any emotion on his face so we fans can speculate and be driven nuts all Hellatus long!  Grinning Wink

Започвам да подозирам, че е извършен експеримент някакъв, при който Мараканки и Градинарки биват превръщани в един общ вид - Ненаситници  Mr. Green
Joy Joy Изи, това е разработка на военните.  Laughing

Златенценце,
щом така най ти харесва... ама нещо не те виждам тук Joy ? Или ти, нали си ‘вещица’ (по аватара, нищо лично Hug ), може да си невидима newsm78 ...
Импала, отново съм изумена от твоята проницателност! Нищо не може да скрие човек от теб, дори способността да бъде невидим (когато се налага). Точно благодарение на тази ми способност няма да можеш да ме видиш и тук  Mr. Green

Колкото до наказанието-доставяш го, защото в това си най-добра. Само да отбележа,че се имат в предвид снимки, клипчета, интервюта(за тези, които с английския не са на ниво "плажен" като мен)и др. дъхоспиращи и пораждащи асоциации, подобни на въпросната емотиконка материали, с които да се "самонаказваме" за прегрешенията, изпитвайки силна, но сладка болка от толкоз много (чужда-за съжаление) хубост.
Ха, аз пък си мислех, че добрини ви правя!  Wink

Joy Joy Joy Joy Joy

# 147
Lala, добре дошла!   bouquet
И аз съм на мнение, че Сам си е човек, но да си призная не се бях сетила, че Чък може да е и Гейб. Както казваш ти звучи достатъчно логично. Въпреки това ми се ще да е Господ, някак си по-подредено ми е така Simple Smile Надявам се да продължиш да пишеш  Hug

Дейна, и аз не съм съгласна с Корбито и дадох един глас в полза на шести сезон. Приятно ти биропиене!  Wink

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 01:15 от Злата с метлата

# 148
Момичета, предимно Мараканки, дано да сте си изпили кафето! Патронът ни е казал "ДА" Simple Smile)))) married

Сватбата Е факт! Новината е от преди 5 минути (01:15 наше време е в момента - пуст, ужасен, гаден, разбиващ-нервите-и-съня, прекрасен, невероятен, добре-че-го-има Туитър!) Simple Smile)))
Oще няма снимки на новобракуваните, но утре през деня (наше време) със сигурност ще има. Засега имам фотос само на двама от шаферите, Джаред не е сред тях... Мики Ру и Стив Карлсън (и двамата са приятели на Дженсън от много време, Стив е певец, виждали сме го из клипчетата) Ето и снимката: https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Eто статийка на Тед Казабланка, с който Данийл отдавна си има приказка - журналистът я задяваше, че няма да успее да отведе г-н Екълс пред олтара. Е, Данийл му показа на него и на останалия свят, че успя Simple Smile))
http://uk.eonline.com/uberblog/the_awful_truth/b181076_danneel_h … tml#ixzz0o2Z8nJjC

Да пожелаем на новобрачните много късмет и семейно щастие!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 02:08 от Dana_Scully

# 149
Честито на младоженците! Желая им дълъг и щастлив семеен живот!
А шаферите са едни убавенковци  Grinning Сладури!

Общи условия

Активация на акаунт