SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 316
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Леле, Галче, каква стана тя! Заръфаха те кучките, а?  Wink  Grinning
Изи, така е то, полакоми се Баш градинаря за фенките на "брат" си и ги омагьоса със своите демонски, луциферски сили  Mr. Green

# 121
  • # супернатурална #
Виновна Фейче, съгреших. От мъка. Слаба съм аз, слаба, малко ми трябваше и се поддадох-две хубави очи Rolling Eyes
Нека ръфат, Злато мое, нека ръфат. То и аз се ръфам сама, ама ей на, окото(едното) все не където трябва ooooh!

# 122
описанието на актьора, който играе Адам също беше страхотно -  The actor playing the new sibling is a Wincest buff's dream — he looks so much like Padalecki and Ackles he could be their magical gay offspring. Тугедър-тугедър  Joy Joy

Злато, аз нали ти казах, че много ми харесва избора на екипа, дето подбира каста на сериала - Адам са го избрали все едно наистина е брат на Екълс и Падалеки. Wink

# 123
Богиньо, ний никога не сме напускали Маракана! Аз например си седя най-прилежно в мараканските редици и само съм извила леко врат, за да видя каква е суматохата в съседната градина. Mr. Green

Да бе, а на кой му се беше ускорил пулса пет поста по-нагоре?  Twisted Evil
За брат съм съгласна, ама чак за  their magical gay offspring hahaha

# 124
Богиньо, ний никога не сме напускали Маракана! Аз например си седя най-прилежно в мараканските редици и само съм извила леко врат, за да видя каква е суматохата в съседната градина. Mr. Green

Да бе, а на кой му се беше ускорил пулса пет поста по-нагоре?  Twisted Evil

E, той пулса не пита Grinning Grinning И от редиците горе може да ти се ускори... Simple Smile Ъхъм Wink

# 125
  • # супернатурална #
Аз ви разправям, че всички сме грешни, ама вие-не, някои повече. Да измислим колективно наказание (Злата го доставя) и всеобщо опрощение(сами си го даваме), че не ми стига мъката по Самито( Боже/Крипке/Чък, само да не е дух, моля те) та и да се самобичувам сега.

# 126
Аз ви разправям, че всички сме грешни, ама вие-не, някои повече. Да измислим колективно наказание (Злата го доставя) и всеобщо опрощение(сами си го даваме), че не ми стига мъката по Самито( Боже/Крипке/Чък, само да не е дух, моля те) та и да се самобичувам сега.

Галинче, всеизвестна истина е, че кучките не прощават Naughty Joy

# 127
  • София
Аз не се признавам за грешна Simple Smile ниикак....
Даже да си призная, но в този сезон, целият и особенно последните епизоди Сам никак не ми е симпатичен...не знам какво се е променило в него...но някак в началото на сериала ми беше доста по-приятен Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

И моля да не ме замервате с камъни след това откровение Crazy Crazy Crazy Crazy

# 128
ОК, разбрах ‘натвърда’! Като най-правоимаща Outta Joint ще се намеся, за да възстановя баланса! Мараканки-и, дава ли ви сърце да оставите човека така... и да ходите по разни чужди градинки, вместо... да... имате... това... А? А!?

# 129
Изгледах го на английски ... т.е схванах най - важното но не всичко. Видях Сам под лампата. Мисля, че си беше той. Просто трябваше да вдигнат напрежението малко. Онзи пророк Чък си е Господ. Някакъв странен такъв дето му е супер скучно Simple Smile пийва си пише си и си устройва забавления за чужда сметка.
За на Дийн герданчето - нали като беше в райската градина, онзи там му каза, че Господ не иска да бъде намерен и едва ли с играчки като тази ще успеят да го намерят. Така, че да се откажат загуба на време е Simple Smile Та сио мисля, че огърлицата на Дийн просто не върши работа затова не е усещал затопляне.

# 130
Да измислим колективно наказание (Злата го доставя)
Аааааа, не! Злата с такива работи не се занимава! Тя е в бизнеса за доставяне на радост и щастие на съфорумките (предимно  Mr. Green).

Оооох, Импала, от това това твое това ме изби на едни мислииии

# 131
# 132
Злате, Злате, пиле златно, Joy hahaha Какви са тия порочни мисли дето те обземат!!! (Пък чак и емотиконка си намерила hahaha Joy ) Редно е цяла Маракана такива мисли да ни спохождат кат' си видим патрона, от Дарк Ейнджъл насетне та чак до ден днешен (след днешния ден може съпружеското присъствие да му забрани да се снима с фенки и да ходи по кънвеншъни, та снимковия материал от подобен род рязко да секне, знае ли се... Mr. Green ) Grinning

От заплес забравих, че щях да ви пускам нещо. Grinning Ето ви от мене малко информация, надлежно събрана от наши колежки-съфорумки относно последния кадър и Мона-Лизовската полу-усмивка, демек неразгадаемото изражение на Самчо.  http://www.thewinchesterfamilybusiness.com/articles/5-episode-re … is-look-mean.html

# 133
  • В средата на времето
Аз снощи като гледах Лу-Сам, направо почти бях прескочила оградата на градинката...
Невероятен беше!

Абе аз това като една праведна и праволинейна Мараканка не мога да го напиша в прав текст, но и на мен ми се ускори пулса при вида на Лу-Сам. Simple Smile Мммм.... Mr. Green

Леко извила врат... Crossing Arms..той пулса ти сигур за това се е ускорил Crossing Arms Mr. Green

Започвам да подозирам, че е извършен експеримент някакъв, при който Мараканки и Градинарки биват превръщани в един общ вид - Ненаситници  Mr. Green

, демек неразгадаемото изражение на Самчо. 

longing or satisfaction...къде и как пък го видя баш това тази Меган Crazy Всеки май си тълкува по собствено настроение Laughing

# 134
Оооох, Импала, от това това твое това ме изби на едни мислииии
Златенценце,
щом така най ти харесва... ама нещо не те виждам тук Joy ? Или ти, нали си ‘вещица’ (по аватара, нищо лично Hug ), може да си невидима newsm78 ...

Започвам да подозирам, че е извършен експеримент някакъв, при който Мараканки и Градинарки биват превръщани в един общ вид - Ненаситници  Mr. Green
Izida,
Бравос, мацка! Само че в този отбор аз съм шеф-генералката  Joy !

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 17:36 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт